Εκλάπη μπόξερ από Αγία Παρασκευή

Status
Κλειδωμένο θέμα

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εκλάπη στις 20/01/2012, από την περιοχή της πλατείας του Αγ. Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, σκύλος μπόξερ τιγρέ, μεγαλόσωμος, 3,5 ετών.
Ο σκύλος βρισκόταν μέσα σε αυλή μονοκατοικίας, αλλά δυστυχώς είναι πολύ φιλικός και προφανώς ακολούθησε πρόθυμα τον κλέφτη.
O σκύλος δεν έχει κομμένα αυτιά και έχει σημάδι από παλιό χειρουργείο στον γοφό. Έχει και τσιπ που αποδεικνύει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του!!!
Αν δείτε στο δρόμο έναν τέτοιο σκύλο ή ακούσετε κάποιον να καμαρώνει για το "καινούργιο του" μπόξερ, παρακαλώ ειδοποιήστε με, με πμ.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Last edited:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Να τα κλέβουνε για λίτρα άντε να το καταλάβω..
Πρέπει να είναι πολύ τραγικός κάποιος για να κλέψει ξένο σκύλο όμως,ώστε να το κάνει pet δικό του ..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και φαινεται να εχει και εντροπιο ο σκυλακος... μακαρι να βρεθει συντομα.

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Ο πεζόδρομος δεν λέγεται Αχιλλέως αλλά δυστυχώς πρόκειται για τον Άρη. Ο σκύλος αυτός εδώ και καιρό βρισκόταν στη τροχιά ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Πολύ απλά οι ιδιοκτήτες του τον άφηναν ελεύθερο να κάνει βόλτα μόνος του, και εκείνος δεν γνώριζε ούτε καν να προφυλάσσεται από αυτοκίνητα. Τους το είχαμε επισημάνει επανειλημμένως χωρίς όμως δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα. Εύχομαι πραγματικά να βρεθεί. :(

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Κατα τα αλλα ακολουθησε προθυμα τον κλεφτη... α ρε ξυλο που θελουν μερικοι...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Κατα τα αλλα ακολουθησε προθυμα τον κλεφτη... α ρε ξυλο που θελουν μερικοι...

Toυς μίλησα πριν λίγο, τους ρώτησα αν κλάπηκε από την αυλή τους και μου είπαν όχι ήταν έξω...
Ο σκύλος αυτός ήταν και εύχομαι να είναι ένα καταπληκτικό ζώο, φιλικό με τους πάντες και το μόνο που ήθελε είναι να παίξει. Τον αγαπούσαν πολύ από ότι έβλεπα αλλά με έναν τρόπο που ποτέ μου δεν κατάλαβα. Τον έχω δει με τα μάτια μου να διασχίζει τον δρόμο σαν τρελός για να συναντηθεί με τον Έλβις και το αυτοκίνητο να μην τον πατάει τελευταία στιγμή. Εύχομαι να βρεθεί ο Άρης , λυπήθηκα πολύ αν και θα πω ψέματα αν πω ότι δεν το περίμενα. :(

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
τι να πω ρε παιδια λυπαμαι πολυ για το πως εχουν καποιοι τα σκυλια τους... ευχομαι να βρεθει αν ειναι να τον εχουν μεσα. Αλλιως αν παλι κινδυνευειε απο αμαξια κλπ, καλυτερα να τον παρει καποιος αλλος. Ετσι ειχα κι εγω ενα φιλο που αφηνε το επανιελ του να γυρναει μονο. Μεχρι που μια μερα γυρισε πισω ετοιμοθανατο απο φολα, και τελικα κατεληξε...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Άρα αν ήταν έξω προφανώς μπορεί να τον πήρε κάποιος φιλόζωος που τον βρήκε!

Γιατί εγώ αν τον δω στον δρόμο να επικοινωνήσω με τους ιδιοκτήτες του?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μια φορά πήρα έναν σκύλο που γυρνούσε στους δρόμους βόλτα ελεύθερα και τον έδωσα σε μια οικογένεια που ήθελε τέτοιο σκυλί.
Η οικογένεια αυτή μετά από σκέψη, τύψεις κ.λπ. τον επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του για να ξαναρχίσουν τα ίδια.
Είμαι τελείως αντίθετη στην κλοπή ζώων από τους ιδιοκτήτες και το χώρο τους, όπως κι αν ζουν.
Όταν όμως τριγυρνούν στο δρόμο δεν μπορούμε να μιλάμε για κλοπή.
Ο καθένας μπορεί να τα πάρει και να τα κάνει ό,τι νομίζει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Άρα αν ήταν έξω προφανώς μπορεί να τον πήρε κάποιος φιλόζωος που τον βρήκε!

Γιατί εγώ αν τον δω στον δρόμο να επικοινωνήσω με τους ιδιοκτήτες του?
Mακάρι να συνέβη αυτό. Εγώ φοβάμαι μήπως τον χτύπησε κάποιο αυτοκίνητο σε απόσταση από το σπίτι του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Βρέθηκε ο Άρης?

Έχει κανείς καμία πληροφορία για το μπρόξερ αυτό;
Σήμερα περνούσα από το σπίτι τους και για πρώτη φορά μετά από μήνες είδα στην αυλή του Άρη ένα μπόξερ ενήλικο..Επειδή ήταν νύχτα και είχα μαζί μου τον Τζίμη και βριζόντουσαν σκυλίσια δεν μπορούσα να δω αν είναι αυτός, ξέρει κανείς αν τον βρήκανε;

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
??? Προφανώς βρέθηκε και ΔΕΝ μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν. Αυτός ο σκύλος μπορεί να... γκάστρωσε καμιά δεκαριά αδέσποτες!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Το θέμα μπορεί να κλειδωθεί.
Ο σκύλος βρέθηκε , δεν ήταν αδέσποτος όλο αυτό το διάστημα αλλά τον είχε πάρει κάποιος. Κάποιος τρίτος τον είδε, γνώριζε την οικογένεια και τους ειδοποίησε. Έτσι τον πήραν πίσω. Ο Άρης ήταν φροντισμένος του κουτιού. Εάν τον δω ξανά να τριγυρνάει ελεύθερος ανοίγετε και πάλι την αγγελία γιατί μπορεί να ξαναχαθεί *demonio*

Status
Κλειδωμένο θέμα