Κι αυτο δεν ειναι αλλο απο το γρρρρρ οταν εχει το κοκαλο του στο στομα. Το εχει κανει μονο με το συγκεκριμενο. Οταν τρωει ή οταν εχει κατι αλλο στο στομα μπορω να τον κανω οτι θελω. Να βαλω το χερι μου μεσα στο στομα του και να το παρω. Ομως με το κοκαλο που εχει για να δαγκωνει συμπεριφερθηκε ασχημα και τρελαθηκα. Πλησιαζω επιτηδες το χερι μου στο στομα του και κανει γρρρ... Σε καποια στιγμη μου εριξε μικρη δαγκωνια. Το εχει ξανακανει.
Επειδη αυτο ειναι κατι που με τρελαινει (γιατι το κανει και το μαλτεζ που εχουμε, αλλα δε με νοιαζει γι αυτο) θελώ ο τσαρλι να μην το ξανακανει ποτε.
Πως θα γινει αυτο? Ευτυχως το κανει μονο με το κοκαλο αλλα κι αυτο το θεωρω απαραδεκτο.
Οσο και να αγαπω τα ζωα , οσο και να τα λατρευω η μονη λυση εδω ειναι η φαπα.... Λαθος?
Επειδη αυτο ειναι κατι που με τρελαινει (γιατι το κανει και το μαλτεζ που εχουμε, αλλα δε με νοιαζει γι αυτο) θελώ ο τσαρλι να μην το ξανακανει ποτε.
Πως θα γινει αυτο? Ευτυχως το κανει μονο με το κοκαλο αλλα κι αυτο το θεωρω απαραδεκτο.
Οσο και να αγαπω τα ζωα , οσο και να τα λατρευω η μονη λυση εδω ειναι η φαπα.... Λαθος?