Εκμάθηση εντολής "κάτσε"

Petrosjackrussell

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
45
0
αθηνα
Γεια σας, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, η μικρη μου jackie εχει μαθει να ακουει το ονομα της να ερχεται οταν της το ζηταω και γενικα ακουει και το μη αλλα δεν μπορω με τιποτα να της μαθω να καθεται κατω.Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το μαθει??

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ στη δική μου το εμαθα με το να τη δελεάζω με λιχουδιά στο ύψος του κεφαλιου. Μετά "πατούσα" λίγο το σώμα της να κάτσει και της την έδινα. Στην αρχή χοροπήδαγε αλλά πλέον το έμαθε και τώρα κάθεται και χωρις εντολή νομιζοντας ότι θα παρει λιχουδια!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
To YouTube είναι γεμάτο από ανάλογα video, πχ....

[video=youtube;DaG-y2tFBFE]http://www.youtube.com/watch?v=DaG-y2tFBFE&feature=related[/video]

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Στην αρχή με λιχουδιά πάνω απο το κεφάλη του για να αναγκαστεί να πάει προς τα πίσω και να κάτσει. Μόλις κάθεται του το δίνεις. Πιο μετά βγάζεις την λιχουδιά και του δίνεις κάτι άλλο ως ανταλλαγή.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Στην αρχή με λιχουδιά πάνω απο το κεφάλη του για να αναγκαστεί να πάει προς τα πίσω και να κάτσει. Μόλις κάθεται του το δίνεις. Πιο μετά βγάζεις την λιχουδιά και του δίνεις κάτι άλλο ως ανταλλαγή.
μαζι με αυτο τα πρωτα κατσε τα κανεις διπλα σε τοιχο , σε αυτοκινητα κτλ για να μαθει να καθετε ισια

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Την τοποθέτηση του σωματος και των ποδιών μπορούν εύκολα να "φτιαχτούν" πιο μετά, υπόθεση πάντα ο σκύλος να θέλει να κάθεται. Αλλά δεν νομίζω να θέλει να μπει τόσο βαθυά ο φίλος και να τον πειράζει αν ο σκύλος κουνά το μπροστινά πόδια απο όρθιο σε κάτσε κτλ. 

Με λιχουδιά να καταλάβει ότι θέλεις να βάλει τον κώλο κάτω. Μετά όταν το καταλάβει σταδιακά θα ανταλλάζεις διάφορα πράγματα για να κερδίσεις την υπακοή του. Για παράδειγμα βλέπεις ότι θέλει να μυρίσει ένα δέντρο, το χρησιμοποιείς για αντάλλαγμα αυτό για να χτήσεις μια σχέση εξάρτησεις. Υπάρχουν άπειρα πράγματα γύρω μας που θέλουν τα σκυλιά. Πολλά τους τα έχουνε δώσει απλόχερα χωρίς να τα κερδίσουν. Το υπάκουο σκυλί είναι αυτό που ο χειριστής του του έχει δείξει πως όλα τα καλά περνάνε απο αυτόν. Για να τα κερδίσει πρέπει να γίνει μια "συναλλαγή".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97