Εκπαίδευση τουαλέτας

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Καλησπερα παιδια,
Σημερα ηρθε ο μολλοσακος μου!:):)
Με ποιους μεθοδους που εσεις γνωριζετε μπορω να τον εκπαιδευσω να "τα κανει" σε ενα συγκεκριμενο σημειο μεσα στο σπιτι που εχω τοποθετησει pampers?

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Χρησιμοποίησε την αναζήτηση, θα βρεις πολλά θέματα να διαβάσεις.
Όταν ανοίγουμε ένα θέμα πρέπει να ψάχνουμε από πριν αν υπάρχει ήδη ;)

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Τα διαβασα σχεδον ολα τα θεματα απο τοτε που εχει ερθει το κουταβακι μου προσπαθω να τον μαθω να τα κανει στην αυλη.
Τι ειμασταν εξω για 20-30λεπτα, τι εχω βαλει σπρευ αυτο για τα χαλια δεν μαθαινει απολυτως τιποτα!!Μολις μπουμε μεσα αμεσως "τα κανει" μεσα στο σπιτι και στα χαλια που εχω βαλει το σπρευ!!Δεν ξερω τι αλλο να κανω!!Ειμαστε εξω και το μονο που κανει ειναι να καθεται και να ξαπλωνει και δεν μπορω να τον αφησω περισσοτερο βασικα δεν θελω γιατι κανει κρυο και φοβαμαι μην κρυωσει η παθει το οτιδηποτε επειδη δεν εχει κανει ολα τα εμβολια!!
Τι αλλο μπορω να κανω???

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
τι σπρευ εχεις παρει..? μηπως αντι για εξαφανιση μυρωδιας πηρες αυτο για εκπαιδευση...?
ο μολοσος δεν ενδεικνυται για εκπαιδευση εντος σπιτιου τουαλετας.... ειναι τεραστιος, καλυτερα να τον εκπαιδευσεις σε μπαλκονι... βεραντα....
κατα τα αλλα εκπαιδευεται με τον ιδιο τροπο οπως τα υπολοιπα σκυλουνια.... :)
υπαρχουν θεματα αρκετα.... ;)

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Το σπρευ λεγεται no more dog and cat repellent ισχυρο απωθητικο για γατες και σκυλους, γραφει και πανω οτι αποτρεπει απο αταξιες και τα εκπαιδευει να μην λερωνουν, να μην γδερνουν κ.α. Ειπα στον πετσοπα γιατι το ηθελα και μου εδωσε αυτο! Θα συνεχισω φυσικα να διαβαζω και να προσπαθω να "τα κανει" επιτελους εξω αλλα να σας πω κατι ουτε καν μυριζει οταν θελει να κανει την αναγκη του!Αυτο ισως το κανει γιατι ειναι μικρουλης ακομα!Οχι οχι δεν τον εκπαιδευω τωρα να τα κανει μεσα!!Σε μπαλκονι τον βγαζω και μου τα κανει αυτα!!
Αφου σκεφτομαι σοβαρα να παρω εκπαιδευτης θετικης εκπαιδευσης αφου ειμαι ολη μερα με ενα χαρτι κ σφουγγαρι στα χερια και οχι μονο :p

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
μετα απο νερο και φαγακι βγειτε στο μπαλκονι και παιξτε πολυ ωρα μην φοβασαι μην κρυωσει....
και μην μπειτε μεσα αν δεν λερωσει....

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Ενταξει θα προσπαθησω και σημερα και θα δουμε τι θα γινει!!Ευχαριστω πολυ!! :)

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Αρχικαζ καλως τον δεχτηκες και να σου ζησει!!!! (φωτο.....!!!!)
Και μην ξεχνας....οταν τα κανει εξω επιβραβευση!!!
Τον εχεις περιορισει στο crate??

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπερα παιδια,
Σημερα ηρθε ο μολλοσακος μου!:):)
Με ποιους μεθοδους που εσεις γνωριζετε μπορω να τον εκπαιδευσω να "τα κανει" σε ενα συγκεκριμενο σημειο μεσα στο σπιτι που εχω τοποθετησει pampers?
Θα επρεπε να ντρεπεσαι που πηρες μολοσσακι κι αυτο που ρωτας ειναι που να κανει πιπι!:eek:
Αυτο με το οποιο επρεπε να ασχολεισαι ειναι να ....μας βαλεις πολλεεεεεεες φωτογραφιες!:p:p:p:p:p
Pleaeaeaeaease!:D:D:DΝα περασεις απο την ειδικη ενοτητα μα μας τον συστησεις!;)

Παντως τα μολοσσακια(δεν ξερω οι αλλες ρατσες,αυτη ειναι η καλυτερη!) μαθαινουν πολυ ευκολα την τουαλετα.Αν δεν τον προλαβεις και τα κανει μεσα,μην τον μαλωσεις!Γενικα μη το μαλωσεις.Θα δεις ποσο ευκολα θα μαθει.Ειναι ευαισθητα σε μαλωματα.

Αν τον πιασεις και τα κανει μεσα μπροστα σου,το ιδιο δευτερολεπτο ηρεμα,πριν τελειωσει,τον οδηγεις εκει που θες να τα κανει και του δινεις λιχουδια.Γενικα,λιχουδιες θα εχεις σε πολλα σημεια στο σπιτι(που να μην φτανει).Ετσι και τον δεις να τα κανει εκει που θες,θα του δειξεις μεγαααααλη χαρα και λιχουδια.

Last edited:

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Οχι ακομα δεν τον εχω περιορισει περιμενω λιγο ακομα να μασ συνηθησει εδω στο σπιτι και θα αρχισω να το κανω και αυτο σιγα σιγα!!Με το να "τα κανει" εξω αρχιζουμε να τα παμε αρκετα καλα και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο :) :) Οχι φυσικα δεν τον μαλωνω! και μολις κανει το σωστο τον επιβραβευω!!
Φυσικα και θα σας βαλω φωτογραφιες δεν το εχω ξεχασει :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97