Εκπαιδευτης

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Λοιπόν, μου'χουν βγει τα ματια στην αναζήτηση αλλά άκρη δεν έβγαλα. Βοηθήστε τον άσχετο που θέλει να εκπαιδεύσει την κουτάβα του. Μπορεί να προτείνει κάποιος κάποιον αξιόπιστο εκπαιδευτή (κατά τη γνώμη του)? Μπορώ να επισκεφτώ κάποιους για να αποφασίσω, αλλά να έχω μια βάση να ξεκινήσω γιατί έχω χαθεί μέσα σε τόσα ονόματα και σάιτ στο ίντερνετ. Επειδή όμως κάνω και 60-80 χλμ τη μέρα λόγω δουλειάς, δεν θα αντέξω να πηγαίνω από το Πικέρμι που μένω στον Άλιμο πχ ή στον Αυλώνα.Κάτι σε βορειο-ανατολικά προάστια?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Εχεις αποκλείσει την κατ' οικον εκπαίδευση; επειδή αναφέρεις μόνο τα εκπαιδευτήρια ρωτάω..

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Εννοείται ότι ήδη έχω ρωτήσει τον εκτροφέα αλλά δε μου αρέσει να ακολουθώ άκριτα προτροπές. Θα'θελα να μπορώ να διαλέξω από 2-3 επιλογές. Την εκπαίδευση κατ'οίκον δεν την έχω αποκλείσει αλλά θα προτιμούσα να γίνει σε ξένο χώρο, με παρουσία ξένων ανθρώπων και σκυλιών. Αν έχω καταλάβει καλά θα είναι πιο χρήσιμο και ωφέλιμο για τη μικρή.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Δηλαδη θες ομαδικα μαθηματα :)

Επικοινωνησε αν θες με τα παιδια εδω Puppies-Park.gr - info κανουν και ομαδικα.

κι επειδη ρωτησες για προσωπικη εμπειρια που εχει ο καθενας, εμεις εχουμε σωθει :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Επίσης υπάρχει και αυτό εκπαιδευση σκυλων, κομμωτηριο σκυλων, Ξενοδοχείο ζώων, Εκπαίδευση σκύλων, ksenodoxeio zwwn, ekpaideush skulwn, Εκπαίδευση σκύλων, ksenodoxeio zwwn, ekpaideush skulwn, Ξενοδοχείο ζώων
Δεν γνωρίζω τη δουλειά τους, αλλά είναι στα μέρη σου και θα μπορούσες να πας από εκεί να ρίξεις μια ματιά.
Παρόλα αυτά και η κατ'οίκον εκπαίδευση δε γίνεται μόνο εντός των "τειχών". Παρέα με τον εκπαιδευτή (και το σκύλο) βγαίνετε έξω, όπου υπάρχει πληθώρα ερεθισμάτων και το μάθημα γίνεται σε πραγματικές συνθήκες.

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα είμαι στο ψάξιμο, 3μιση μηνών είμαστε άλλωστε.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα είμαι στο ψάξιμο, 3μιση μηνών είμαστε άλλωστε.
,,,,,,,
3μιση μηνων τα κουταβια εχουν μυαλο τρεις λαλουν και δυο χορευουν και οχι για σοβαρη εκπαιδευση,,,

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
,,,,,,,
3μιση μηνων τα κουταβια εχουν μυαλο τρεις λαλουν και δυο χορευουν και οχι για σοβαρη εκπαιδευση,,,
Εμένα για τη δικιά μου να μη σου πω ότι χορεύουν και οι πέντε μαζί...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Στην εκπαίδευση του δικού μου ακολουθησα την τακτική εκπαίδευση στην σχολή.1-2 φορές όμως ήρθε και στο σπίτι ο εκπαιδευτής και μας έδειξε κάποια πράγματα. Αυτά που έμαθε στο σπίτι, στο περιβάλλον δηλαδή που κινείται καθημερινά τα τηρεί ακόμα. Θα σου έλεγα να ξανασκεφτείς τα κατ'οίκον (δεν είναι κατ΄ οίκον άλλωστε είναι μαθήματα με βόλτες μαζί κλπ)

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Θα αρχίσω τις επαφές να δω τί θα μου πουν για την ηλικία. Βέβαια ότι λέω για τη μικρή είναι σχετικά υπερβολικό για πλακίτσα, δεν νομίζω ότι είναι πιο ζόρικη από τα περισσότερα κουτάβια. Εγώ ζορίζομαι γιατί δεν ξαναείχα κουτάβι μέσα στο σπίτι. Βέβαια αναγνωρίζω συμπεριφορές, είναι απόλυτα σαφές ότι θεωρεί ότι την κόρη μου "την έχει" και σε ένα βαθμό και τη γυναίκα μου. Όπως επίσης και η συμπεριφορά της απέναντί μου που είναι διαφορετική από ότι με τους υπόλοιπους.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul