Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας εχω ένα σκυλακο ημίαιμο amstaff-lamprador -akita και δεν ξέρω εγώ τι άλλη ρατσα έχει μέσα. Είναι αρσενικό 16μηνων 20 κιλά στειρωμένος αλλά με αρκετά προβληματα στην συμπεριφορά του. Όταν αποφασίσαμε να φέρουμε ένα σκυλί στο σπίτι μας εννοείται πως δεν ξέραμε τίποτα για σκυλιά. Είμαστε μια οικογένεια με δυο παιδια 12 και 8 χρονων και σκεφτήκαμε να πάρουμε ένα αδέσποτο κουτάβι μιας και υπάρχουν τόσα όμως δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Τα λάθη ξεκίνησαν το πηραμε 35ημερων από την μάνα του γιατί το βρήκαν κάτι τσιγγανοπουλα και το κλωτσούσαν. Το φέραμε μέσα στο διαμέρισμα δεν έχω αυλή και του μάθαμε να κάνει την ανάγκη του σε πανα στο μπαλκόνι από 2 μηνών πολυ ευκολα.Είναι πολυ έξυπνος σκύλος. Δάγκωνε παρα πολυ απο κουτάβι και δεν το έχει κόψει ακόμα. Αποφασίσαμε να φέρουμε εκπαιδευτή ο οποίος μας πηρε 600€ και το μόνο που έκανε ήταν να εκπαίδευσει το σκυλί μας για να υπακουει μόνο τον εκπαιδευτή και όχι εμας. Η εκπαίδευση δεν ήταν μόνο θετική όσοι γνωρίζετε καταλαβαίνεται τι εννοώ. Αυτή την στιγμή έχω ένα σκυλο που δεν ακούει, που γαβγίζει που έχει γίνει κυρίαρχος στο σπίτι, που μας προστατεύει όλους που δεν μπορεί να μπει κανείς μέσα στο σπίτι μας που γαβγίζει τα παιδια τις γάτες τραβάει στην βόλτα και δεν ξέρω τι να κάνω. Έχουμε φέρει και άλλους εκπαιδευτές ο καθένας λέει ότι γνωρίζει εγώ δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτώ. Την γνώμη σας παρακαλώ και να απαντήσω σε ότι με ρωτήσετε.