Ενήλικος Γερμανικός Ποιμενικός

KOSTAS KAV

Member
1 Φεβρουαρίου 2011
15
0
Γειά σας και απο μένα θέλω να ρωτήσω ένας ενήλικος γερμανικός ποιμενικός ο οποίος έχει μάθει την βασική υπακοή στα Γερμανικά γιατί ο ιδιοκτήτης που το είχε ήταν στην Γερμανία,θα μπορέσω να τον μάθω τις εντολές στα Ελληνικά η όχι?Υπόψην ότι ο σκύλος είναι 2.5 χρονών.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Γιατί δεν μαθαίνεις εσύ τις εντολές στα Γερμανικά... Πιο εύκολο μου φαίνεται αυτό...

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
θα δυσκολευτείς αρκετά μιας και είναι ήδη 2,5 χρονών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ακατόρθωτο.
η συγκεκριμένη φυλή είναι πανέξυπνη οπότε πιστεύω θα τις μάθει αλλα με αρκετή δυσκολία.
πάντως τι σε πειράζει να συνεχίσεις να τις λες στα γερμανικά; πολλοί είναι που το κάνουν.
δες εδώ σε αυτό το θέμα που έχει τις εντολές μεταφρασμένες και πάρε μια δεύτερη γνώμη.
καλή επιτυχία πάντως

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
κάτι φίλοι μας έχουν γ.π και του μάθανε τις εντολές στα αγγλικά από την αρχή.δίκιο έχουν τα παιδιά μάθε εσύ τις εντολές.γιατί να μπει το σκυλί σε αυτή τη διαδικασία που είναι και πιο δύσκολη.μπορεί τώρα να σου φαίνεται περίεργο αλλά και οι φίλοι μου μετά από λίγο συνήθησαν!

KOSTAS KAV

Member
1 Φεβρουαρίου 2011
15
0
ναι κανένα πρόβλημα εννοείται ότι θα τις μάθω απλά ρώτησα αν θα ήταν έυκολο γιατί φοβόμουν να μην το μπερδέψω το σκυλί για αυτό ρώτησα σε κάποιους οι οποίοι είναι πιο έμπειροι.Σας ευχαριστώ!!!

KOSTAS KAV

Member
1 Φεβρουαρίου 2011
15
0
Α και κάτι άλλο το τσίπ του σκυλιού είναι σε άλλο όνομα πως θα βάλω το δικό μου.

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Πολλοί πιστεύουν πως είναι καλύτερο να μαθαίνεις εντολές σε ξένες γλώσσες όπως Γερμανικά....
Και ο βασικός λόγος είναι πως τη λέξη "Κάτσε" "Κάτω" θα την ακούσει από πολλούς από τον περίγυρο σου, ενώ τις Γερμανικές εντολές μόνο από εσένα, και έτσι θα ακούει μόνο εσένα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Α και κάτι άλλο το τσίπ του σκυλιού είναι σε άλλο όνομα πως θα βάλω το δικό μου.
Θα πας στον γιατρό σου και θα το τακτοποιήσει εκείνος.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν ο σκυλος τις γνωρίζει καλά τις εντολές στα γερμανικά είναι αρκετά εύκολο να του τις μάθεις και στα Ελληνικά...
Ο στόχος σου ουσιαστικά είναι να συνδυαστεί η νέα λέξη με την παλιά και την πράξη!
Υπάρχει ένα θέμα στο forum που το ανέλυε διεξοδικά μια τέτοια διαδικασία, αν θυμάμαι καλά αφορούσε στην χρήση σφυρίχτρας για το κάλεσμα του σκύλου!
Δεν μπορώ να το βρω αυτή τη στιγμή να σου βάλω Link, αλλά λογικά, αν ψάξεις στην εκπαίδευση, θα το βρεις!

Πάντως, όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά, καλύτερα να μάθεις εσύ τις εντολές στα γερμανικά ώστε να μην καίγονται εύκολα οι εντολές με την χρήση των λέξεων στην καθημερινότητά μας στα Ελληνικά!