Εξαρτάται βέβαια κι από τον σκύλο, αλλά κι εσύ έχεις καταφέρει να θεωρεί σπουδαίο το να έρθει να σε συναντήσει όταν γυρίσεις!Εμένα ο Ε.Π. μου (και μόνο αυτός) κάνει τρελές χαρές κάθε μέρα όταν γυρνάω σπίτι.
Μπερδευτηκα τωρα ...εχεις ενα σκυλο με φυσικα ενστικτα φυλαξης , ηθελες να τον κανεις φυλακα και δεν εγινε.Οχι μονο δεν εγινε φυλακας αλλα αδιαφορει και για σενα1.Περίμενα να φυλάει.Δεν φυλάει.Οπιος και να μπεί δεν του κέγεται καρφί!Ουτε κουνιέται από την θέση του.Και στηλιάρια να βουτήξουνε και να αρχίζουν να με κοπανάνε μπροστά του,θα συνεχίσει την ξάπλα του.
2.Και ένα μήνα να έχει με δει,στα παπάρια του.Αμα κάθετε θα συνεχίσει να καθετε.Αμα κοιμάτε θα συνεχίσει να κοιμάτε κι ας έχει να με δει αιώνες.
3.Κάνει για παράδειγμα κόνξες,και δεν τρώει την ξηρά τροφή του,επηδεί για παράδειγμα χθες έφαγε κρέας και θέλει ξανά(εχουμε και τέτοια)Αν του βάλεις την ξηρά τροφή και πεις''Θα πεινάσει και θα την φάει'' Την πάτησες...!!!Είναι ικανός να μηνει 10 μέρες χωρίς φαί!Δεν μασάει με τίποτα,δεν πέρνει χαμπάρι!
Aυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω...Βρε εσείς...και καυκάσου έχω δει να μην φυλάει,και rott,και κεντρικής Ασίας,και πολλά άλλα που το περίεργο...
Καθολου περιεργο , συμφωνουμε απολυταΒρε εσείς...και καυκάσου έχω δει να μην φυλάει,και rott,και κεντρικής Ασίας,και πολλά άλλα που το περίεργο...
Ελα ρε συ τωρα! Στο τελος θα το πιστεψουμε.και χωρίς να ξέρω-αλλά επειδή το έχω διαβάσει πολλάκις σε αυτό το φόρουμ.
Μήπως τον πολλιοκοινωνικοποίησες? με τις πολλές εκθέσεις που λές κλπ?
Μανίκι κλπ οτι κάνουν συνήθως..@Hailander
Θα με ενδιέφερε να μάθω τι είδους εκπαίδευση φύλαξης έκανες σε Ε.Π.
Μήπως το σκυλί έχει τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση και δεν αντιδρά σε ερεθίσματα που θεωρεί ασήμαντα;
Συγγνώμη για το offtopic.