Εκπαιδευτές στην Θεσσαλονίκη

ntggl19

Member
20 Νοεμβρίου 2015
5
34
37
Θεσσαλονίκη
Ψάχνω για εκπαιδευτές στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζετε κάποιον/α (έστω και link) και αν ναι πείτε μου την γνώμη σας, θέλω να κάνω μια έρευνα πριν καταλήξω κάπου αν μπορείτε πείτε και τιμές, ευχαριστώ πολύ.

ntggl19

Member
20 Νοεμβρίου 2015
5
34
37
Θεσσαλονίκη
Εννοείτε για αυτό και εγώ ζητάω πρώτα γνώμες και μετά τιμή....
Μου άρεσε πάντως πολύ το κείμενο που έχεις γραμμένο κάτω από την απάντηση σου :LOL:

• Like
Reactions: vas

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.111
patra
grdane.blogspot.com
θα το πω εγω γιατι ο στελιος πιθανα να μην το αναφερει..
johnson haous
εκτροφέας γερμανικων ποιμενικών κι εκπαιδευτής δευτερης γενιας
είχαν γνωρίσει τον πατερα πρωτα το 1994 και είχα μείνει πολυ ευχαριστημένος αργότερα γνωρισα για λιγο και τον υιο το 2000-2002 περίπου και επίσης έμεινα ευχαριστημένος από τις θεσεις κι απόψεις του περί εκπαίδευσης...
βρίσκεται καπου μεταξύ θερμης και περαίας...

• Like
Reactions: ntggl19 and johnk

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Haus Jackson

Drive Unlimited

Από τον 1° πήρα τον σκύλο μου και τον εκπαίδευσα εκεί. Έχω άποψη εκ των έσω από περιποίηση και τάισμα των σκύλων του και των φιλοξενούμενων σκύλων μέχρι και εκπαίδευση...

Από τον 2° έχω δει δουλειά του.

ΣοβαρόΤΑΤΑ και τα 2 παιδιά και ξέρουν τι κάνουν!!!

Δεν θα είμαι αντικειμενικός σε ό,τι θα σου πω, όχι γιατί πήρα και εκπαίδευσα τον σκύλο μου σε έναν από τους δύο, αλλά για το γεγονός ότι ανέπτυξα γνώσεις για την κυνολογία παράλληλα. Δηλαδή δεν ήμουν ένας ιδιοκτήτης που είχε έναν σκύλο και έψαχνε να τον εκπαιδεύσει κάπου.

Θα επισκεφθείς και τους δύο προφανώς και όποιον άλλον σου προταθεί, θα μιλήσεις μαζί τους και θα αποφασίσεις εσύ...

melin_ChC

New Member
26 Οκτωβρίου 2018
2
1
36
Για εκπαίδευση σκύλων στην Θεσσαλονικη εμπιστευτηκα τα παιδια στο Ωραιόκαστρο και μου ελύσαν τα χερια και την καθημερινότητα μου παντως. Η melin πλεον εχει διαμορφωσει τον χαρακτηρα της και την βοηθαω και εγω καθε μερα εννοειται. Και όπως εγραψα σε ενα ακομη ποστ το λαθος που εκανα παλια ηταν οτι κοιτουσα την φθηνη λυση γτ ακουγα τους φιλους μου που μου ελεγαν να μην πεταξω τοσα λεφτα.. και τελικα εφτασα να σπαταλησω πολλα περισσοτερα μεχρι να κανω την δουλεια μου σωστα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog