Ενήλικος σκύλος μόνος;

giotoulam

New Member
13 Νοεμβρίου 2011
1
0
Γειά σας και από μένα.
Μόλις απέκτησα τον πρώτο μου σκύλο μετά από χρόνια συμβίωσης με γάτες. Πολλές γάτες. Εφτασε η ώρα να βάλω και άλλου είδους πατουσάκια στη ζωή μου. Ο σκύλος μου είναι 6 χρονών ημίαιμος ΦΥΣΙΚΑ!! και από καταφύγιο. Ολα του τα χρόνια τα πέρασε ΜΕΣΑ στο κλουβί με σπάνιες τις φορές που μπορούσε να βγει βόλτα. Ομως η οικογένεια μου και εγώ αποφασίσαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία. Και την δώσαμε. Και εμείς κερδίσαμε ένα σπάνιο ζώο. Περήφανος και αγαπησιάρης δεν κάνει καμμία ζημιά δεν έχει λερώσει ποτέ μπαίνει σε αυτοκίνητο τι να πω λαχείο μάλλον. Η ερώτηση τώρα ..έτσι που είμαστε εντυπωσιασμένοι σκεφτόμαστε και την προσθήκη της φιλενάδας του στο κλουβί . Είναι νωρίς για αυτό? Πρέπει πρώτα να καθήσει λίγο χρόνο μαζί μας και μετά παρέα ή δεν έχει σημασία?Αυτά ..ξέρω ότι έγραψα πολλά αλλά είναι ακόμα περισσότερα αυτά που θα έπρεπε να πω γιαυτόν τον γλύκα...Σας ευχαριστώ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλώς ήρθες!! Το λαχείο ήταν και για τις δύο πλευρές υποθέτω!! ;)
Εφόσον ο άλλος σκύλος που σκέφτεστε να υιοθετήσετε ήταν στο ίδιο κλουβί μαζί του δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην σχέση τους. Εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και έχετε την όρεξη για δεύτερη υιοθεσία όσο το συντομότερο τόσο το καλύτερο πιστεύω.
Θέλουμε φωτογραφίες! :D
Eμείς σε ευχαριστούμε για την όμορφη ιστορία :)
Είναι στειρωμένα και τα δύο σκυλάκια;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Nα περιμένεις λίγο να ξεδιπλωθεί πρώτα ο χαρακτήρας το πρώτου, να δεθείτε καλά, να γνωριστείτε, να προκύψουν και μερικά προβλήματα, να τα λύσετε και μετά να πάρετε τη φιλενάδα. :)

Αλλιώς θα ξεθαρεύουν μαζί, θα προκύπτουν τα προβλήματα μαζί (γιατί ως γνωστόν, μόνο τα στραβά αντιγράφει το ένα απο το άλλο! ;) ), θα'χετε να τα λύνετε μαζί, και μπορεί να ταλαιπωρηθείτε και να τα παρατήσετε. Κι αυτό θα ήταν το χειρότερο, και για τα δυο σκυλιά.

Είστε ακόμα στην πολύ αρχή. Αργά ή γρήγορα, κάποια κουτσουκέλα θα κάνει ο σκυλάκος. Δωστε του χρόνο να σας πει ποιος είναι, να του πείτε κι εσείς, και να τα βρείτε κάπου στη μέση. Οπως και στον έρωτα, είστε ακόμα στη ροζ φάση! :) Κι επειδή είναι και η "πρώτη φορά", είναι πολύ ροζ!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ