Εκπαίδευση στο σπίτι ή αλλού...

Litsaki

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
32
0
Χανιά - Κρήτη
Θα αφήνατε ποτέ το σκυλάκι σας σε έναν εκπαιδευτή που έχετε ακούσει πολλή καλά λόγια για αυτόν αλλά που σας λέει ότι πρέπει να αφήσετε το σκυλί σας εκεί για ένα μήνα χωρίς να σας βλέπει (μέχρι να συνηθίσει τον εκπαιδευτή) και μετά αφού έχει εκπαίδευση κάπως το σκυλάκι σας να συνεχίσετε μαζί την εκπαίδευση?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::(:(:(:(:(

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Θα αφήνατε ποτέ το σκυλάκι σας σε έναν εκπαιδευτή που έχετε ακούσει πολλή καλά λόγια για αυτόν...
Αυτά τα λόγια τα έχω ακούσει από τον φούρναρη , που του το διηγόταν ο μανάβης για το σκύλο της ξαδέρφης του?

Ή το έχω ακούσει από 3-4 άτομα που εκπαίδευσαν το σκύλο τους σε αυτόν και εμπιστεύομαι την άποψη τους?

Υπάρχει ποιοτική διαφορά σε αυτά...

Επίσης καλό είναι να μη πιστεύεις αυτά που ακούς , αλλά αυτά που βλέπεις (και από αυτά όχι τα πάντα)...

Last edited:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Και μετά... ο σκύλος θα ήταν πολύ υπάκουος με τον εκπαιδευτή, σωστός κύριος, εμένα θα με έβλεπε ως νέο πρόσωπο και επιπλέο, εγώ δε θα είχα ιδέα τι να κάνω για να συνεχίσω την εκπαίδευση.
Κανένας εκπαιδευτής δε σου δίνει σκύλο "έτοιμο". Ο πρώτος που πρέπει να εκπαιδευτεί είναι ο ιδιοκτήτης.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Θα αφήνατε ποτέ το σκυλάκι σας σε έναν εκπαιδευτή που έχετε ακούσει πολλή καλά λόγια για αυτόν αλλά που σας λέει ότι πρέπει να αφήσετε το σκυλί σας εκεί για ένα μήνα χωρίς να σας βλέπει (μέχρι να συνηθίσει τον εκπαιδευτή) και μετά αφού έχει εκπαίδευση κάπως το σκυλάκι σας να συνεχίσετε μαζί την εκπαίδευση?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::(:(:(:(:(
ναι αν αυτοί που μου τον πρότειναν ήταν αξιόπιστοι

αλλά

γιατί να συνεχίσεις μαζί την εκπαίδευση και να μην ξεκινήσεις μαζί ???

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ρε δεν μας παρατατε εχουμε και δουλειες, θα τρεχουμε με το κωλοσκυλο καθε απογευμα. θα το στειλω στον θαυματουργο να το φτοιαξει και να μου το γυρισει ετοιμο.

καπως ετσι σκεφτονται ομως οι περισσοτεροι.

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
όχι ποτέ.αν και μας το πρότειναν, με την παραλαγή του "τον βλέπεις σε συννενόηση με τον εκπαιδευτή" το αρνηθήκαμε. βλέπεις, αν και μικρός τότε προτίμησα να τον πηγαινοφέρνω κάθε απόγευμα δεδομένου ότι στο σπίτι θα ήταν πιο σίγουρος και θα μπορούσαμε να κάνουμε όσες ώρες εξάσκηση θέλαμε..(ναι, τότε ήταν 18 κιλά, δεν του έτρεχαν τα σάλια και έπαιζε με ότι βρει μπροστά του.τώρα στα 48 κιλά είναι λίγο...ατσούμπαλος.τουλάχιστον εντός του σπιτιού.)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
κ εγω δεν θα το αφηνα ποτε.υπαρχει ομως παρα πολυ κοσμος,ο οποιος αποκταει σκυλακια χωρις να ενημερωθει σωστα στο τι πρεπει κ τι οχι,με αποτελεσμα να πηγαινει στον κτηνιατρο η σε εναν εκπαιδευτη και ο,τι του πουνε αυτοι να κανει.που δυστυχως,κυκλοφορουν πολλοι,δεν θα πω καλαμπορτζηδες,απλα που δεν ασχολουντε παραπανω με αυτο που κανουν απο την αποψη νεων τεχνικων κτλ.πριν λιγο καιρο ενας φιλος μου ξαναπηρε κοκερακι και το εδωσε σε εναν εκπαιδευτη ο οποιος το κρατουσε εκει το σκυλι.αυτος μου ειπε οτι εκπαιδευε κ σκυλια της αστυνομιας αλλα δεν μου λεει και κατι αυτο.τελος παντων,τρομαξα να τον πεισω οχι οτι εκανε βλακεια αλλα οτι θα ηταν καλυτερα να το πηγαινε σε καποιον που δεν κραταει το σκυλι εκει.το αποτελεσμα φυσικα δεν ηταν κ οτι καλυτερο.κ αυτο γιατι κανενας δεν εκπαιδευσε τα αφεντικα...δυστυχως πολλοι απο εμας τρωνε ο,τι κουτοχορτο τους ταιζει ο καθενας.και το ασχημο ειναι οτι ελουν να βγαλουν εσενα βλακα."α δεν το κραταει εκει το σκυλι,γιατι θα βαριεται να ασχοληθει"και ετσι να ειναι,που μπορει να ειναι,ποιος ο λογος να καθεται εκει το σκυλι απο την στιγμη που κανεις δεν θα ασχοληθει μαζι του?μακρυγορω και συγνωμη,απλα καταθετω την αποψη μου,γιατι αυτες οι καταστασεις δεν κανουν σε κανεναν καλο..

Litsaki

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
32
0
Χανιά - Κρήτη
Αν ο εκπαιδευτής το κρατάει εκεί αλλά σε αφήνει να δεις το σκυλί όποτε θες και κρατάει το σκυλί δύο μήνες και τον ενα μήνα εκπαιδεύει και το αφεντικό του.....????παιδιά έχω λαλήσει ....γιατι δεν υπάρχει κανένας θετικός εκπαιδευτής στα Χανια εεεεεε γιατι????:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:mad::mad::mad::(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad::(:(:(:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
δεν θελω να σε χαλασω ,αλλα παλι δεν θα το αφηνα.επισης μην μπερδευεσαι με την θετικη εκπαιδευση ,οσον αφορα το θεμα,κραταει η δεν κραταει εκει το σκυλι.ξερω εκπαιδευτες που δεν ειναι τοσο θετικη και που δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, αλλα δεν κρατανε εκει το σκυλι.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω με ποια κριτήρια ορίζεται κάποιος εκπαιδευτής «θετικός», «λιγότερο θετικός», «αρνητικός» και :p…«ουδέτερος» !
Για υποατομικά σωματίδια μιλάμε (ηλεκτρόνια, πρωτόνια, νετρόνια) ή για εκπαίδευση σκύλων? :confused:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω με ποια κριτήρια ορίζεται κάποιος εκπαιδευτής «θετικός», «λιγότερο θετικός», «αρνητικός» και :p…«ουδέτερος» !
Για υποατομικά σωματίδια μιλάμε (ηλεκτρόνια, πρωτόνια, νετρόνια) ή για εκπαίδευση σκύλων? :confused:
λιγοτερο θετικος για μενα ειναι αυτος που εχει σαν βαση του τους τροπους της θετικης εκπαιδευσης και τους συνδιαζει με καποιους απο την κλασσικη.επισης θα μπορουσε να ειναι και ειρωνικο το σχολιο μου περι λιγοτερο θετικων εκπαιδευτων.επισης τυχων συζητηση περι ηλεκτρονιων,προτωνιων και μπαταριων θα ηταν οφ τοπικ οπωτε και θα μας την "ελεγες".για αυτο και εμεις την αποφευγουμε!:p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Το αν ήταν ειρωνικό ή όχι το σχόλιο σου είναι αδύνατον να το γνωρίζω διότι είναι αδύνατον να γνωρίζω τις προθέσεις σου.

Σε περίπτωση που δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο σου, θα μπορούσες να μας εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους ένας εκπαιδευτής σκύλων που συνδυαστικά χρησιμοποιεί μεθόδους και εργαλεία εκπαίδευσης θα πρέπει να περιγράφεται ως «λιγότερο θετικός» ή «περισσότερο θετικός»?
Γιατί κάποιος εκπαιδευτής θα πρέπει να χαρακτηρίζεται με βαση την «θετικότητα» του και όχι το βαθμό της αποτελεσματικότητας του?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
κοιτα φιλε.συμφωνω μαζι σου,απλα επειδη πολυς λογος γινεται για την θετικη εκπαιδευση,και αναφερθηκε κ απο την κοπελα,για αυτο το ανεφερα ετσι.για μενα δε,σημασια εχει η αποτελεσματικοτητα.εγω ειδα πιο πολλα αποτελεσματα απο την μια φορα που κοντεψε να βγει "στεγνα"στον δρομο παιζοντας με ενα κανις ,που τον φωναζα να ερθει κ με εγραφε,οπου σαν αποτελεσμα ειχε να τις φαει τις ψιλες του,παρα απο αδιαφοριες κτλ..απο τοτε ομως το ελα ειναι νομος.οτι κ αν κανει,οπου κ αν ειναι,οπου και να τον θαψεις,θα βρει τροπο να βγει.ειμαι κατα της βιας.μην με παρεξηγητε για αυτο που ειπα.απλα θελω να τονισω με αυτον τον τροπο οτι δεν ειμαι υπερ η κατα καποιας μεθοδου.με την προυποθεση ομως να βγαζει ζορι το σκυλι μου και του ασκη:)τε ασχημη κ βαρβαρη βια.

Litsaki

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
32
0
Χανιά - Κρήτη
Παιδιά όταν λέω θετική εκπαίδευση εννοώ εκπαίδευση χωρίς πνίχτες ,ηλεκτρικά κολάρα και βία!!!!Και που συνήθως απο ότι ξέρω γίνεται στο σπίτι μας, και δεν αφήνουμε το σκυλί μας στον εκπαιδευτή !!!Και βέβαια εκπαιδευόμαστε και εμείς μαζί με το μαναράκι μας!!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αυτός είναι λοιπόν ο ορισμός της θετικής εκπαίδευσης; Και ποιός ορίζει τι είναι; Σύμφωνα με το Animal Planet, η Victoria Stilwell κάνει θετική εκπαίδευση...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog