Εμβολιασμός

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Καλησπερα φιλοι και φιλες. Ειμαι 14 χρονων και λατρευω τα σκυλια.

Μου ειπε μια εξαιρετικη κυρια, η κυρια Chloe οτι πρεπει τα σκυλια να εμβολιαζονται στην ηλικια των 40 ημερων τα σκυλια μου ομως ειναι 1-2,5 μηνων και δεν εχω κανει εμβολια υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι ή να μην τα πιασουν τα εμβολια λογω καθυστερισης??

Πειτε μου αν ξερετε και αν μπορειτε λιγο συντομα..!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Tα εμβόλια θα "πιάσουν" σε όποια ηλικία κι αν τα κάνεις.
Το θέμα είναι να προλάβεις κάποιες ασθένεις.

Γιατί δεν τα πας στον κτηνίατρο να τα εμβολιάσεις.

Η σκύλα μου εμβολιαστηκε 3 ετών περίπου.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Γειά σου!
Η πληροφορία που δίνεις είναι πολύ γενική και αόριστη ώστε να μπορεί κανείς να σου απαντήσει!:)
Πρέπει να πεις τι είναι αυτό που συμβαίνει ακριβώς!
Δηλαδή:
Για πόσα σκυλάκια μιλάμε?
τι σκυλάκια είναι αυτά?
τι ηλικία έχουν?
που ζουν?
πως έχουν μεγαλώσει?
και τι εννοείς τρέμουν όταν ακούνε γαυγισμα?

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Ειναι 8 λυκοσκυλα 1-2,5 μηνων ζουν στο σπιτι μου απ'εξω σε ενα σπιτακι που εχω για τα σκυλια (αποθηκη μεγαλη ειναι) και εχουν μεγαλωσει με πολυ φραντιδα και προσεκτικα!!! Ερχεται ενα πιτ μπουλ εξω απο το σπιτι μου και οταν γαυγιζει η μανα να τα διωξει τρεμουν δεν ξερω γιατι !!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η μάνα εννοείς η μαμά τους? είναι δηλαδή 8 αδερφάκια?
και είναι 1 ή 2,5 μηνών? Γιατί σε τόσο μικρά κουταβάκια παίζει πολύ ρόλο η ηλικία!

Όπως και να έχει είναι πολύ μωρά, μπορεί να τρέμουν επειδή κρυώνουν ας πούμε...δε νομίζω πως έχει να κάνει με το γαυγισμα, εκτός κι αν τρέμουν από το φόβο τους.

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Μαλλον απο το φοβο γιατι εχουν ολες τις πολυτελειες στην αποθηκη μεσα τουσ εχω βαλει σομπες τα παντα!! Την ηλικια δεν την θυμαμαι ακριβως 1-2,5 μηνων πρεπει να ειναι!! Ναι η μανα τους!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η μαμά είναι η σκυλίτσα σου? Και γέννησε?

ή τα βρήκες όλα μαζί και τα μάζεψες στην αποθήκη σου? και τι θα κάνεις όταν μεγαλώσουν? φαντάζομαι δεν μπορείτε να κρατήσετε 9 λυκοσκυλάκια!

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Τα βρηκα και τα κρατησα μαζι με κατι φιλους μου αλλα σκεφτομαι να τα δωσω σε ιδρυμα και να κρατησω 3 ενα για εμενα και ενα για τον καθε φιλο μου!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πήγαινέ τα στο γιατρό και ξέρει αυτός τι εμβόλια πρέπει να γίνουν!
Επίσης θα τους κάνει αποπαρασίτωση.

Αν είναι εύκολο, κοιτάξτε να κάνετε στείρωση στη μανούλα αργότερα!
Μπραβο σου που τα φρόντισες όπως μπορούσες.

Βλέπω ότι είσαι 14 χρονών, οπότε τα χρήματα για τον κτηνιατρο θα πρέπει να τα ζητήσεις από τους γονείς σου :)
Αν τα μοιραστείτε και οι 3 φίλοι θα είναι καλύτερα! Να πείτε στο γιατρό ότι πρόκειται για αδέσποτα, μπορεί να σας χρεώσει λιγότερο.

Καλή τύχη!

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
Ευχαριστουμε!!

Τα λεφτα τα μαζευα για σκυλο και να που τον πηρα χωρις να πληρωσω και ειμαι πολυ ευτυχησμενος!!

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
για τα εμβόλια?

δεν είναι θέμα πρότασης! όλα τα κουταβάκια, τα ίδια εμβόλια κάνουν, θα τα πας στο γιατρό θα του πεις ότι είναι τα πρώτα τους εμβόλια και αυτός θα τους κάνει αυτά που πρέπει! :)
Και θα πρέπει να τα ξαναπάς μετά από μερικές μέρες για επαναληπτικό εμβόλιο, θα στα πει όλα ο γιατρός.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Tι εννοείς τι σου προτείνουμε;

Δεν είμαστε κτηνίατροι,
έκαστος στο είδος του.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να τα πας στον κτηνιατρο οσο το δυνατον συντομοτερα! Αν αρχισουν να βγαινουν εξω κινδυνευουν απο ασθενειες... σε ανεμβολιαστα κουταβια αυτο μπορει να αποβει μοιραιο. Στα Μεγαρα δεν υπαρχει καποια φιλοζωικη που μπορεις να επικοινωνησεις ? Εχεις ψαξει ?
Θα κανουν τωρα, σε ενα μηνα ενα επαναληπτικο και μετα καθε χρονο.