Εκλάπη Yorkshire Terrier από το Περιστέρι

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αν έχετε το Θεό σας.... δε φτάνει που μπήκαν στο σπίτι των ανθρώπων μέρα μεσημέρι και τους το έκαναν μπάχαλο, μαζί με ό,τι άλλο βρήκαν έκλεψαν και το σκυλάκι της οικογένειας!!
Κοντεύουν να σκάσουν οι άνθρωποι σαν να έχασαν το παιδί τους..... :(

Το link για την ανακοίνωση στο fb είναι αυτό εδώ.

Για όσους δεν έχουν fb σας παραθέτω ολόκληρη την ανακοίνωση..... προωθήστε παιδιά μπας και βοηθήσουμε, είναι κρίμα!!!

229903_3914255822061_1749648468_n.jpg
ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΛΙΖΑΚΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23/6/12 mesimeri ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ !!! ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΩΜΑ ΧΡΥΣΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ !!! 2,5 ΚΙΛΑ YORKSHIRE TERRIER!! EXEI TSIPAKI - til 6947464378 μας διέρηξαν και πήραν το μωρό μας!!! Όποιος το δει ας επικοινωνήσει microchip : 941000011856480 ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜC ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΣΑΣ!!!

SOS!!! ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΜΟΙΒΗ !! AMOIΒΗ !!! SOS!!! SOS!! ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΛΙΖΑΚΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23/6/12 μεσημερι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ !!! ΑΣΗΜΕΝΙΟ κοντοκουρεμενο ΣΩΜΑ με ΧΡΥΣΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ καρε κ ΚΟΜΜΕΝΗ ΟΥΡΙΤΣΑ- ΛΕΥΚΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ (ισωσ εχει αφαιρεθει) !!! 3 κιλά YORKSHIRE TERRIER!! 694 7464378 !!! Όποιος το έχει ας με πάρει ένα τηλ!!! microchip : 941000011856480 SOS!! SOS!! ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΜΟΙΒΗ!! SOS !

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Πριν το ανοίξω νόμιζα οτι έκλεψαν το δικό σου σκυλάκι και έπαθα ενα σοκ !!
Τώρα κάπου θα το έχουν για να το πουλήσουν :(
Μεγάλη τύχη χρειάζεται !!
Μακάρι οι κοινοποιήσεις να βοηθήσουν και να βρεθεί η μικρή !!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Η αλήθεια είναι ότι δύο ενδεχόμενα έχουμε σκεφτεί.... ή ότι το πήρε για πούλημα ή ότι τους γυάλισε για δικό τους/του παιδιού τους/ της μαμάς τους δεν ξέρω κι εγώ τι......

Πήγαν στο Σχηστό και σε όποιο άλλο μέρος μπόρεσαν να σκεφτούν μήπως και .... αλλά τίποτα.

Δράμα η κατάσταση παιδιά.....

(Καλά.... αυτό να μου τύχει μετά την Κλαίρη και θα πάω να δέσω μία πέτρα στο λαιμό μου και θα τραβήξω κατά το Φάληρο!!)

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
το ότι έχει τσιπάκι είναι καλό σημάδι.. στείλε και πες να προωθήσουν καμια ανακοίνωση στους κτηνιάτρους της Αττικής και αργά ή γρήγορα θα βρεθεί.
απλώς καλό είναι να ξέρουν οι κτηνίατροι ότι το σκυλάκι με αυτον τον αριθμό έχει κλαπεί, για να ξέρουν πως να δράσουν.
καλή τύχη και μακάρι να πάνε όλα καλά!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Έχει ήδη ενημερώσει η κοπέλα τον Κτηνιατρικό Σύλλογο και όσοι μπορούμε ενημερώνουμε τους κτηνιάτρους που γνωρίζουμε προσωπικά.

Δράμα η κατάσταση παιδιά, και δεν φτάνει που έχει τον καημό της η γυναίκα, μπάινουν κάτω από τις ανακοινώσεις που ποστάρει και γράφουν ότι μάλλον στο πήραν αλλοδαποί, αυτοί που τα τρώνε και κάτι τέτοια... μιλάμε για πολύ άτοπες συζητήσεις για τον καημό του άλλο....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Έχει ήδη ενημερώσει η κοπέλα τον Κτηνιατρικό Σύλλογο και όσοι μπορούμε ενημερώνουμε τους κτηνιάτρους που γνωρίζουμε προσωπικά.

Δράμα η κατάσταση παιδιά, και δεν φτάνει που έχει τον καημό της η γυναίκα, μπάινουν κάτω από τις ανακοινώσεις που ποστάρει και γράφουν ότι μάλλον στο πήραν αλλοδαποί, αυτοί που τα τρώνε και κάτι τέτοια... μιλάμε για πολύ άτοπες συζητήσεις για τον καημό του άλλο....
Ποιος τα εγραφε αυτά και τα εχασα να του απαντησω?
Πάντως εχω σκάσει με τη Λιζα και οσο περνάει ο καιρος και δεν βλέπω ανακοινωση ότι βρεθηκε,... φαντάσου τώρα η Γιώτα!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ασε.... ακόμα κι εγώ με τον καημό που πέρασα παραδέχομαι ότι αυτό είναι ακόμα χειρότερο.... ποιος ξέρει που να βρίσκεται το μικρό...

Ας ελπίσουμε ότι η αμοιβή θα βοηθήσει!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.455
12.888
Aθήνα
Τραγικό... Τι να πεις σε τέτοιες στιγμές... Μακάρι να βρεθεί.

Να ρωτήσω... Μήπως δεν το πήραν και το έσκασε το μικρούλι?
Την πόρτα του σπιτιού της την βρήκε ανοικτή?

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
χθες το βράδυ παιδιά είδα στον ύπνο μου ότι μπήκαν στο σπίτι και μου πήρανε την άλις.ήταν τόσο ζωντανό και έκλαιγα όταν ξύπνησα.και τώρα βλέπω το θέμα και έχω΄πάθει σοκ.μακάρι παναγίτσα μου να βρεθει τι ζόρι θα περνάνε τώρα οι καημένοι οι άνθρωποι...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τραγικό... Τι να πεις σε τέτοιες στιγμές... Μακάρι να βρεθεί.

Να ρωτήσω... Μήπως δεν το πήραν και το έσκασε το μικρούλι?
Την πόρτα του σπιτιού της την βρήκε ανοικτή?
Και εγώ αυτο σκεφτηκα, μήπως τρομαξε και το εσκασε από την πορτα, όταν ηρεμησε το σπιτι, αλλά όχι. Η πορτα βρεθηκε κλειστη

Giota.l

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
102
1
ΑΘΗΝΑ
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πανικοβληθεί όλοι εμείς με τα μικρόσωμα σκυλάκια που είναι πολύ πιο εύκολο να τα βουτήξει κάποιος.. Ειδικά μετά από ένα περιστατικό που μας συνέβει με την Χρυσουλα που κλειδωθήκαμε εξω απο το σπίτι και μας ανοιξε ο κλειδαράς σε χρόνο μηδέν (κυριολεκτικά...)!! Προσωπικά δεν αισθάνομαι πλέον καμιά σιγουριά όταν φεύγω για την δουλειά και αφήνω τα ζώα μου μέσα στο διαμέρισμα! Μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό με το σκυλάκι που εκλάπη, χθες που γυρισα απο τη δουλειά το απόγευμα έκανα τον σταυρό μου όταν μπήκα μέσα στο σπίτι και ήταν όλα καλά... Για τέτοιο τρόμο μιλάμε....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Kαλά αυτό δεν το συζητώ καν...... η πόρτα ασφαλείας άνοιξε σε χρόνο δευτερολέπτων!! Έπιασε το χερούλι μία κίνηση στην κλειδαριά και άνοιξε...... με το κλειδί αργεις περισσότερο!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Εύχομαι να βρεθεί το συντομότερο δυνατό!!!!

Πριν καιρό όταν είχαν χαθεί τα σκυλιά των γονιών μου αφότου τα βρήκαμε με είχε πάρει ένας τύπος τηλέφωνο με απόκρυψη στις 12 το βράδυ ότι και καλά καλούσε απ' την αστυνομία για να δει αν έχουν βρεθεί τα σκυλιά γιατί υπάρχει σπείρα που τα κλέβουν λέει και κάτι τέτοια...εγώ τους είπα ότι τα δικά μας είναι απλησίαστα και τους δαγκώνουν όλους οπότε αποκλείεται να τα πάρουν κλέφτες..και ότι έχουμε βάλει κάμερες γύρω απ' το σπίτι..!!!

Προσέχετε πολύ τώρα με τα τηλέφωνα που θα σας καλούν...!!!Βλέπουν αμοιβή και τρίβουν τα χέρια τους!!!Θα έλεγα στην αγγελία να γράψετε και ότι η μικρή είναι άρρωστη και χρειάζεται την θεραπεία της...!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Δυστυχώς τίποτα νεότερο.... όσο κι αν ακουστεί ρατσιστικό η συγκεκριμένη φυλή δεν βοηθάει ιδιαίτερα..... μακάρι μακάρι να βρεθεί!!