Εκτροφεία Γιόρκσαϊρ/Μαλτέζ

Nikolakis25

Member
1 Νοεμβρίου 2019
5
0
39
Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ!!Σας παρακαλω πολυ,μπορει καποιος να μου στειλει μερικα τηλ.απο εκτροφεις Yorkshire κυριως και εν συνεχεια Μαλτεζ;επειδη στον Κυνολογικο δε μ απαντανε,βγαινει τηλεφωνητης και στο mail τπτ και τα χρειαζομαι αμεσα!ευχαριστω προκαταβολικα!

Vania

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2017
188
694
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Από όσο γνωρίζω, εδώ και αρκετό καιρό (από τοτε που ξεκίνησε η εφαρμογή της νέας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων), ο Κυνολογικος Όμιλος Ελλάδας δεν δίνει πια λίστα εκτροφείων ή πρόσφατων γεννών.
Προσωπικά αυτό το "άμεσα" που αναφέρεις με ξενίζει λίγο.
Θα βοηθούσε να αναφέρεις τι περίπου ψάχνεις.
Θέλεις τηλέφωνα από όλα τα εκτροφεία της φυλης, είτε είναι ενεργά είτε όχι; πχ. ;
Θέλεις όλους τους εκτροφείς που δήλωσαν γεννά τα τελευταία 5 χρονια;
Θέλεις αυτούς που έχουν πολύ συχνά διαθέσιμα κουτάβια;

• Like
Reactions: Yorkaddict

Nikolakis25

Member
1 Νοεμβρίου 2019
5
0
39
Θα ηθελα τηλεφωνα που να ειναι ενεργα η ακομα κ απο ατομα π εχουν πολυ συχνα κουταβια.αρκει να ξερω οτι ειναι αξιοπιστα.θα με βοηθησει πολυ αν μ δωσετε καποιον διαυλο επικοινωνιας...ευχαριστω κ παλι

Vania

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2017
188
694
Το ποιος εκτροφέας είναι "αξιόπιστος" είναι από μόνο του μια μεγάλη κουβέντα...
Εξαρτάται πάλι από το τι ψάχνεις. Σκύλο με προοπτικές για διακρίσεις σε εκθεσεις (και μελλοντικά αναπαραγωγή ίσως) ή μόνο για συντροφιά; Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή οπουδήποτε; Μόνο Ελλάδα ή & εξωτερικό; Εχεις κάποια προτίμηση τύπου ή συγκεκριμένου χαρακτηριστικού;
Καταλαβαίνω ότι οι απαντήσεις μου μεχρι στιγμής δεν σε βοηθούν ιδιαίτερα και ζητώ συγνώμη γι'αυτο.
Όσον αφορά τα yorkshire terrier στην Ελλάδα, έχω υπόψιν μου καμιά δεκαριά εκτροφείς με επωνυμία και άλλους τόσους που έχουν γέννες αλλά δεν έχουν επωνυμία εκτροφείου. Όλοι Αξιόπιστοι σε κάποια θέματα και Αναξιόπιστοι σε κάποια άλλα...

• Like

Nikolakis25

Member
1 Νοεμβρίου 2019
5
0
39
Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.ψαχνω κυριως yorkshire και αν ειναι ευκολο για την περιοχη της Θεσ/νικης.ειναι για συντροφια,δεν το θελω για συμμετοχη σε εκθεσεις!θα μπορουσες σε παρακαλω να μ δωσεις καποιο τηλ.απο αυτους;ειτε εχουν επωνυμια ειτε οχι!

Vania

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2017
188
694
Σου στέλνω με π.μ. καποιους ώστε να κάνεις μια αρχή. Η γνώμη μου είναι :
Μη βιαστείς!
μελέτησε λίγο το φόρουμ αλλά και αλλου για να μπορείς να κανεις στοχευμένες ερωτήσεις και να κρίνεις καλυτερα τις απαντήσεις.

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog