Εκπαίδευση για φόλα

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Καλησπέρα σε όλους!
Έγραψα για το θέμα αυτό και σε άλλο topic αλλά επειδή είναι κάπως παλιό μάλλον δε θα πάρω απάντηση οπότε αποφάσισα να ανοίξω καινούριο! Εχουμε και λέμε... Εδώ Ζωγράφου που μένω μου λένε ότι γενικά ρίχνουν πολλές φόλες και ο μικρός είναι ο επονομαζόμενος σκύλος- σκούπα! Ότι βρει κάτω, το μαζεύει.
Λοιπόν τις προάλλες είχα αυτή την κουβέντα με έναν ταξιτζή που έχει 5 σκυλιά και μου είπε να κάνω το εξής που στα δικά του έχει πιάσει 100%: Να φτιάξω λέει κάτι που αρέσει πολύ στον μικρό, μπιφτέκια ας πούμε ή κοτόπουλο και τα κάνω σχεδόν όλα φουλ στο πιπέρι! Μετά να τα δώσω σε φίλους μου που δε τους ξέρει να του τα δώσουν ή να τα πετάξω χωρίς να με δει στο δρόμο την ώρα της βόλτας... Θα τα φάει μου λέει μια δυο τρεις άντε τέσσερις και μετά δε θα ξαναπάρει φαί εκτός και άμα του δώσω εγώ... Μου είπε στο ενδιάμεσο να του δίνω κρέας καθαρό από το χέρι μου έτσι ώστε να μάθει να εμπιστεύεται μόνο εμένα...
Λοιπόν είναι δυνατόν να στέκει κάτι τέτοιο? :confused: Μου ακούστηκε "κάπως..."

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
στεκει αλλα δεν πιανει παντα σε ολλα τα σκυλια
επισεις καποια σκυλια απο μια ηλικια και μετα παυουν να ειναι "σκουπες" καποια αλλα παλι οχι
δοκιμασε το... ισως πιασει ισως οχι... φαντασου το σχεδον σαν τους ανθρωπους που σε αλλους αρεσουν τα καυτερα και αλλοι τα απαιχθανονται

αλλα γενικα να ξερεις οτι οι φολες συνηθως φαινοται οποτε το νου σου που παει ο σκυλος και τι κανει και παντα με λουρι....

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Δεν είναι δηλαδή επικίνδυνο αυτό με το πιπέρι? Διάβασα και το άλλο θέμα και δεν αναφερόταν κάτι τέτοιο, όμως μου είπαν ότι το πολύ πιπέρι μπορεί να αποβεί μοιραίο για έναν σκύλο... Επίσης διάβασα "Το πιπέρι και τα υπόλοιπα καρυκεύματα προκαλούν οξεία ή χρόνια γαστρίτιδα και κολίτιδα".

Last edited:

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
ναι οταν τρωει αποφαγια και οταν φροντισεις να το εχει στην καθημερινη του διαιτα...
οχι αν το βαλεις σε καποιες μπουκιες στην εκπαιδευση

και δεν θα βαλεις μονο ενα μπαχαρικο γιατι τοτε θα μαθει να το μυριζει και να το αποφευγει
αλλα μειγμα ωστε ποτε να μην ειναι ξεκαθαρη η οσμη
αν δεις οτι στις πρωτες δοκιμες δεν πιασει σσταματα το γιατι μετα οντως θα φαει πολλα :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97