χαιρεται..εδω και λιγες μερες ειμαστε σε αναζητηση εκτρωφειου για ενα μποξερακο!λεω ειμαστε γιατι δεν ειναι για εμενα αλλα για εναν φιλο μου που δεν εχει ιντερνετ για να ψαξει κ τον βοηθαω εγω οσο μπορω!!ο μητσος λοιπον ετων 25 καλο παιδι κ εμφανισιμο(ελπιζω να μη θεωριθει αναζητηση συντροφου κ κλειδωθει)εχει τον τζιμακο οπου ειναι κανις το οποιο εφτασε αισιως τα 15 του χρονια..αλλα οπου ναναι θα μασ αφησει δυστυχως..οποτε ειναι σε αναζητηση καινουργιου σκυλακου..κ κατεληξε στην συγκεκριμενη φυλη!!θα ηθελα αν ξερετε καλους εκτροφεις να μ προτεινετε απο προσωπικη εμπιρια ή αν εχετε ακουσει κατι καλο!
ΥΓ ελληνικο εκτροφειο κατα προτιμηση και δεν εχει βλεψεις για αριστη μορφολογια επιπεδου εκθεσεων απλα να εχουμε οσο το δυνατων εξασφαλησμενη την υγεια του σκυλου λογω τον προβληματων που εχουν τα σκυλακια αυτα!!ευχαριστω εκ τον προτερων..για οποιαδηποτε διευκρινιση εδω ειμαι!!
ΥΓ ελληνικο εκτροφειο κατα προτιμηση και δεν εχει βλεψεις για αριστη μορφολογια επιπεδου εκθεσεων απλα να εχουμε οσο το δυνατων εξασφαλησμενη την υγεια του σκυλου λογω τον προβληματων που εχουν τα σκυλακια αυτα!!ευχαριστω εκ τον προτερων..για οποιαδηποτε διευκρινιση εδω ειμαι!!