Εκπαίδευση=Γενίκευση Πως??

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
Ξέρω ότι το σκυλί πρέπει για να μάθει μια εντολή,π.χ. "κατσε",να τη μάθει ύπο διαφορετικες συνθήκες(να περναει άλλος τρόγωντας,να περνάει άλλο σκυλί ίσως) για να την γενικεύσει και να την κάνει κτήμα του!

Ερώτηση:Πώς θα προσωμειώσουμε όλες τις καταστάσεις? Ή δεν χρειάζεται και από κάποια στιγμή και μετά (γύρω στισ 4 βδομάδες βάση W) το σκυλί,αφού του κάνουμε κάποιες προσωμειώσεις καταστάσεων,θα καταλάβει οτι οταν λέω "κατσε" είναι για όλα,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ αν δεν έχει βρεθεί σε όλες τις καταστάσεις??

Επίσης,αφού τέσπα μαθει το "κατσε",αν του το πει άλλος θα κάτσει ή αναγνωρίζει τη φωνή μου και "κάθεται" μόνο σε μένα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Last edited:

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
48
Νίκαια
Κάνε αναζήτηση στο YouTube για τον χρήστη tab289 και δες όλα τα βιντεάκια του. Προειδοποίηση: θα ερωτευτείς τη σκύλα του (Γ.Π)

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο τις ασκήσεις που κάνει για το focus του σκύλου πάνω του. Αυτό είναι που θέλεις από το σκυλί. Focus. Οι εντολές θα έρθουν παντού αρκεί να δουλεύουν σταδιακά σε δυσκολότερα περιβάλλοντα.
[video=youtube_share;nLo8YP4-D8Y]http://youtu.be/nLo8YP4-D8Y[/video]

Last edited:

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
αν ειναι ξεκαθαρη η εντολη θα καθεται αν του το πει και αλλος.
Επομένως,μια λύση είναι εκμμάθηση εντολών στα γερμανικά για παράδειγμα?Έχω ακούσει ότι το κάνουν κάποιοι!!

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
Κάνε αναζήτηση στο YouTube για τον χρήστη tab289 και δες όλα τα βιντεάκια του. Προειδοποίηση: θα ερωτευτείς τη σκύλα του (Γ.Π)

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο τις ασκήσεις που κάνει για το focus του σκύλου πάνω του. Αυτό είναι που θέλεις από το σκυλί. Focus. Οι εντολές θα έρθουν παντού αρκεί να δουλεύουν σταδιακά σε δυσκολότερα περιβάλλοντα.
[video=youtube_share;nLo8YP4-D8Y]http://youtu.be/nLo8YP4-D8Y[/video]
Τελικά πέρα απο εκπαίδευση και όλα αυτά,θεμέλιο είναι η ΣΧΕΣΗ!!!(δεν το συζητώ...έρωτας ;) )
Πολύ καλό το βιντεάκι!Θα τα δω όλα!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Επομένως,μια λύση είναι εκμμάθηση εντολών στα γερμανικά για παράδειγμα?Έχω ακούσει ότι το κάνουν κάποιοι!!
ναι ειναι κ αυτο μια λυση,βεβεα η εκμαθηση στα γερμανικα κλπ δεν ειναι αυτος αλλα οκ μπορεις να το κανεις κ τσι

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
Και κάτι άλλο παιδιά!!!!!
Ο θεσμός με τις λιχουδιές,υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ να συνδεθει απο το σκυλι ως "εχεις λιχουδια-ερχομαι,δεν εχεις-δεν έρχομαι" ή αφου πια μια εντολη που επιβραβεύεται απο λιχουδιά του γίνει μοτίβο,συνήθεια δεν έχει ανάγκη απο λιχουδιά???

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
ναι ειναι κ αυτο μια λυση,βεβεα η εκμαθηση στα γερμανικα κλπ δεν ειναι αυτος αλλα οκ μπορεις να το κανεις κ τσι
Δηλαδή τι είναι καλύτερο?
Συγγνώμη που σε κουράζω,αλλά δεν ξέρω και πολλά και θέλω να μάθω :) !

Fightclubiths

Well-Known Member
7 Μαϊου 2013
97
0
Αα σαν υπενθύμιση δηλαδή η λιχουδιά!!
Για τα γερμανικά,δεν κατάλαβα αυτο που είπες "δεν ειναι αυτος" και με μπέρδεψε λιγο :p!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul