πηρα προσφατα απο ενα γνωστο ενα ημιαιμο χασκυ περιπου 1,5 ετων . Το σκυλι το ειχε στο κτημα του για φυλακα και για δικους του λογους δεν του εκανε πια και ηθελε να το σκοτωσει. Το σκυλι εχει καλο χαρακτηρα , δεν επιτειθεται σε στα αλλα ζωα που εχω αλλα επειδη μου αρεσει δεν θελω να το εχω στην αποθηκη σκεφτομαι να το εκπαιδευσω και να το παρω στο σπιτι. Ειναι αρκετα δραστηριο και καθε φορα που το αφηνω ελευθερο κανει σαν τρελο , τρεχει πανω κατω και παιζει συνεχεια και μετα απο καμια ωρα ηρεμει. Μπορει στην ηλικια αυτη να δεχτει εκπαιδευση? Και αν ναι μπορειται να προτεινετε τροπους για βασικη εκπαιδευση για μενω επαρχεια και ειναι δυσκολο να απευθυνθω σε εκπαιδευτη( πρακτικα και οικονομικα).
Τα προβληματα που διαπιστωσα τον τελευταιο μηνα που το εχω ειναι οτι πηδαει πανω μας (για να παιξει) δεν γυρναει οταν το φωναζω , ειναι αδυνατο να μεινει σταθερο για ενα λεπτο .
Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να μην σας κουρασα
Τα προβληματα που διαπιστωσα τον τελευταιο μηνα που το εχω ειναι οτι πηδαει πανω μας (για να παιξει) δεν γυρναει οταν το φωναζω , ειναι αδυνατο να μεινει σταθερο για ενα λεπτο .
Ευχαριστω για τον χρονο σας και ελπιζω να μην σας κουρασα