Εθελοντες σε φιλοζωικη

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Επειδη θα φαμε το καλοκαιρι μας στην Θεσσαλονικη μια φιλη μου μου προτεινε να γινουμε εθελοντριες σε καποια φιλοζωικη. Εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα 2-3, και μαλιστα η μια ειναι αυτη απο την οποια πηρε η φιλη μου τον σκυλακο της. Θελω να ρωτησω τι θα μπορουσαμε να κανουμε σαν εθελοντριες. Εμεις θα θελαμε να ασχολουμαστε με τα σκυλια, δλδ να τα ταιζουμε, να τους δινουμε τα φαρμακα τους, να τα βγαζουμε βολτες αν γινεται κτλ. Επειδη ειμαστε φοιτητριες δυστυχως δεν μπορουμε να προσφερουμε χρηματα ή να φιλοξενησουμε καποιο σκυλακι μεχρι να βρει οικογενεια. Μπορουμε να προσφερουμε τετοιου ειδους βοηθεια ή υπαρχουν ηδη ανθρωποι στις φιλοζωικες που τα κανουν αυτα?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπράβο για τη σκέψη :)

Εννοείται ότι χρειάζονται και τα παραπάνω!
Βοήθεια δεν είναι μόνο τα χρήματα.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Ωραια! Γιατι πραγματικα λατρευουμε τα σκυλια και τα δικα μας δεν μας φτανουν! :D
Θα ηταν λετε καλυτερα να παρουμε πρωτα ενα τηλ. για να ρωτησουμε αν μας χρειαζονται ή να παμε κατεθειαν απο εκει?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Και εγώ πρόσφατα απευθήνθηκα σε φιλοζωική να βοηθήσω και περιμένω απάντηση. Πιστευώ ότι αυτό που σκέφτεστε να κάνετε είναι κάτι πολύ καλό και σίγουρα θα χαρείτε και εσείς με τα πολλά σκυλάκια και αυτά απο την παρουσία σας.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ωραια! Γιατι πραγματικα λατρευουμε τα σκυλια και τα δικα μας δεν μας φτανουν! :D
Θα ηταν λετε καλυτερα να παρουμε πρωτα ενα τηλ. για να ρωτησουμε αν μας χρειαζονται ή να παμε κατεθειαν απο εκει?
Nα πάρετε τηλέφωνο πρώτα, γιατι οι άνθρωποι αυτοί συνήθως τρέχουν και δε φτάνουν.... να επιμείνετε αν δεν σας απαντήσουν με την πρώτη.

Last edited:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Να κλείσετε ραντεβού από το τηλ. και να πάτε εκεί να κάνετε ότι ερωτήσεις θέλετε! Θα χαρούν πολύ για ΟΤΙ βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε (και μην ανησυχείτε υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ "αγκαρίες" για όλους!)!