Εκπαιδευτής στην Λάρισα?

sfouggas

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2012
207
0
29
Λάρισα
Γεια σας, ο Έκτωρας, είναι 7 μηνών τώρα, και δεν σταματάει τις αγριάδες όταν είναι στο σπίτι. Δαγκώνει και γαυγίζει όποιον ξένο έρχεται. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον εκπαιδευτή στην Λάρισα, μπας και μας βοηθήσει?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
τι σκυλος ειναι? τι φυλη εννοώ...
γνωριζω τον κ. Βασίλη Γκουτινο... συμπεριφοριολογο - εκπαιδευτη απο τους πολυ καλους...
και με ιδιαιτερη εμπειρια...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Κι ο χρυσός οδηγός, αυτόν μόνο βγάζει.
Ευτυχώς, που είναι και αξιοπρεπής απ'οτι λες.

zoilarissa

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2012
49
0
49
larisa
Καλημέρα, εγώ τη δικιά μου τη μικρούλα την πήγα στον Βασ. Ευθυμίου, έχει το ANIMALS WORLD πίσω από το κτίριο της Νομαρχίας. Παρακολουθήσαμε ομαδικά μαθήματα εκπαίδευσης με άλλα 3 άτομα. Ήταν και είναι αρκετά ζωηρή και νευρικουλα σαν Ε.Ποιμενικός που είναι. Καταφέραμε πολλά πράγματα. Άλλα πιο εύκολα, άλλα πιο δύσκολα... τις περισσότερες φορές σε ήπιο τόνο με επανάληψη αλλά σε κάποια θέματα χρειάστηκε να επέμβει πιο "δραστικά" ο εκπαιδευτής, εννοείται χωρίς να κακοποιηθεί το ζώο. Εγώ πάντα παρούσα, εννοείται δε θα το άφηνα το σκυλί και να φύγω στα χέρια κανενός!! Χρησιμοποιήθηκε πνίχτης για κάποιες εντολές. Δεν ξέρω αν κάποιος έχει αντίρρηση για το συγκεκριμένο εργαλείο, εγώ πάντως ενώ είχα αντιρρήσεις στην αρχή μετά χαλάρωσα λίγο. Είδα και από μόνη μου ότι δεν γινόταν αλλιώς.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97