Εκδρομή στον Έβρο!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλησπέρα στην παρέα, τις 2 προηγούμενες μέρες πήγα για εξερεύνηση και φυσιολατρικές εκδρομές στον Εβρο (από Δάσος Δαδιας μέχρι Διδυμότειχο έφτασε η χάρη μας με πολλά χωριά στην πορεία) Με το κουτάβι παρέα εννοείται! Οποιος θέλει πληροφορίες για τα μέρη ας μου στείλει να του πώ! Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φώτος

DSC00126..jpgDSC00153..jpgDSC00179..jpgDSC00167..jpg

Attachments

Last edited by a moderator:

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Ωραία περάσατε!! Πολύ όμορφος ο μικρός. Με αυτά τα αυτιά αν φυσήξει αέρας βλέπω να τον ψάχνεις....:D

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
DSC00175..jpgDSC00176..jpgΕδώ πάντως με κατατρόμαξε. Ηταν αυτό το δέντρο στην άκρη του μονοπατιου (δεν ξέρω πως ειχε φυτρωσει εκεί με αυτή την κλίση), το δέντρο ξεκινούσε από το τέλος του μονοπατιού και από κάτω ήταν κενό 10 15 μέτρα . Ολος ο κορμός δλδ ήταν στο κενό. Ε εκεί που περπατάμε...ο σκυλος τι κάνει...(?) αρχίζει να περπατάει πάνω στον κορμό (!!!) και απο κάτω να απλώνεται ο γκρεμός! Κατατρόμαξα. Δεν φώναξα καθόλου μην τον τρομάξω και πέσει. Οταν επέστρεψε όμως τον άρπαξα κοντα. Μα είναι δυνατόν?Είτε δεν έχει αίσθηση του ύψους είτε δεν γνωρίζει φόβο σε επίπεδο ανοησίας. Στη δεύτερη φώτο ξαναπήγε να διασχίσει τον κορμό για δεύτερη φορά αλλά με εκεί τον επανέφερα αμέσως πίσω. Πάντως τρόμαξα πάρα πολύ.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλα,κι εμενα θα μου ειχε κοπει η χολη.Μαλλον σου κοπηκε κι εσενα και δεν μπορουσες στην πρωτη φαση να τον φωναξεις πισω.Μπάρε μου,κανενα πουλι επιασε;

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Μπα...δεν πιάσαμε τίποτα..αφου γλιτώσαμε από μια αγέλη τσοπανόσκυλων καλά είμαστε!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ωραιες φωτο....παντα ετσι ωραια να περνατε,ενταξει και οι ισορροπιες στι κενο μεσα στο προγραμμα ειναι!!