Εμπειρίες από το σεμ. εργασίας με τον Κnut Fuchs


TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.172
2.998
ΑΤΤΙΚΗ
Υπακοή, Ιχνηλασία και Προστασία…..σεμινάριο εργασίας με τον Knut Fuchs, που διοργανώθηκε από το Clever Canin και πραγματοποιήθηκε στις 25-26-27 Φεβρουαρίου 2011 στον Αυλώνα.

Τρείς μέρες…..με ατέλειωτες ώρες προπόνησης και πολύ λίγες ώρες ξεκούρασης…..(την Παρασκευή η προπόνηση ολοκληρώθηκε μετά τις 11.00 το βράδυ....)

Στο σεμινάριο που είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε, ο Κnut Fuchs ακούραστος και με πραγματική διάθεση μοιράσθηκε τις γνώσεις του, δουλεύοντας με σκυλιά διαφόρων επιπέδων….. εξηγώντας με λεπτομέρεια και υπομονή τα πάντα, επαναλαμβάνοντάς τα όσες φορές ήταν αναγκαίο έως την πλήρη κατανόηση τους …….

Ένας ξεχωριστός ταλαντούχος άνθρωπος….. που δημιουργούσε μια ιδιαίτερη και άμεση επικοινωνία με το κάθε σκυλί γνωρίζοντας πάντα έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα ή πρόκληση, που ήξερε να χειρισθεί την κάθε δυσκολία ….που έδινε ιδέες και που πάντα ήταν σε θέση να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση…..

Έδειξε ότι και τα σκυλιά που ζούνε καθημερινή ζωή με την οικογένειά τους μπορούν να δουλέψουν έχοντας ένα πολύ καλό επίπεδο ... και κατάφερε παρακινώντας τους πάντες για το άριστο αποτέλεσμα να βγάλει στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία του κάθε σκύλου…. …

Οι γνώσεις και η ικανοποίηση που προσέφερε το σεμινάριο ήταν μια τεράστια ανταμοιβή για την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιερώνει κανείς δουλεύοντας με τον σκύλο του και αποτελούν από μόνα τους σημαντικότατο κίνητρο για την συνέχεια…..

…..γιατί και οι άνθρωποι όπως και τα σκυλιά χρειάζονται πάντα ένα κίνητρο ...:)

Το σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε στην διάθεσή μας συγκριτικά με το μέγεθος της εμπειρίας με έκανε να σκέφτομαι ότι είναι τυχερός όποιος μπορεί να απορροφήσει άμεσα έστω ένα μικρό μέρος των γνώσεων που λάμβανε….

Σήμερα μετά από μια και πλέον εβδομάδα νομίζω ότι έχω βρει απαντήσεις ήδη σε πολλές από τις ερωτήσεις μου….αναγνωρίζοντας βέβαια ότι το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την πλήρη αφομοίωση της εμπειρίας είναι πολύ μεγάλο….

Οπότε αυτό που απομένει είναι …. δουλειά….. και η προσδοκία ενός καινούργιου σεμιναρίου…..:)
 














Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ευχαριστούμε Μαργαρίτα για τις φωτο κ για το κείμενό σου, πρέπει να'ταν πραγματικά πολύ όμορφη εμπειρία... :)
 




TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.172
2.998
ΑΤΤΙΚΗ
τα σεμινάρια διοργανώνονται από ομίλους εργασίας....
ως θεατής δηλώνεις την συμμετοχή σου....
αν θέλεις όμως να συμμετέχεις με σκύλο θα πρέπει ήδη να προπονείστε κάπου.....(ΒΗ ή ΙΡΟ)....
 


Κώστας Δαγρές

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2011
80
0
36
ARGOS,ARGOLIDA
γενικα οτι εχει σχεση με σεμιναριο/εκθεσεις/εξετασεις,,ο κοσμος να μπορει να κρατησει π,χ απο τα 10 πραγματα που <ειπε/εδειξε/εκανε> τα 3~~~~!φοβερες φοτο πραγματικα!και οσο για το κειμενο σου πραγματικα δεν μπορει να πει κατι καποιος!!!

<<<<Οπότε αυτό που απομένει είναι …. δουλειά….. και η προσδοκία ενός καινούργιου σεμιναρίου…..
>>>>να σε ενημερωσω πως στις 2 kai 3 απριλιου¨¨http://www.facebook.com/kostas.dagres#!/event.php?eid=177429828968439
 






Στατιστικά Forum

Θέματα
33.191
Μηνύματα
896.913
Μέλη
19.976
Νεότερο μέλος
Μαρία8