Εκπαίδευση σκύλου στην Κόρινθο

dimlev

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2011
26
0
:bull:ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ?\
εαν ειναι καλή?
?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Παιδιά....νομίζω ότι δεν ρωτάει αυτό....
Μάλλον τσαντισμένος με κάποιον συγκεκριμένο είναι...
Εκτός αν τσαντίστηκε με το σκυλί του....και όντως ψάχνει εκπαιδευτή....:D

dimlev

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2011
26
0
παιδια,οταν εχεις κυριαρχικο σκυλι πρεπει να εκπαιδευεται>>>τουλαχιστον στη βασικη υπακοη,και επειδη το δικο μου το αγαπαω πολυ και θελω το καλο του ψαχνω το καλυτερο για αυτον!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
παιδια,οταν εχεις κυριαρχικο σκυλι πρεπει να εκπαιδευεται>>>τουλαχιστον στη βασικη υπακοη,και επειδη το δικο μου το αγαπαω πολυ και θελω το καλο του ψαχνω το καλυτερο για αυτον!
μπράβο φίλε μου, πολύ καλή τοποθέτηση. Δεν γνωρίζω δυστυχώς να σου απαντήσω στο θέμα σου, θα μου επιτρέψεις μόνο να σου εφιστήσω την προσοχή στο να μην ''αφήσεις'' το σκύλο κάπου να στον εκπαιδεύσουν να είσαι πάντα μαζί, εσύ είσαι που θα εκπαιδευτείς ώστε να εκτελεί εκείνος.

dimlev

Active Member
23 Φεβρουαρίου 2011
26
0
εχεις πολυ δικιο, αλλα αν δεν γινεται να ειμαι κοντα??
μπράβο φίλε μου, πολύ καλή τοποθέτηση. Δεν γνωρίζω δυστυχώς να σου απαντήσω στο θέμα σου, θα μου επιτρέψεις μόνο να σου εφιστήσω την προσοχή στο να μην ''αφήσεις'' το σκύλο κάπου να στον εκπαιδεύσουν να είσαι πάντα μαζί, εσύ είσαι που θα εκπαιδευτείς ώστε να εκτελεί εκείνος.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
τοτε ειναι δυσκολα τα πραματα...
το καλυτερο γι αυτον... ειναι να εκπαιδευτείς εσύ , ώστε να εκπαιδευσεις τον σκύλο σου...
κι αυτό γίνεται μόνο να ειστε μαζί στον εκπαιδευτή...

αν αφησεις καπου τον σκύλο να εκπαιδευτεί αυτο ειναι το καλύτερο για σένα... όχι για τον σκύλο... και το αποτέλεσμα θα ειναι να μαλώσεις με τον εκπαιδευτή σου γιατι δεν έχει εκπαιδεύσει σωστά το σκύλί σου ενώ το λαθος είναι ότι εσύ θα εχεις παραμείνει ξένος..., και μη γνωστης να χειριστεις εναν τετοιο κυριαρχικό σκύλο όπως το περιγραφεις..
παντα φιλικά ελπίζωντας να βρεις τον καλύτερο για τους δυό σας....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97