Εκπαίδευση yorkshire terrier

13 Μαϊου 2019
21
6
23
Γειά σας! Έχω κάτι μέρες που έχω αγοράσει στον Jordan μου λιχουδιτσες για εκπαίδευση (για αρχή θέλω να του μάθω να κάθεται όταν το απαιτώ) κ όταν το κανει έστω κ για λίγο κ πάω να τ δώσω την λιχουδιτσα, κάνει σαν τρελό και δεν με ακούει. Τι πρέπει να κάνω? Είναι 3 μηνών

• Like
Reactions: dazo

stefanosk

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2018
261
295
Ανάβυσσος
Αυτες ειναι δυο εντολες. α) κατσε β) μεινε
Η πρωτη ειναι ευκολη και οταν την εκτελεί τοτε επιβραβεύεις με λιχουδια αλλα και με μπραβο,χαδι και το ονομα του. Το κανεις 5-6 φορες και τον αφηνεις για να μην κουραστει. Το Μείνε ειναι πολυ σημαντικη εντολη οπως και το Ελα . Διαβασε τι ειναι η βασικη υπακοη και πως μπορεις να τον εκπαιδευσεις. Αν σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου θα ηταν καλο να κανεις ενα, δυο μαθηματα με εναν καλο εκπαιδευτή που θα σου δειξει τι να κανεις και πως.
Βεβαια το κουταβι ειναι πολυ μικρο και θελει αρκετη υπομονη και μεθοδικοτητα για να εκπαιδευτει.
Πολυ σημαντικο ειναι να του μαθεις απο τωρα το λουρακι-οδηγο και το αυτοκινητο.

• Like

13 Μαϊου 2019
21
6
23
Αυτες ειναι δυο εντολες. α) κατσε β) μεινε
Η πρωτη ειναι ευκολη και οταν την εκτελεί τοτε επιβραβεύεις με λιχουδια αλλα και με μπραβο,χαδι και το ονομα του. Το κανεις 5-6 φορες και τον αφηνεις για να μην κουραστει. Το Μείνε ειναι πολυ σημαντικη εντολη οπως και το Ελα . Διαβασε τι ειναι η βασικη υπακοη και πως μπορεις να τον εκπαιδευσεις. Αν σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου θα ηταν καλο να κανεις ενα, δυο μαθηματα με εναν καλο εκπαιδευτή που θα σου δειξει τι να κανεις και πως.
Βεβαια το κουταβι ειναι πολυ μικρο και θελει αρκετη υπομονη και μεθοδικοτητα για να εκπαιδευτει.
Πολυ σημαντικο ειναι να του μαθεις απο τωρα το λουρακι-οδηγο και το αυτοκινητο.
Ευχαριστώ πολύ, απλά μυρίζει τις λιχουδιτσες κ ψάχνει για να τις φάει. Βόλτα με λουράκι σε μισό μήνα θα ξεκινήσουμε. Όσο για αυτοκίνητο δεν οδηγώ ακόμα. Και πάλι ευχαριστώ!!!

• Like

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα