Εκλάπη ημίαιμο τσιουάουα από αυτοκίνητο - Χαλάνδρι

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ:

22 Μαρτιου λιγο μετα τις 11 το πρωι, στη διασταυρωση των οδων Ιωαννινων και Πεντελης στο Χαλανδρι, αγνωστος ή αγνωστοι, εκλεψαν μικροσωμο σκυλακι απο αυτοκινητο μελους μας. Το ειχε παρει μαζι της για βολτα, σταματησε να αγορασει τροφη κι οταν γυρισε, 6-8 λεπτα μετα, η πισω πορτα του αυτοκινητου της ηταν παραβιασμενη και το σκυλακι ειχε κλαπει. Αμεσως πηγε στο αστυνομικο τμημα του χαλανδριου να δηλωσει την κλοπη κ να υποβαλει μηνυση κατ αγνωστων.

Το σκυλακι, ημιαιμο τσιουαουα, μαυρο με λιγο κεφε, ειχε ουγγρικο μικροτσιπ. Η μικροσωμη ουτε 4 κιλων σκυλιτσα, που την ειχαμε βαφτισει Ματιλντα κ φορουσε κονκαρδα με το τηλ του συλλογου, ειχε βρεθει στο δρομο πριν 3 μηνες. Δεν ηταν καταχωρημενο το μικροτσιπ της στο πανελληνιο κτηνιατρικο συλλογο, ομως αναζητουσαμε τους ιδιοκτητες της, η καποιους να την υιοθετησουν. Δεν ξερουμε ουτε σε ποια χερια βρισκεται πια το σκυλακι μας ουτε αν υπαρχει καποιος που να ειδε κατι εκεινη την ωρα στη συγκεκριμενη περιοχη για να μας βοηθησει...

Σας παρακαλουμε θερμα, αν την ειδατε η αν κατι που μπορει να μας βοηθησει να την βρουμε επεσε στην αντιληψη σας καλεστε στα 6973698750 + 6945386096 + 6986008025
Σας ευχαριστουμε

ΥΓ. Θερμη παρακληση: προσεχετε που αφηνετε πλεον τα σκυλακια σας!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να τα μας παλι!
Εχω αρχισει και ανησυχω και γω που τον αφηνω στο αυτοκινητο αρκετες φορες ... αλλα μπααααα δε νομιζω

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Κι εγώ άφηνα τον Κόφι μέσα σε αυτοκίνητο. Από λεπτά μέχρι 1-2 ώρες.
Πλέον, από τον Κανέλλο κι έπειτα, έχω θορυβηθεί και δεν το κάνω. Χίλιες φορές να μου σπάσουν τα τζάμια να πάρουν ό,τι θέλουν παρά να μου πάρουν το σκυλί.

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
και εγω εχει τυχει να αφησω τον Αστεριξ στο αμαξι μονο του για κανα 20λεπτο και εχω το φοβο αυτο αλλα μετα λεω μπα σιγα ποιος θα κανει ολοκληρη φασαρια για να παρει ενα σκυλακι αλλα μετα απο αυτο τελος μαζι μου οπου και αν παω

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Ελπιζω να βρεθει και να μην κλεψουν και αλλα σκυλακια.
Να ρωτησω για ποιο λογο κλεβουν ενα σκυλακι απο το αυτοκινητο?

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ή να το βάλουν στην κουταβοπαραγωγή. Δε μπορεί να είναι τυχαία τόσα κρούσματα μαζεμένα...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.762
4.035
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πάντως αφού έχει τσιπάκι, αν είναι να το πουλήσουν, κάποτε θα πάει στον κτηνίατρο, κάποτε θα δουν το τσιπάκι... πιστεύω... :(

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δυστυχώς, από αυτούς που ξέρουν είνια πολύ εύκολο να καταστραφεί ένα τσιπάκι....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όλα γίνονται....
Το πως όμως δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε.....
Μην ενημερώνουμε κα τους ανενημέρωτους!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σαφεστατα και οχι, να μην το αναφερουμε (γι'αυτο και δεν ρωτησα) αλλα πιστευα στο αθωο μου μυαλο οτι δεν γινεται να το καταστρεφεις. Προσωπικα με εβαλες σε πολλες σκεψεις και προβληματισμους γιατι θεωρουσα οτι εισαι καπως καλυμμενος λογω του τσιπ.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και συνήθως κλέβουν τα μικρόσωμα...έχουν ζήτηση...και είναι έυκολα στη μεταφορά..
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ΄ΣΑΣ..
Το είχα ξανα κάνει θέμα πριν από λίγους μήνες...