Εκνευρισμός με τρίτους!

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Καλημέρα :)

Θα ήθελα να αναπτύξουμε αν γίνεται και έχετε χρόνο ένα θέμα το οποίο σε προσωπική εμπειρία το αντιμετωπίζω και τελευταία με προβληματίζει όσο αφορά τη συμπεριφορά του 4άποδου μου με τρίτους...

Συγκεκριμένα στην έξοδο ή είσοδο μου στην πολυκατοικία αν τύχει να συναντηθώ με άλλους ή ακόμα και στο δρόμο και προσπαθήσουμε να κάνουνε διάλογο γαβγιζει περίεργα σαν να κλαψουριζει...

Είναι κάτι που μπορεί να γίνει για να διορθωθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Sent from my iPhone using Tapatalk

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σε ποιον κλαψουριζει;Σε σενα ή στον τριτο; Σε ολους το κανει;Μηπως τον βγαζεις λιγο πριν κατουρηθει και ζοριζεται,οποτε με την κουβεντα τον καθυστερεις;Αν ερθει καποιος στο σπιτι;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλυτερη κοινωνικοποιηση. Πες σε ανθρωπους που δεν φοβουνται να χαϊδεψουν τον σκυλο.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
κορμός επειδή δεν θυμαμαι και αν εχει αναφερθει αλλου συγνωμη...
ηλικια του σκύλου... και φυλή...?

από την άλλη δεν καταλαβαινω ευκολα από την περιγραφή σου..
γαβγιζει προς τον κοσμο? γαβγιζει προς τα εσενα? προσπαθει να φύγει? κρυβεται πίσω σου? γαβγιζει απειλητικα?
ενα βιντεάκι αν ειναι ευκολο θα ηταν καλή ιδέα....

Last edited:

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Oops , η αλήθεια είναι πως συνήθως τώρα που αναφέρθηκε τις ώρες που βγαίνουμε για τουαλέτα το κάνει , πωπω δεν μου πήγε το μυαλό καθόλου αυτή η λεπτομέρια... :(
Εν μέσος πλην σαφώς σαν να μου λέει πάμε τώρα!!!

Με ανθρώπους εντός και εκτός σπιτιού αν εξαιρέσουμε οτι θέλει να μοιράζει φιλία δεν έχει κανένα θέμα :)

Μιλάμε φυσικά για ένα English Cocker Spaniel 2 1/2 :p

* συγνώμη αν σας μπέρδεψε η περιγραφή!

Sent from my iPhone using Tapatalk

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ωραια,αν υποψιαζεσαι την τουαλετα,βγαινε νωριτερα ωστε να μη πιεζεται τοσο η κοιλιτσα του και βλεπεις συμπεριφορα.Δε θα φανει αμεσως.Μη βιαστεις.Γιατι αν το συνεχισεις να το κανεις οριακα πριν κατουρηθει θα συνδεσει ασχημα οτι η παρεα τον εμποδιζει να κατουρησει.

Αν γυρισετε μετα την τουαλετα και δει κοσμο στην πολυκατοικια;Πως αντιδρα;

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
Ωραια,αν υποψιαζεσαι την τουαλετα,βγαινε νωριτερα ωστε να μη πιεζεται τοσο η κοιλιτσα του και βλεπεις συμπεριφορα.Δε θα φανει αμεσως.Μη βιαστεις.Γιατι αν το συνεχισεις να το κανεις οριακα πριν κατουρηθει θα συνδεσει ασχημα οτι η παρεα τον εμποδιζει να κατουρησει.

Αν γυρισετε μετα την τουαλετα και δει κοσμο στην πολυκατοικια;Πως αντιδρα;

Νωρίτερα δεν γίνεται γιατί 8 ώρες λείπω πάντα πλην ΣΚ από το σπίτι... :(
Όταν και αν κάνουμε όμως την ανάγκη μας 8/10 φορές δεν θα ενοχληθεί από τρίτον που μπορεί να συναντήσουμε στο δρόμο για να μιλήσουμε...

Την πολυκατοικία αν και το δρόμο τον έχει μάθει , πάλι με τις ίδιες περιπτώσεις όταν του πω να σταματήσει θα ηρεμήσει αλλιώς κάνει σαν παλαβός να ανεβούμε με το ασανσέρ για να μπούμε σπίτι... :rolleyes:

Κάνω κάτι λάθος :confused:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλα,μη σε νοιαζει για τις 8 ωρες.Ολοι δουλευουμε,πως θα τα ταιζουμε τα σκασμενα;

Παντως αν μονο2/10 φορες συμπεριφερται ετσι,ειναι οτι εχει παραπανω τσισακια και θελει να πατε γρηγορα για να μη σε ξεφτιλισει κανοντας τα πανω στον... τριτο.

Θελει να ανεβειτε γρηγορα σπιτι τωρα το καλοκαιρι ή παντα το εκανε;Μπορει να διψαει μωρε...

Προσπαθω να βρω τις αιτιες που το κανει.Πως να το λυσεις δεν ξερω περα απο το να του δωσεις τις εντολες κατσε και μεινε.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
αποσύρομαι από την συγκεκριμενη κουβεντουλα...
απλα και μονο γιατί η σκυλάκος έχει πιασει σωστα το θεμα και το προχωραει μια χαρα...
θαπρεπε απλα να συμφωνώ συνεχεια και δεν μου παει....:p:p
είμαι πνευμα αντιλογίας.....:(

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
:) καλέ γιατί να αποσυρθείς , απλά μάλλον έχει παίξει σε τηλεπαιχνίδι και απαντάει ποιο γρήγορα :p

Η κουβέντα αυτή πάντως με κάνει να σκέφτομαι πολλά...Η αλήθεια είναι πως θέλει αυλή και όχι διαμέρισμα... :( , το χειμώνα δεν μου τα έκανε βασικά αυτά , στο γυρισμό γιατί το πρωί και το μεσημέρι που είναι οι ώρες περιορισμένες εκεί βγαίνει έξω από την πολυκατοικία πριν από εμένα :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97