το συγκεκριμένο είναι μούφα!!!!
Αν ειναι δυνατον!!!Είχε βάλει και μια photo από μια σκύλα μου στην έκθεση.Στα συνεχή τηλεφωνα που της έκανα για τη βγάλει,εκείνη αρνιόταν και με ειρωνευόταν .Τι κατέβασε μονο όταν της έστειλα εξώδικο μέσο του δικηγόρου μου.
Στη Σαλαμινα Σαρα ε? αυτος που εχει μονο μικροσωμες φυλες και κανει ζευγαρακια? τι να πω ρε παιδι μου...κι οσα του μενουν τα δινει σε pet shop...Αμάν, σόρυ, δεν το ήξερα. Διότι βρήκα κι άλλον Ελληνάρα που τα "εκτρέφει" με καμιά δεκαριά ακόμα φυλές. Φρίκη.
Σε ποιον αναφερεσαι? Στην Σαρα?? η κοπελα εβαλε λινκ χωρις να ξερει λεει περι τινος προκειται....Εσυ λυπασαι αλλα λιγο πιο πανω την προτεινεις χωρις να εχεις προσωπικη εμπειρια.Συμβουλη μου,καλυτερα να μασας παρα να μιλας!
Για κοίταξε εδώ. Προσωπικά δεν τους ξέρω και θα σου πουν και άλλοι σχετικά. Προσοχή με τη φυλή που θέλεις, πρέπει να βρεις άριστο εκτροφέα διότι τα προβλήματα των παπυμιλλάδικων σκυλιών της συγκεκριμένης μπορεί να είναι τρομερά. Είχε και σχετικό επεισόδιο το Dogtown.
http://www.shihtzudogs.gr/hektrofhmas.htm
Ωραιότατες εκφράσεις.Εσυ λυπασαι αλλα λιγο πιο πανω την προτεινεις χωρις να εχεις προσωπικη εμπειρια.Συμβουλη μου,καλυτερα να μασας παρα να μιλας!