Εκπαιδευμένο rottweiler

23 Φεβρουαρίου 2011
8
0
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Μένω στη Φλώρινα και είμαι δίπλα στη Σερβία , όπου επικοινώνησα με εκτροφείο και μπορώ να αγοράσω εκπαιδευμένο rottweiler 7 μηνών στη βασική υπακοή.
Θα ήταν φρόνιμο να προβώ σε αυτή τη κίνηση , το σκυλί θα ανταποκριθεί σωστά με ενα νέο ιδιοκτήτη που θα τον βλέπει πρώτη φορά.
Σας ευχαριστώ.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα! Αφού είσαι τυχερός και είσαι τόσο κοντά δεν πετάγεσαι να το δεις από κοντά το σκυλάκι? Όλα θα είναι καλύτερα έτσι, θα δεις πάνω κάτω το χαρακτήρα του, θα δεις το περιβάλλον που ζει, θα δεις τους γονείς του! Ολα αυτά είναι πολύ σημαντικά και παίζουν ρόλο και στο χαρακτήρα του σκυλου :)

23 Φεβρουαρίου 2011
8
0
Καλησπέρα Lara.
Για όνομα του θεού δεν το παίζω ξύπνιος , ούτε έμπειρος.
Το σκυλί το έχω δεί , όπως και τους γονείς του.
Προέρχεται απο καλό γενεολογικό , και είδα τις εντολές που εκτελεί. (Sit,Sit-Stay,Down,Down-Stay,Come,Heel,No,Speak.
Η δυσπλασία του πατέρα και της μητέρας είναι HD-A και HD-0.
Δηλαδή αν όντως το σκυλί θέλει μόνο 4-5 ημέρες προσαρμογή και να θα υπακούσει σε εντολές του νέου ιδιοκτήτη.
Ευχαριστώ.

Παρά τις βεβαιώσεις του εκτροφέα ότι η προσαρμογή του θα θέλει 4 με 5 ημέρες , ήθελα να πάρω και γνώμες απο έμπειρα μέλη.

Καλησπέρα! Αφού είσαι τυχερός και είσαι τόσο κοντά δεν πετάγεσαι να το δεις από κοντά το σκυλάκι? Όλα θα είναι καλύτερα έτσι, θα δεις πάνω κάτω το χαρακτήρα του, θα δεις το περιβάλλον που ζει, θα δεις τους γονείς του! Ολα αυτά είναι πολύ σημαντικά και παίζουν ρόλο και στο χαρακτήρα του σκυλου :)

23 Φεβρουαρίου 2011
8
0
Teobullmastiff , σε ταλαιπωρώ.
Αν έχεις τη καλοσύνη , εξήγησε μου ποιο λιανά.
Δεν μιλάς και με κανένα έμπειρο.
Δηλαδή όλοι όσοι έχουν εκτροφεία πρέπει να πουλάνε όλα τα κουτάβια.

ψαξε να δεις γιατι του εμεινε-κρατησε 7 μηνων,εαν συμβαινει το οτιδηποτε,γενικα ψαξτο μεχρι να καλυφθεις.

23 Φεβρουαρίου 2011
8
0
Δεν με βοηθάτε με αυτό τον τρόπο παιδιά.
Επαναλαμβάνω πως το σκυλί το έχω δεί όπως και τους γονείς του.
Το σκυλί θα παραδοθεί με βιβλ.υγείας , εμβόλια, export pedigree κ.λ.π
Μου διαφεύγει κάτι ???????

όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι........

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
τα παιδια θελουν να πουν οτι μηπως εχει καποιο προβλημα το σκυλι αυτο και του ξεμεινε του εκτροφεα ή απλα ετυχε ή του το γυρισε καποιος ή τι παιχτηκε και ειναι μαζι του ακομα μεχρι 7 μηνων(επρεπε να εχει φυγει 4-5 μηνες πριν!!

23 Φεβρουαρίου 2011
8
0
Γιατί αποκλείεται όλοι σας να κρατάνε και κάποια σκυλιά για εκπαίδευση.
Στο ίδιο εκτροφείο , το οποίο συνεργάζεται με σχολή εκπαίδευσης σκύλων , υπάρχει rottweiler 19 μηνών η 21 μηνών δεν θυμάμαι το οποίο το πουλάει 2.800 € για family protection.

τα παιδια θελουν να πουν οτι μηπως εχει καποιο προβλημα το σκυλι αυτο και του ξεμεινε του εκτροφεα ή απλα ετυχε ή του το γυρισε καποιος ή τι παιχτηκε και ειναι μαζι του ακομα μεχρι 7 μηνων(επρεπε να εχει φυγει 4-5 μηνες πριν!!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
όχι, δεν αποκλείεται.......
επειδή όμως μπορεί να υπάρχει θέμα (και μιας και το εκτροφείο δεν το γνωρίζεις καλά...) ψάξε το...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
όχι, δεν αποκλείεται.......
επειδή όμως μπορεί να υπάρχει θέμα (και μιας και το εκτροφείο δεν το γνωρίζεις καλά...) ψάξε το...
η εμπειρία λέει....
ότι μπορεί το σκυλί να ξέμεινε
ή να επεστράφει για Χ λόγους

περισσότερο ψάξιμο είναι καλύτερο απο λιγότερο ψάξιμο...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
πόσο σου το δίνει το σκυλί;

Μπορεί, γράφουν τα παιδιά, όχι ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σίγουρα...

Ανέφερε το εκτροφείο, μήπως το γνωρίζει κάποιος από εδώ.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Δεν συναναστρεφομαι με εκτροφεια και ετσι δεν εχω πολλα να πω... αλλα γενικα δεν ειμαι τοσο καχυποπτη..
μπορει να πηραν τον σκυλο και να τον επεστερψαν για χιλιους 2 λογους... στους οποιους μπορει να μην εφταιγε καν το σκυλι.
Μπορει ο ιδιος ο εκτροφεας να ηθελε να το κρατησει για το δωσει υπο συγκεκριμενες συνθηκες...
μπορει... μπορει... μπορει... χιλια 2 μπορει ..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν συναναστρεφομαι με εκτροφεια και ετσι δεν εχω πολλα να πω... αλλα γενικα δεν ειμαι τοσο καχυποπτη..
μπορει να πηραν τον σκυλο και να τον επεστερψαν για χιλιους 2 λογους... στους οποιους μπορει να μην εφταιγε καν το σκυλι.
Μπορει ο ιδιος ο εκτροφεας να ηθελε να το κρατησει για το δωσει υπο συγκεκριμενες συνθηκες...
μπορει... μπορει... μπορει... χιλια 2 μπορει ..
Συμφωνω:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα Lara.
Για όνομα του θεού δεν το παίζω ξύπνιος , ούτε έμπειρος.
Το σκυλί το έχω δεί , όπως και τους γονείς του.
Προέρχεται απο καλό γενεολογικό , και είδα τις εντολές που εκτελεί. (Sit,Sit-Stay,Down,Down-Stay,Come,Heel,No,Speak.
Η δυσπλασία του πατέρα και της μητέρας είναι HD-A και HD-0.
Δηλαδή αν όντως το σκυλί θέλει μόνο 4-5 ημέρες προσαρμογή και να θα υπακούσει σε εντολές του νέου ιδιοκτήτη.
Ευχαριστώ.

Παρά τις βεβαιώσεις του εκτροφέα ότι η προσαρμογή του θα θέλει 4 με 5 ημέρες , ήθελα να πάρω και γνώμες απο έμπειρα μέλη.
Καλησπέρα! συγγνώμη τώρα είδα την απαντησή σου!
δεν υπονόησα πουθενά ότι το παίζεις ξύπνιος ή έμπειρος και πάλι συγγνώμη αν σου έδωσα τέτοια εντύπωση, ήταν άθελά μου.
Στο θέμα μας τώρα :)
Εγώ εννούσα να πας να το δεις από κοντά ώστε να δεις πως είναι μαζί σου το σκυλί πριν το πάρεις στο σπίτι σου! σίγουρα δεν θα καταλάβεις τα πάντα, αλλά θα έχεις μια καλύτερη εικόνα! Αυτές τις εντολές που τόσο καλά ξέρει, τις εκτελεί όταν του μιλάς εσύ?
Δεν εχω εμπειρία με εκτροφεία, αλλά προσωπικά δε μου φαίνεται τόσο κακό να έχει κρατήσει ένα σκυλάκι 7 μηνών και να το έχει εκπαιδευσει. ΟΜΩΣ μπορεί όντως να συμβαίνει κάτι με αυτό το σκυλί. Δεν είναι καλύτερα να το ψάξεις όσο περισσότερο μπορείς πριν το πάρεις?

Πες το όνομα του εκτροφείου, επιτρέπεται, ίσως κάποιος από εδώ να το ξέρει και να σου πει μια γνώμη παραπάνω :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
mporei ναι..μπορει όχι....
το θεμα ειναι οτι οπως παραδεχεσαι εισαι σχετικα απειρος απο σκυλιά....
ότι το ροττυ ειναι εκπαιδευμενο δεν λεει τιποτα
να γνωριζεις οτι θα πρεπει να εκπαιδευτεις εσύ σε σχέση με το εκπαιδευμενο ροττυ..
αρα σιγουρα θα χρειαστεις μερικα βοηθητικα μαθηματα απο εκπαιδευτη ...πιθανα αν δεν υπαρχει θεμα συνενοησης να σου τα κανει και ο ιδιος ο εκτροφεας...
οχι ομως σε μια μερα μεσα... οχι την ημερα που θα πας να παραλαβεις το ροττυ
απο εκει και περα...
συνηθως τα εκτροφεια πουλανε τα κουταβια τους σε μικρη ηλικία/...
κρατανεαυτα που εχουν αποφασισει για τον εαυτο τους... και σε περιπτωση που δεν τους κανουν στο εκτροφικο τους προγραμμα αποφασιζουν και τα πουλανε...
αυτο συνηθως γινεται στην ηλικια των 7 μηνων...
αυτο παλι δεν σημαινει οτι το κουταβι εχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα....
απλα πρεπει να ξερεις για πιο λογο το κρατησε στην αρχη ... κι αποφασισε να το πουλησει αργοτερα...
μπορει να ειναι λειψο σε ενα δοντι... μπορει να μην περπαταει οπως θαθελε... μπορει το ματι να μην ειναι τσακιρικο και να ειναι αμυγδαλωτο.. μπορει μπορει μπορει... οτιδηποτε ασημαντο εως σημαντικο...
απλα τα παιδια σου λενε οτι θαπρεπε να γνωριζεις... κι ποχι οτι κατι σιγουρα στραβο κρυβεται απο πισω...
εμενα μου ακουγεται καλη ευκαιρια...
αν εισαι ευχαριστημενος μπορεις να αναφερεις το ονομα του εκτροφειου κι απο περιεργεια αν θελεις και την τιμη...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Αυτό που είπαν και τα παιδιά,θα πρέπει να εκπαιδευτείς και εσύ για να μπορέσεις να ''συντηρήσεις'' τον σκύλο.
Μην ξεχνάς πως 7 μηνών ακόμα διαμορφώνει χαρακτήρα,οπότε δεν πρέπει να κάνεις λάθη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97