Εντυπώσεις από την Έκθεση Pferd und Hund, Dortmund 12- 14 Οκτωβρίου
Σε συνολικά 45.000 τμ, σε 8 τεράστιες αίθουσες , έλαβαν μέρος και κρίθηκαν σε πάνω από 50 στίβους περισσότερα από 9.000 σκυλιά και παρουσιάστηκαν και 280 άλογα από διάφορες φυλές.
75.000 επισκέπτες ( οι σαρες και μαρες δηλαδή) μετρήθηκαν.
Best in Show των 3 ημερων εγινε το Σαλουκι «Dakira Sawahin»
Εγώ πήγα Παρασκευή και Σάββατο.
Την Κυριακή αποφεύγω πάντα να πάω, επειδή δεν πέφτει καρφίτσα.
Τα εμπορικά περίπτερα ήταν για άλλη μια φορά ιδιαίτερα ελκυστικά και έτσι δεν μπόρεσα και πάλι να αντισταθώ να αγοράσω ένα σωρό χρήσιμα και άχρηστα- αλλά ωραία, πράγματα.
Εκτός από μερικά κυνηγόσκυλα και σκυλιά επισκεπτών (από άκυρες πήγες) ήταν όλα τα σκυλιά με άκοπες ουρές και αυτιά. Απαγορεύεται πια να συμμετέχουν σκυλιά με κομμένες ουρές και αυτιά, κάτι που θα ήθελα να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα στο προσεχώς μέλλον.
Αλλά ας μην σας πρήξω με βαρετές περιγραφές. Εδώ λίγες φωτογραφίες, επειδή μια εικόνα λέει πιο πολλά από χίλιες λέξεις :
Ενα απο τα πανω απο 100 συμμετεχοντα Ροττ
Cao de Agua Portogues
Ena trio Berger des Pyrénées
Μωρο κομμοντορε
και ενηλικο (ειχε πααρα πολυ μποχα παντος!!)
Μαλτεζακια
και με τα ρολλει τους
Boston Terrier
παραλιγο θα τον ετρωγε
Ποδενγκο- μην ρωτατε πια απ ολα
Συναντιση με την καινουργια μαμα της σκυλιτσας που στειλαμε γερμανια, την σκυλιτσα και την προεδρο της οργανοσης που την ειχε αναλαβει
καποιοι τρελοι απο το Frenchbulldog.de Forum (αναμεσα και εγω βεβαια)
Σε συνολικά 45.000 τμ, σε 8 τεράστιες αίθουσες , έλαβαν μέρος και κρίθηκαν σε πάνω από 50 στίβους περισσότερα από 9.000 σκυλιά και παρουσιάστηκαν και 280 άλογα από διάφορες φυλές.
75.000 επισκέπτες ( οι σαρες και μαρες δηλαδή) μετρήθηκαν.
Best in Show των 3 ημερων εγινε το Σαλουκι «Dakira Sawahin»
Εγώ πήγα Παρασκευή και Σάββατο.
Την Κυριακή αποφεύγω πάντα να πάω, επειδή δεν πέφτει καρφίτσα.
Τα εμπορικά περίπτερα ήταν για άλλη μια φορά ιδιαίτερα ελκυστικά και έτσι δεν μπόρεσα και πάλι να αντισταθώ να αγοράσω ένα σωρό χρήσιμα και άχρηστα- αλλά ωραία, πράγματα.
Εκτός από μερικά κυνηγόσκυλα και σκυλιά επισκεπτών (από άκυρες πήγες) ήταν όλα τα σκυλιά με άκοπες ουρές και αυτιά. Απαγορεύεται πια να συμμετέχουν σκυλιά με κομμένες ουρές και αυτιά, κάτι που θα ήθελα να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα στο προσεχώς μέλλον.
Αλλά ας μην σας πρήξω με βαρετές περιγραφές. Εδώ λίγες φωτογραφίες, επειδή μια εικόνα λέει πιο πολλά από χίλιες λέξεις :
Ενα απο τα πανω απο 100 συμμετεχοντα Ροττ
Cao de Agua Portogues
Ena trio Berger des Pyrénées
Μωρο κομμοντορε
και ενηλικο (ειχε πααρα πολυ μποχα παντος!!)
Μαλτεζακια
και με τα ρολλει τους
Boston Terrier
παραλιγο θα τον ετρωγε
Ποδενγκο- μην ρωτατε πια απ ολα
Συναντιση με την καινουργια μαμα της σκυλιτσας που στειλαμε γερμανια, την σκυλιτσα και την προεδρο της οργανοσης που την ειχε αναλαβει
καποιοι τρελοι απο το Frenchbulldog.de Forum (αναμεσα και εγω βεβαια)