Ενα 1ο καλησπερα απο μενα.!

varitimos84

Member
30 Αυγούστου 2012
7
0
Καλησπερα σε ολους τους φιλοζωους.. Ειμαι ο Τιμος κ ειμαι προσφατος ιδιοκτητης ενας rottweiler κουταβιου..

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Πες μας λιγα λογια για τον κουταβο , ποσο μηνων ειναι , πως τον/ την λενε , απο που το πηρες το σκυλακι , καμια φωτο κτλπ κτλπ!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν ειναι να περιμένουμε και 2ο καλησπέρα, οκ... αλλά μήηηηηπως ως τότε να μας πεις λιγο περισσότερα πράγματα? πχ πως το λένε το κουτάβι, τι ηλικία έχει, πώς ειναι η συμβίωση σας, καμια φωτογραφία...

varitimos84

Member
30 Αυγούστου 2012
7
0
Το κουταβι ειναι θηλυκο.. γεννημενο 2 φεβρουαριου.. μου το εφερε η αδελφη μου απο ενα φιλο της, ο μπαμπας κ η μαμα του κουταβιου ειναι καθαροι, κ οπως μου ειπε η αδελφη μου ο παππους της Ιρμα (ετσι το ονομασαμε) εχει βραβειο μορφολογιας..προς το παρον μας τυρρανει λιγακι... αλλα ενταξει, σα μωρο που ειναι λογικο ειναι..
IMG_0133.jpg

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ωραια πυρινα εχει!να το χαιρεσαι το μικρο σου!Ο παππους εχει βραβειο?Τα υπολοιπα ξερουμε απο που βασταει η σκουφια τους..??

varitimos84

Member
30 Αυγούστου 2012
7
0
δε ξερω παραπανω λεπτομερειες... κ αυτα ειναι οσα μου εχει πει η αδελφη μου.. κ μου εγγυηθηκε οτι ειναι 100% καθαροι ολοι οι προγονοι.. τωρα αν ειναι αληθεια η ψεμα δε ξερω... :/

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αν δεν έχεις χαρτιά (που προφανώς δεν έχεις) για τον σκύλο δεν θεωρείται τυπικά <καθαρός>.
Να το χαίρεσαι είναι όμορφο κουτάβι :)

dipar

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2013
32
7
ποπο ασχημια παναγια μου....για βαλε και αλλες φωτος να δουμε καλυτερα :cool:

να σου ζησει ο κουταβος!