Ειιιι....πονηρε!!!

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Λοιπόν...σήμερα συνειδητοποίησα ότι κάποιος κρύβει πράγματα...! Πήγα κι του πήρα ένα κόκκαλο (αυτό που είναι για να μασουλάνε που φτιάχνετε από δέρμα νομίζω), ένα μεγάάάάλο κόκκαλο, γιατί τις μέρες που δουλεύω θέλω να χει κάτι ν' ασχολείται...του το δωσα πριν λίγο κι συνήθως με αυτά τα κόκκαλα κάθεται κι πάιζει, τα πιάνει τα πετάει μόνος του από δω κι από κει, μου τα φέρνει να του τα πετάξω κτλ κτλ! Σήμερα με το που το πήρε το επεξεργάστηκε κι πήγε κι το χωσε κάτω απ το μαξιλάρι μου κι καθόταν κι το κοιτούσε πόση ώρα, φυσικά δεν κατάλαβα ότι το κρυψε κι το βγαλα κι του το πέταξα για να παίξουμε, μετά από λίγο πήγε κι το χωσε στη γωνία του κρεβατιού κι προσπαθούσε με τη μύτη του να το καλύψει με το πάπλωμα...το χει αφήσει εκεί στη γωνία τώρα... έχω ενθουσιαστεί...!!! (Δεν είναι κάτι αρνητικό σαν συμπεριφορά έτσι, νομίζω ότι πολλά σκυλάκια το κάνουν!)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Λοιπόν...σήμερα συνειδητοποίησα ότι κάποιος κρύβει πράγματα...! Πήγα κι του πήρα ένα κόκκαλο (αυτό που είναι για να μασουλάνε που φτιάχνετε από δέρμα νομίζω), ένα μεγάάάάλο κόκκαλο, γιατί τις μέρες που δουλεύω θέλω να χει κάτι ν' ασχολείται...του το δωσα πριν λίγο κι συνήθως με αυτά τα κόκκαλα κάθεται κι πάιζει, τα πιάνει τα πετάει μόνος του από δω κι από κει, μου τα φέρνει να του τα πετάξω κτλ κτλ! Σήμερα με το που το πήρε το επεξεργάστηκε κι πήγε κι το χωσε κάτω απ το μαξιλάρι μου κι καθόταν κι το κοιτούσε πόση ώρα, φυσικά δεν κατάλαβα ότι το κρυψε κι το βγαλα κι του το πέταξα για να παίξουμε, μετά από λίγο πήγε κι το χωσε στη γωνία του κρεβατιού κι προσπαθούσε με τη μύτη του να το καλύψει με το πάπλωμα...το χει αφήσει εκεί στη γωνία τώρα... έχω ενθουσιαστεί...!!! (Δεν είναι κάτι αρνητικό σαν συμπεριφορά έτσι, νομίζω ότι πολλά σκυλάκια το κάνουν!)
,,,
εμενα σκαβει και τα θαβει,,, μηπως θελει να τα θαψει και δεν εχετε κηπο χωμα κλπ εκει..??

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
,,,
εμενα σκαβει και τα θαβει,,, μηπως θελει να τα θαψει και δεν εχετε κηπο χωμα κλπ εκει..??
Προφανως κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει, δεν ξέρω για σκάψιμό αλλα σίγουρα θέλει να το κρύψει...γενικά δεν μοθ χει σκάψει ποτέ μα ποτέ, ούτε όταν είμαστε έξω κι τον εχω ελευθερο στο χώμα, ποτέ...

Shadid-akos...

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
65
11
Maidenhead, UK
παλαιότερα ο δικός μου, όταν σε έβλεπε να τρως περίμενε να του δώσεις κάτι, εάν του έδινες έτρεχε γρήγορα το έκρυβε στο κλουβί του κάτω από την κουβέρτα του και ερχότανε σφαίρα να προσπαθήσει να πάρει και κάτι ακόμη!!
Μεγάλος πεινάλας και πονηρός!
Πάντως δεν είχα εντοπίσει κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ο σκυλακος της ξαδέρφης μου έκρυβε μπιφτέκια, κόκκαλα, μπριζολάκια κλπ βαθιά κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Εμφανίστηκαν κατά τη μετακόμιση σε κατάσταση μούμιας!!!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα τα θαβει συνηθως οτα δεν πειναει.... οταν πειναει τα εξαφανιζει,,, οταν εχει φαει τα θαβει,,, μια μερα πηγε η μικρη και της ξεθαψε ενα κοκαλο που εθαψε στο κηπο στο χωριο και την πηρε πρεφα και εγινε το σωσε ==))

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.404
10.588
Athens
Ο σκυλακος της ξαδέρφης μου έκρυβε μπιφτέκια, κόκκαλα, μπριζολάκια κλπ βαθιά κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Εμφανίστηκαν κατά τη μετακόμιση σε κατάσταση μούμιας!!!
Κάποιου άλλου εδώ μέσα έχει κρύψει ωμό πράσινο πατσά στη γωνία του καναπέ και στο κρεβάτι. Όχι οι δικές μου - αυτές έχουν τρόπους! :D

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
εμενα τα θαβει συνηθως οτα δεν πειναει.... οταν πειναει τα εξαφανιζει,,, οταν εχει φαει τα θαβει,,, μια μερα πηγε η μικρη και της ξεθαψε ενα κοκαλο που εθαψε στο κηπο στο χωριο και την πηρε πρεφα και εγινε το σωσε ==))
χαχαχαχα....Εμένα το χει (υποτίθεται) κρυμμένο στη γωνία του κρεβατιού (εν το μεταξύ κάνει μπάμ, φαίνεται από απόσταση) κι απλά πηγαίνει από πάνω κι κάθεται κι το κοιτάει χωρίς να κάνει τίποτα, δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι το φυλάει, αλλά ήθελα να δω τι θα κάνει αν πάω να του το πάρω, ξέρετε.. μήπως νευριάζει ή τίποτα τέτοιο, γιατί είναι κι η πρώτη φορά που κρύβει κάτι κι δε ξέρω τι αντριδράσεις θα χει, αλλά δεν έκανε τίποτα ο ομορφάντρας μου, απλά μου το πήρε όταν του το δωσα κι πήγε κι το χωσε κάτω απ το κρεβάτι...!!!