Ενα μάθημα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ενα λιοντάρι μία αρκούδα και μια τίγρης φίλοι?

Μεγάλωσαν μαζί και ανήκαν σε εναν εμπορο ναρκωτικών, οταν του τα πήραν ήταν και τα τρία κακοποιημένα, αλλά και πολύ δεμένα μεταξύ τους.
Στο άσυλο που τα πήγαν τα χώρισαν αλλά όχι για πολύ καθώς άλλαξε η συμπεριφορά τους προς το χειρότερο.
Τώρα ζούνε μαζί 12 χρόνια , και τα πάνε περίφημα.

Αυτό μας δείχνει πολλά για την φύση των ζώων και είναι μάθημα φυσικά.

Περισσότερες πληροφορίες και βίντεο εδώ.

Lion, Tiger and Bear Make for Odd, Yet Happy Family at Ga. Sanctuary - ABC News

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Tέλειο, τρία διαφορετικά αρπακτικά μαζί. (αρπακτικό μετάφραση από predators). Τους ένωσαν οι δυσκολίες, πολύ συγκινητικό.

Last edited:

Arrow

Well-Known Member
10 Απριλίου 2013
136
3
Υπέροχο!!!!!!!!!

Πραγματικά κάτι πολύ συγκινητικό!!!!

Μακάρι μια μέρα οι άνθρωποι να μιμηθούν τα ζώα σε αυτόν τον τομέα της ζωής!!!!!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Εδώ
Unlikely Animal Friends | Nat Geo Wild

θα δειτε βιντεο με τους ασυνηθιστους φίλους (έχει και την περιπτωση που γράει ο giwrge a). εμενα πιο πολυ μου αρεσε το γκολντεν με το δελφίνι!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Tέλειο, τρία διαφορετικά αρπακτικά μαζί. (αρπακτικό μετάφραση από predators). Τους ένωσαν οι δυσκολίες, πολύ συγκινητικό.
Τρία αρπακτικά, βέβαια...
φαντάσου, το ένα να ήταν αντιλόπη...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τρία αρπακτικά, βέβαια...
φαντάσου, το ένα να ήταν αντιλόπη...
Δεν ξέρω πόσο αρπακτικό μπορεί να θεωρηθεί ο σκύλος... αλλά... [video=youtube;cmOMA6CqL68]https://www.youtube.com/watch?v=cmOMA6CqL68[/video]

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Εγώ δεν την βλέπω τόσο συγκινητική αυτή την συνύπαρξη. Θα τα ήθελα εχθρούς και ελεύθερα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ακριβώς!

Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω!

Η εξοικίωση μεταξύ των ειδών μπορεί να υπάρξει ναι!

Η εξοικίωση ενός άγριου ζώου με τον άνθρωπο είναι ΕΓΚΛΗΜΑ, και αυτό είναι μονόδρομος καλύτερα να γίνεται από ανθρώπους που ξέρουν και που δεν θα επηρέασσουν την ισορροπία που έχει αποτυπώσει η φύση στα ζώα.

Με επιφύλαξη θα πω ότι εξαιρούνται τα ζώα που δεν μπορούν να ενταχθούν ξανά στην άγρια φύση λόγω προβλήματος υγείας.Αλλά και πάλι η φύση έχει προνοήσει.Τον θάνατο.
Αυτή είναι η ισορροπία της φύσης.

Last edited:

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Είχα δει ένα ντοκιμαντέρ κάποια στιγμή με μια λέαινα που της πέθανε το λιονταράκι της (νομίζω της το σκότωσε κάποιος αρσενικός λιοντάρης) και προφανώς υπό την επήρεια μητρικών ορμονών άρχισε να υιοθετεί αντιλοπάκια (μωρά αντιλόπες). Το πρόβλημα ήταν ότι το αντιλοπάκι δε θήλαζε από τη λέαινα άρα κινδύνευε να πεθάνει της πείνας και η λέαινα φοβόταν να αφήσει το αντιλοπάκι μόνο του να πάει να κυνηγήσει για να μην της το φάνε τα άλλα λιοντάρια. Εν τέλει κάποια αντιλοπάκια πέθαναν της πείνας, κάποια το σκασαν και γύρισαν στο κοπάδι τους και νομίζω ένα της το φάγανε.

Ήταν πολύ συγκινητικό να βλέπεις την αφοσίωση της λέαινας στο εκάστοτε αντιλοπάκι που "υιοθετούσε". Στο τσακ γλίτωνε από την ασητεία (γιατί είτε πέθαινε πρώτο το αντιλοπάκι είτε το σκαγε). Σ όλη τη ζωή της πρέπει να υιοθέτησε 6-7 αντιλοπάκια αν θυμάμαι καλά.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτο ακριβως που περιγράφεις το ειχα δει με μια λεοπαρδαλη (τη Λακαντίμα για όσους βλέπουν animal planet) η οποια σκοτωσε εναν μπαμπουινο θηλυκο ( αιώνιοι εχθροι) και προσεξε ότι υπηρχε ενα μικρό το οποιο το πηρε και το είχε σαν παιδι της. μετά βεβαια το είδε η μανα της και εγινε ενας κακος χαμός αναμεσα στις δύο λεοπαρδάλεις. Το μικρό όμως γυρισε στην δική του αγελη.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Αυτο ακριβως που περιγράφεις το ειχα δει με μια λεοπαρδαλη (τη Λακαντίμα για όσους βλέπουν animal planet) η οποια σκοτωσε εναν μπαμπουινο θηλυκο ( αιώνιοι εχθροι) και προσεξε ότι υπηρχε ενα μικρό το οποιο το πηρε και το είχε σαν παιδι της. μετά βεβαια το είδε η μανα της και εγινε ενας κακος χαμός αναμεσα στις δύο λεοπαρδάλεις. Το μικρό όμως γυρισε στην δική του αγελη.
με τους μπαμπουίνους στις παραλίες κάθε χρόνο να δώ τι θα κάνουμε.

Last edited: