Εκπέμπω S.O.S

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Το είχα ξαναθήξει το θέμα κι κανένας δεν μου απάντησε...σας παρακαλώ βοηθήστε...
Θα γίνω κουραστική αλλά θέλω να μαι καλυμένη...ο Πρινς μου είναι ένα κόκερ σπάνιελ, την άλλη βδομάδα γίνεται 8 μηνών...το ημερήσιο πρόγραμμά μας έχει ως εξής: Ξυπνάει, του βάζω να φάει, βγαίνουμε γύρω στα 20 λεπτά,γυρνάμε κι εγώ φεύγω για την σχολή...όση ώρα λείπω είναι στο δωματιό μου,γιατί δεν είναι κάνενας σπίτι κι υπάρχει ο φόβος μην φάει καλώδια κτλ,κτλ...το μεσημέρι που γυρνάω βγαίνουμε παλι βόλτα κανα τέταρτο το πολύ...κι το βράδυ τρλωει κι βγαίνουμε γύρω στη μία με δύο ώρες...ΤΕΛΕΙΑ....ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...το πρωί επειδή λείπω αρκετές ώρες του έχω κάτι δικό μου να μυρίζει,τα παιχνίδια του κι πάντα το kong φρεσκογεμισμένο...τον τελευταίο καιρό κάθε μεσημέρι που γυρνάω βρίσκω κι κάτι κομμάτια...στην αρχή ήταν πράγματα που δε μ ένοιαζαν επομένως του λεγα απλά ένα "Τι έκανες;" κι τίποτα παραπάνω...με το που το έλεγα κρυβόταν κάτω απ' το κρεβάτι....δεν τον έχω χτυπήσει ποτέ κι ποτέ δεν τον μαλωνώ για κάτι που έκανε εκτός κι αν ήμουν μπροστά την ώρα που το κάνει... όταν τον μαλώνω είναι πάντα με αυστηρή κι πιο δυνατη φωνή...
Ωστόσο πλέον κάνει χοντρές ζημείες, μου ρίμαξε την ντουλαπά κι σήμερα τα ξύλα του κρεβατιού...όσο έλειπα πάντα....τι να κάνω τα χει ριμάξει όλα...έφτασε μία τσάντα μου την ξέσκησε κι ρίμαξε κι τα γυαλιά ηλιού από μέσα...Φυσικά με το που μπήκα στο δωμάτιο πριν καν δω τι έχει κανει πήγε κι κρύφτηκε κάτω απ'το κρεβατι...ξέρει ότι κάνει κάτι κακό,επομένως....γιατί το συνεχίζει;;;τι να κάνω πείτε μου...
Σήμερα με το που είδα το κρεβάτι (επειδή είναι της αδερφής μου που της το χει κάνει δώρο η γιαγιά μου) έβαλα τα κλάματα κι φώναζα "Τιέκανες Πρινς,τι έκανες" κι ο κακομοίρης είχε μπει στο σπίτι του κι έτρεμε...
Θέλω βοήθεια ειλικρινά!!!:(:(:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ποιό είναι το θέμα που είχες ανοίξει και δεν σου απάντησε κανείς;
Νομίζω σου έχει ξαναπροταθεί η χρήση του crate.
Είναι η μόνη και πιο εγγυημένη λύση.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Ποιό είναι το θέμα που είχες ανοίξει και δεν σου απάντησε κανείς;
Νομίζω σου έχει ξαναπροταθεί η χρήση του crate.
Είναι η μόνη και πιο εγγυημένη λύση.
Δεν το είχα ανοίξει εγώ...το είχα αναφέρει σε ένα παρόμοιο θέμα κάποιου άλλου...το crate μου το χατε όντως προτίνει όταν ήταν 4μηνών κι γάυγιζε όταν έφευγα...κι τώρα το crate;! κι θα ναι κλεισμένο τόσες ώρες;;; δεν τον έχω αφήσει ποτέ πάνω από μία ώρα μέσα στο crate...μιλάμε για πάνω από 4ώρες...! κάποιος τρόπος να τον μαλώσω γι' αυτό που κάνει δεν υπάρχει;;;

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Να τον μαλωσεις και να καταλάβει το γιατί, κατόπιν εορτής δεν υπάρχει τρόπος.
Δοκίμασε να τον βγάζεις μεγαλύτερη βόλτα πριν φύγεις για να είναι κουρασμένος.
Τέσσερις ώρες δεν είναι πολύ για να μείνει στο crate.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
μονη σου αναφερεις οτι το πρωι λειπεις πολλες ωρες...
το κουταβι σου ( γιατι κουταβι ειναι ακομη...) βαριεται... δεν εχει με τι να ασχοληθει κι αρχιζει να ασχολειται με τα πραγματα που υπαρχουν στο δωματιο... γι αυτο ειναι φυσικη επιλογη να τα μασουλησει... απλα γνωριζει οτι δεν σου αρεσει οποτε και κρυβεται...
οσο και να το μαλωνεις αυτο θα μασουλαει πραγματα..
αντι νασκεφτεσαι πως θα μαλωσεις το κουταβι σου... καλυτερα να αρχισεις να σκεφτεσαι πως μπορεις να προλαβεις ωστε να μην γινονται οι ζημιες..
ο μονος τροπος ειναι... το κρειτ
και καλυτερα να αρχισεις να το εκπαιδευεις οσο ακομα εχεις κρεββατι και κοιμασαι...

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Να μαλώσεις το σκύλο όχι δεν υπάρχει τρόπος, εαν το crate σου φαίνεται απάνθρωπο (που δεν είναι) τότε θα πρέπει να κάτσεις να δουλέψεις με τον σκύλο σου και το στες αποχωρισμού του. Ο σκυλος λογικό τόσες ώρες μόνος βαριέται, δεν ξέρει τι να κάνει και καταστρέφει για να παίξει και για να του δώσεις σημασία...
Δόντια λογικά έχει αλλάξει δεν έχει δικαιολογία να τρώει έπιπλα.
Ασχολήσου με τον σκυλάκο τώρα τις γιορτές και προσπάθησε να τον περιορίζεις όταν λείπεις σε κάποιο μέρος χωρις πράγματα πχ διαδρομος

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
και σκέψου την λύση ενος θετικού εκπαιδευτή έρχονται σπίτι σου δεν παίρνουν τρελά λεφτά υπάρχουν και νέα παιδιά που κάνουν αυτή την δουλειά για το χαρτζιλίκι....

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Το crate ειναι μονοδρομος.
Στην αρχη μπορει να φωναζει αλλα μετα θα μενει με τις ωρες εκει γιατι θα το θεωρησει φωλια του και κατι που ειναι αποκλειστικα δικο του.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Το crate ειναι μονοδρομος.
Στην αρχη μπορει να φωναζει αλλα μετα θα μενει με τις ωρες εκει γιατι θα το θεωρησει φωλια του και κατι που ειναι αποκλειστικα δικο του.
Ήδη το θεωρεί φωλιά του κι τα βράδια όταν λείπω εκεί κοιμάται μέχρι να γυρίσω εγω...αυριο θα τον αφήσω μέσα όση ώρα θα λείπω-4 ώρες- δηλαδή...τι πρέπει να του έχω μέσα...πρέπει να βάλω κι το νερό του; θα βάλω κάποια παιχνίδια σίγουρα...

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
και σκέψου την λύση ενος θετικού εκπαιδευτή έρχονται σπίτι σου δεν παίρνουν τρελά λεφτά υπάρχουν και νέα παιδιά που κάνουν αυτή την δουλειά για το χαρτζιλίκι....
Αν μπορούσα οικονομικά θα τον πήγαινα κανονικά σε εκπαιδευτή, αλλά δυστυχώς δεν δουλεύω κι δεν έχω δικά μου λεφτά να διαθέσω σε κάτι τέτοιο...ούτε λίγα!!!

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
μονη σου αναφερεις οτι το πρωι λειπεις πολλες ωρες...
το κουταβι σου ( γιατι κουταβι ειναι ακομη...) βαριεται... δεν εχει με τι να ασχοληθει κι αρχιζει να ασχολειται με τα πραγματα που υπαρχουν στο δωματιο... γι αυτο ειναι φυσικη επιλογη να τα μασουλησει... απλα γνωριζει οτι δεν σου αρεσει οποτε και κρυβεται...
οσο και να το μαλωνεις αυτο θα μασουλαει πραγματα..
αντι νασκεφτεσαι πως θα μαλωσεις το κουταβι σου... καλυτερα να αρχισεις να σκεφτεσαι πως μπορεις να προλαβεις ωστε να μην γινονται οι ζημιες..
ο μονος τροπος ειναι... το κρειτ
και καλυτερα να αρχισεις να το εκπαιδευεις οσο ακομα εχεις κρεββατι και κοιμασαι...
Θα το σταματήσει ή θα του μείνει συνήθεια;;; αυτό με αγχώνει κι γι' αυτό σκέφτομαι πως μπορώ να τον κάνω να το καταλάβει ότι είναι λάθος...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
θα τον βαλεις στο κρειτ κι ετσι δεν θα κανει ζημιες..
οταν μεγαλωσει κι ενηλικιωθει θα εχει μαθει ετσι κι αλλοιως να καθεται φρονιμα για κανα 4ωρο που θα λειπεις....

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
φυσιολογικα φερεται το σκυλι σου μην ανησυχεις,,, ο χουλιγκανισμος ειναι μεσα στο αιμα τους,,,, περιορισε το σε χωρο που δεν θα εχει τιποτα να καταστρεψει αν εχεις αυλη με ενα πλεγμα οικοδομικο κανεις ενα τεραστιο κλουβι η προστατευεις με αυτο αυτα που μπορει να σπασει,,,και αστου κανα δυο παιχνιδακια να παιζει και να μασουλαει,,,, πως να του δωσεις να καταλαβει να μην κανει ζημιες,,,??? να γραψεις σε μια πινακιδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ .....?? ==))

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
φυσιολογικα φερεται το σκυλι σου μην ανησυχεις,,, ο χουλιγκανισμος ειναι μεσα στο αιμα τους,,,, περιορισε το σε χωρο που δεν θα εχει τιποτα να καταστρεψει αν εχεις αυλη με ενα πλεγμα οικοδομικο κανεις ενα τεραστιο κλουβι η προστατευεις με αυτο αυτα που μπορει να σπασει,,,και αστου κανα δυο παιχνιδακια να παιζει και να μασουλαει,,,, πως να του δωσεις να καταλαβει να μην κανει ζημιες,,,??? να γραψεις σε μια πινακιδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ .....?? ==))
Eίμαι φανατικος λάτρης των γραπτών σου... Γιουχου :macarra:

Βάλτου ενα crate (για να μη βγαινουμε και off)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul