Εκπαιδεύοντας τον 'Δούκα' - Amstaff

kostas_dw

Member
26 Νοεμβρίου 2013
20
0
Πυργος
Τα πρώτα αποτελέσματα στην εκπαίδευση του 'Δούκα'!
Δεν είμαι εκπαιδευτής οπότε ίσως υπάρχουν και λάθη. :D
[video=youtube;2QyqTITKOUE]https://www.youtube.com/watch?v=2QyqTITKOUE[/video]

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ο σκυλος εχει πολυ φαση ! :)
σε μια στιγμη λεω παει το παιδι εφυγε ,αφησε το σκυλο μονο του ! :dohh:
δεν ξερω απο εκπαιδευση,αλλα ισως λιγο το τρακ της καμερας η φωνη σου δεν ηταν και πολυ επιβλητικη καπως αψυχη και η χροια που αφηνε.. η ο ηχος δεν ηταν καλος.. αλλα απο αλλους που εχω δει το λενε καπως πιο.. στιβαρα να το πω,πιο σοβαρα.. δεν βρισκω την λεξη..

εκεινο με το φαι μαρεσε.. δωσε στον ανθρωπο να φαει.. :xD:

α δηλαδη αυτο το κανεις και καλα του λες ποτε να φαει.. σε περιπτωση που εχει δει κατι στο δρομο..
αλλα αυτο δεν ειναι το μπωλ του ? γιατι να μην φαει χωρις εντολη.. λεω ε.. δεν ξερω..

kostas_dw

Member
26 Νοεμβρίου 2013
20
0
Πυργος
εχω δει το λενε καπως πιο.. στιβαρα να το πω,πιο σοβαρα.. δεν βρισκω την λεξη..
αφού εκτελεί δεν χρειάζεται να φωνάξω πιστεύω..

δηλαδη αυτο το κανεις και καλα του λες ποτε να φαει.. σε περιπτωση που εχει δει κατι στο δρομο..
αλλα αυτο δεν ειναι το μπωλ του ? γιατι να μην φαει χωρις εντολη.. λεω ε.. δεν ξερω..
περισσότερο το κάνω γιατί είναι στο μείνε και έστω αν υπάρχει γύρω του τροφή να μην αποσπάτε..αυτά. :D

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
"Πάσα" του λες για να φάει? ή δεν ακούω καλά? :p
Έχετε φτιάξει μια πολύ ωραία σχέση μεταξύ σας!!! Τι ηλικία έχει ο Δούκας τώρα?

Η ένταση της φωνής, εμένα δεν μου λέει κάτι, απ' τη στιγμή που σε καταλαβαίνει ο σκύλος και επικοινωνείτε μεταξύ σας είναι ιδανική. Έτσι ήρεμη πρέπει να είναι άλλωστε και να εκτελεί ο σκύλος και όχι να γκαρίζουμε! Άσχετο αν οι περισσότεροι αυτό κάνουμε! :cool:

Συνέχισε έτσι την καλή δουλειά!! Φαίνεται ότι έχεις την όρεξη και θα ανταμειφθείς στο τέλος!!! Πολλά μπράβο!!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
τι όμορφα μάτια που έχει ο σκύλος σου ρε σύ! πα πα πα όλο τα μάτια του κοιταγα

και τό χω παθει και με αμσταφ απο άλλο μέλος αυτό (mucca). έχει πάντα τόσο όμορφα μάτια η φυλή σας;

kostas_dw

Member
26 Νοεμβρίου 2013
20
0
Πυργος
τι όμορφα μάτια που έχει ο σκύλος σου ρε σύ! πα πα πα όλο τα μάτια του κοιταγα

και τό χω παθει και με αμσταφ απο άλλο μέλος αυτό (mucca). έχει πάντα τόσο όμορφα μάτια η φυλή σας;
χαχα,δεν ξέρω αν έχουν όλα. Με την Mucca νομίζω έχουν ίδιο μπαμπά ή μαμά, δεν ξέρω σίγουρα!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Όχι,μάσα!
6 μηνών είναι.
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Μάσα ε? θεϊκό!! :p
Μόνο 6 μηνών και εκτελεί τόσο καλά?Και χωρίς επαγγελματία εκπαιδευτή.Συγχαρητήρια τι να πω! Και άκοπο!!!
Διπλά συγχαρητήρια!!

kostas_dw

Member
26 Νοεμβρίου 2013
20
0
Πυργος
Μάσα ε? θεϊκό!! :p
Μόνο 6 μηνών και εκτελεί τόσο καλά?Και χωρίς επαγγελματία εκπαιδευτή.Συγχαρητήρια τι να πω! Και άκοπο!!!
Διπλά συγχαρητήρια!!
χαχα, λες να είμαι κρυφό ταλέντο? :cool: :cool:
μια χαρά είναι μην τον ματιάσω, αν και τον πήρα σχετικά μεγάλο (4 μηνών) και είχα λίγο άγχος, αλλά όλα οκ.

GiantLara

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
88
2
Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο και στους δυο σας!! Φαίνεται να έχετε χτίσει πολύ καλό δέσιμο πάντως,πράγμα που σίγουρα βοηθάει στην εκπαίδευση!! Συγχαρητήρια!

xristoss

Member
12 Απριλίου 2013
10
0
να προσέξεις μόνο ο σκύλος να μην συνηθίσει τις λιχουδιές και μετά εκτελεί τι εντολές μόνο όποτε του δίνεις απο αυτές

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ο Δουκας ειναι εκπληκτικος.
και συμφωνω απολυτα με την vaggelo, πανεμορφα ματια (και ο Δουκας και η μουκα..)
αν και δεν ειμαι ειδημον στην εκπαιδευση, μου αρεσει ο τροπος που τον προσεγγιζεις, φαινεται να εχετε χτισει μια ομορφη σχεση μεταξυ σας! keep working!

kostas_dw

Member
26 Νοεμβρίου 2013
20
0
Πυργος
να προσέξεις μόνο ο σκύλος να μην συνηθίσει τις λιχουδιές και μετά εκτελεί τι εντολές μόνο όποτε του δίνεις απο αυτές
Ναι, το σπάω σιγά σιγά. Προς το παρόν 2 φορές δίνω, μία όχι. :D

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.689
4.330
43
www.proudtobegreek.eu
Ευχαριστούμε για τα καλα λόγια ;) Ο Δουκας ειναι απίστευτος..Μιλαμε για μια φυλη ξεροκεφαλη οποτε αν και μοιάζει εύκολο το αποτέλεσμα του βίντεο ειμαι σίγουρη οτι δεν ήταν...μπράβο φαίνεται οτι κανεις πολυ καλη δουλειά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Έχω πάθει πλάκα. Χωρίς εκπαιδευτή και εκτελεί τόσο άψογα? Χίλια μπράβο και σε σένα και στον σκύλο. Η σχέση σας είναι εκπληκτική και πρέπει να έχετε κάνει πάρα πάρα πολύ δουλειά. Να τον χαίρεσαι και συγχαρητήρια!

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
48
Nea Smirni
www.facebook.com
Τι λες τώρα?? Φοβερό video!! Και χωρίς εκπαιδευτή??
Μπράβο ρε φίλε!

Ζηλεύω τώρα.... :-(
Μόλις γυρίσω στο σπίτι από το γραφείο, θα το κάνω και εγώ στη Ζωή αυτό με την τροφή γύρω της... Αν δεν φάει και εμένα μαζί, θα έχει επιτυχία... χαχα

Μπράβο σου και πάλι!