Ειδικός οδηγός

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
για να μην τραβαει το σκυλι στη βολτα. Ειναι για εκμαθηση. Εχει ενα μερος που δενει στη μεση κ ενα μερος στο μπουτι και απο εκει εναν κοντο οδηγο που δενεις το σκυλι. Ειναι σαν τα τσαντακια των μηχανοβιων, αν ξερετε τι εννοω. Το ειδα σε βιντεο του παρα τριχα και δεν ξερω πως να ψαξω για να δω που μπορω να το βρω.

Καμια βοηθεια;;; οδηγος μεσης;;; λουρι μεσης;;; το εχει κανεις να μου πει αν οντως κανει δουλεια;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ψάξε για leg leader.
Αυτό δε λες?

Δεν έχω ιδέα αν είναι αποτελεσματικό, αλλά σε μικρόσωμα μου φαίνεται μάλλον πιο δύσκολο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Δηλαδή βρε Hopsi μου ότι τι; Σε τραβάνε οι μπουλντόζες στην βόλτα και χρειάζεσαι κάτι τέτοιο για να τις ελέγξεις; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
α ναι; βασικα, επειση τις βγαζω μαζι, εχω ενα μικρο θεματακι. Εχω παρει αυτο το λουρακι που ειναι για 2 σκυλια αλλα ολο και καποια θα τραβαει. Και οκ, διορθωνω αλλα που και που απελπιζομαι κι εγω...
Ας τα mareco,κοντευω να βγαλω την ωμοπλατη μου,χαχα! Οχι βρε παιδια, απλα ελεγα μπας και βοηθησει καπως στην ματαιη προς το παρον προσπαθεια μου. Αλλα προφανως, πρεπει απλα να κανω κι αααααααααλλη υπομονη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Ρε...τι υπομονή να κάνεις; Εκπαίδευση να τους κάνεις.
Οχι να ψάχνεις high tech λουριά για να κάνεις την δουλειά σου.
Επιτρέπεται να λες ότι κοντεύεις να βγάλεις την ωμοπλάτη σου, από τα τρίκιλα;
Σιγά, μην τις παρακαλάς κιόλας να περπατάνε σωστά. Για συγκεντρώσου.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
καλε πλακα κανω, για τον ωμο!εψαχνα για θεματα εκπαιδευσης επι τουτου και ειδα το βιντεο και ειπα μπας και αλλα δεν. Τους κανω εκπαιδευση και απλα, επειδη βγαζω και τις δυο μαζι, ειναι λιγο πιο δυσκολο να εκπαιδευτουν. Η χοουπ εχει βελτιωθει παρα πολυ ομολογω, αλλα το Λεηλακι ακομα προπορευεται. Τελος παντων, θα ψαξω καλυτερα μπας και δω τι στην ευχη κανω λαθος.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μάθε πρώτα στην κάθε μια χωριστά να περπατάει σωστά και μετά βγάλτες μαζί. Αν τις βγάζεις μαζί είναι λογικό η μία να "χαλάει" την άλλη.
Πάντως είναι όντως εκνευριστικό ένα μικρό σκυλί που τραβάει, και το μέγεθός του πολλές φορές δεν βοηθάει να το χειριστείς καλύτερα.

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το leg leader το είχα δεί και εγώ στο παρα τρίχα και να πω την αλήθεια μου άρεσε η ιδέα. Έτσι στην βραδυνή μας βόλτα έκανα το εξής παρόμοιο. Πέρασα το λουρί του Όσκαρ με θηλειά γύρω από την μέση μου και πήγαμε έτσι την βόλτα μας. Το αποτέλεσμα τουλάχιστον σε αυτή τη μικρή δοκιμή για εμένα ήταν θεαματικό. Ο Οσκαρ συνεχώς δίπλα μου (δεν ξέρω μπορεί και να τον παραξένεψε η όλη κατάσταση) χωρίς το παραμικρό τράβηγμα και ένα άλλο σημαντικό ήταν ότι και τα δυό μου χέρια ήταν ελεύθερα.

Βέβαια να πώ ότι ήταν πολύ αργά το βράδυ, ήμασταν μόνοι μας και επίσης ότι τα(πολλά):mad: κιλά μου με βοηθάνε να ελέγχω το όποιο τράβηγμα του χοντρού!:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97