Εκτροφείς maltese

mari

Member
23 Αυγούστου 2008
6
0
Μηπως γνωριζει κανεις σωστο εκτροφεα maltese;
Εχω πολλά ερωτηματα οσον αφορα τους εκτροφεις, απο διαφορα που ακουω , οπως : δίνουν αρρωστα κουταβια ή τα δινουν πολυ ακριβα.

Εσεις τι προτεινετε;
  • Εκτροφειο;
  • Χαριζεται; (υπερβολικα σπανιο,γιατι;)
  • Ιδιωτης; (επισης ζητανε πολλα €).

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μηπως γνωριζει κανεις σωστο εκτροφεα maltese;
Εχω πολλά ερωτηματα οσον αφορα τους εκτροφεις, απο διαφορα που ακουω , οπως : δίνουν αρρωστα κουταβια ή τα δινουν πολυ ακριβα.

Εσεις τι προτεινετε;
  • Εκτροφειο;
  • Χαριζεται; (υπερβολικα σπανιο,γιατι;)
  • Ιδιωτης; (επισης ζητανε πολλα €).
Μας δουλευεις?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τζάμπα ξύδι γλυκό σαν μέλι λένε αλλά στην περίπτωση μας το φτηνό το κρέας το τρωνε οι σκύλοι

κάνε μια βόλτα στο forum, διάβασε θέματα οπως πως διαλέγουμε εκτροφέα κια σκυλιά από puppy mill και θα καταλάβεις

welcome

mari

Member
23 Αυγούστου 2008
6
0
ΕΜ, τι να κανουμε ,υπαρχουν και οι ανιδεοι...Γι αυτο υπαρχετε και εσεις,να μας συμβουλευετε.:) Θα το κοιταξω.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κανε μια γυρα στο φορουμ και θα δεις αποιρες συζητησεις για αυτα που ρωτας..

Εκτροφεις μονο με pm επιτρεπεται να αναφερθουν!!

καλως ηρθες!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν ειναι θεμα φορουμ αλλα ζωης..,στην ζωη δεν ειναι απλα τα πραγματα ετσι δεν ειναι?;)

Εεε εμεις αυτα συζηταμε εδω ..για τις λακουβες..;)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
εξαρτάτε τα forum και το τι συμφέροντα εξυπηρετούν:)

εδώ δεν ....................... κανέναν

mari

Member
23 Αυγούστου 2008
6
0
ΕΝΤΑΞΕΙ βρε παιδια....Μη βαρατε.Απο σκυλια δε ξερω ....Δεν ειμαι ηλιθια.

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
και εγώ ψάχνω για εκτροφέα μαλτέζ αλλά από οτι φαίνεται σπανίζουν, πάντως εκτροφείς δεν είναι μόνο όσοι ασχολούνται αποκλειστικά σε εκτροφείο με εγκαταστάσεις αλλά και κάποιος ιδιώτης που θέλει να ζευγαρώσει τη σκυλίτσα του και μία τέτοια περίπτωση εμένα μου φαίνεται πιο καθαρή και σίγουρη και για την υγεία του κουταβιού που θα είναι από σπίτι και όχι από ένα ψυχρό εκτροφείο αλλά και για σένα καθώς θα έχεις σε κάποιον να αναφερθείς για πιθανά προβλήματα υγείας. Επιπλέον θα μπορέσεις να δεις και τη μαμά που είναι το σήμα κατατεθέν για αυτό που παίρνεις. Αλλά αυτή την εποχή δεν βρίσκω τίποτα:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ο ιδιώτης κατεβάζει τα σκυλιά του σε εκθέσεις για να διαπιστώσει κατά πόσο είναι εντός προτύπου marcia?
Κάνει όλες τις απαραίτητες και εξειδικευμένες εξετάσεις υγείας για να προστατέψει τα κουτάβια και τα κουτάβια των κουταβιών?
Το "ψυχρό" εκτροφείο τι φαντάζεσαι ότι είναι? Εργοστάσιο? Άνθρωποι είναι και οι καλοί εκτροφείς με σπίτια και οικογένειες που αγαπούν τα σκυλιά και φροντίζουν να αναπαράγουν μόνο τα καλύτερα ανάμεσά τους για την προστασία των ίδιων και των μελλοντικών ιδιοκτητών τους, αλλά και την πρόοδο της φυλής τους.

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
οκ ιgnore my message, τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω καλύτερα αλλά φαίνεται πολύ πιο δύσκολο από οτι αρχικά φανταζόμουν. Από οτι έψαξα στις αγγελίες, οι αποκαλούμενοι εκτροφείς (βρήκα δύο) μου είπαν οτι δεν έχουν κουτάβια αλλά μπορούν να κάνουν εισαγωγή από έξω και όταν ρώτησα από που μου είπαν από την Ουγγαρία και που ξέρω οτι στο επόμενο τηλεφώνημα δεν θα μου πουλήσουν το μαλτεζάκι από την ουγγαρία για εκτροφείς. Προφανώς δεν υπάρχουν εκτροφείς για αυτή τη ράτσα που τελικά αν και τόσο διαδεδομένη, τελικά τόσο σπάνια.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
στον ΚΟΕ θα παρεις τηλεφωνο?
τα τοπικ που σου ειπανε θα τα διαβασεις?

το παιρνω σκυλο δεν ειναι παιρνω τσαντα!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το ψυχρό περιβάλλον που περιγράφεις θα το συναντήσεις μονο σε byb και σε κακούς εκτροφείς που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις:

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=370

Eπίσης δεν φτάνει να δεις μονο την μαμά μιας και προβλήματα κληρονομούν και από τους δυο αλλα και πιο πίσω...

Eίναι αλήθεια ότι έχουμε ένα πρόβλημα όσον αφορά τους εκτροφείς maltez στην Eλλάδα.
Eγώ θα σου συνιστούσα αν θέλεις οπωσδήποτε maltez νααπευθυνθείς στο εξωτερικό.

Aλλωστε πριν δεν είχες πρόβλημα να πάρεις από ιδιώτη ,άρα είσαι λογικα οικονομικά προετοιμασμένη να δώσεις πολλά τώρα η στο μέλλον.
Λίγα παρα πάνω έξοδα για το ταξίδι και τον εκτροφέα αξίζει μιας και θα σε προστατευσει από πολλες μελλοντικές οικονομικές ανάγκες.;):):)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
οπα δεν ειδα το αλλο τοπικ..διαβασε οποσδηποτε το λινκ που σου εδωσε η chloe!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ξεθαβω το θεμα γιατι μια φιλη μου ενδιαφερεται για maltese. Την ενημερωσα περι πετ σοπ και
για γεννες ιδιωτων και καταληξαμε στο να ψαξουμε σωστα εκτροφεια για να τα κανει ολα οπως πρεπει!

Εχω στειλει στον Κοε και ακομα περιμενω, δεν βλαπτει να ρωτησω και εσας,
ξερετε κανενα καλο εκτροφειο για την εν λογω ρατσα?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
σπουδαία φυλή, έχω δει μόνο ένα Maltese στη Nice πριν καιρό που μπορώ να ισχυριστώ ότι έμοιαζε και φερόταν βάσει προτύπου κι έχω δει και στας Αθήνας, εκατοντάδες τιτλοφορούμενα ως Maltese που -για να μην ξεχνάμε και το πως μας έρχονται- πρέπει να ήρθαν με το ίδιο κάργκο.