Εδώ Rubakos

gonefg

Member
24 Ιουλίου 2011
18
0
Thessaloniki
Χαιρετώ κι εγώ..

Ζω εδώ κι ένα περίπου χρόνο με το Ρούμπικ τον οποίο πήρα από τη Σάμο στο διαμέρισμά μου στη Θεσσαλονίκη.

Η μαμά του είναι chow-chow, σκυλί φίλου φίλης, η οποία και μας τον έδωσε 3 μηνών. Τη μαμά την έχουμε δει μόνο σε φωτογραφίες.

Τον πρωτοείδα δεμένο σε ένα δέντρο να χτυπιέται ενθουσιασμένος και δεν μπορούσα να αντισταθώ μόλο που ήξερα πως θα είναι το τέλος της ελευθερίας μου...

Για την ώρα τα πάμε πολύ καλά.. είναι ήσυχος και δεν κάνει ζημιές... Κουράζεται (ή βαριέται) εύκολα.. και λαχανιάζει πολύ.. Ίσως όμως φταίει η ζέστη.

Του αρέσει να γνωρίζει και να παίζει με άλλα σκυλιά αλλά εγώ, από όταν ενηλικιώθηκε, προτιμώ να αλλάζω πεζοδρόμιο.

Αυτά για την ώρα.. Θα έπρεπε ίσως να ασχοληθώ λίγο με την εκπαίδευσή του και προπάντων θα έπρεπε να εκπαιδευτώ η ίδια..

Ένα παλικάρι στη γειτονιά μου εκπαιδεύει με 30 ευρώ την ώρα και ίσως όταν επιστρέψουμε να του τηλεφωνήσω..

Ως τότε θα μελετήσω το forum που μου σύστησε ένα μέλος προ ημερών... και ίσως τελικά κάνω μια αρχή "μόνη μου" (με τη βοήθειά σας)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Γεια! Μήπως είναι σαρ πέι η μαμά του? (άσχετο αλλά πολλή ζάρα βλέπω).
Ωραίος σκύλος, να σου ζήσει.
Γιατί αλλάζεις πεζοδρόμιο όταν βλέπετε άλλα σκυλιά?

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Καλώς ήρθες. Εδώ θα βρεις τα πάντα για ότι χρειαστείς και πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα με πολλές γνώσεις που θα σε βοηθήσουν. Αν και ο ρούμπικ μου φάνηκε ισορροπημένος...υπερβολικά μπορώ να πω...τέτοια υπομονή?

gonefg

Member
24 Ιουλίου 2011
18
0
Thessaloniki
Νομίζω πως τη ζάρα την έχει από το chow chow.. κάτω από το τρίχωμα έχουν πολύ παράπονο ;)
Από ό,τι μου είπαν ο πατέρας ήταν κάτι σε λυκόσκυλο, αδέσποτος, που μπήκε λαθραίο στον κήπο που είχα την chow chow..

Σχετικά με το δεύτερο που ρωτάς πρέπει να κάνω μια διευκρίνιση: Εννοούσα όταν βλέπω αδέσποτο σκύλο.. Τα αδέσποτα τα τρέμει το φυλοκάρδι μου.. Στα δεσποζόμενα τρέχουμε περιχαρείς και οι δύο, σκύλος και αφεντικό :)))

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.. Η φωτογραφία σου είναι φανταστική!!

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
ευχαριστώ. ο ρούμπικ όπως είναι στην πραγματικότητα έτσι και στις φωτό...η απόλυτη ηρεμία...αρκεί να είσαι εσύ εκεί...

gonefg

Member
24 Ιουλίου 2011
18
0
Thessaloniki
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και τα καλά σου λόγια... Να 'σαι καλά που μου σύστησες το forum γιατί μοιάζει πραγματικά ενημερωμένο.. και η άμεση ανταπόκριση με κάνει να αισθάνομαι (η νέα αγχώδης σκυλομάνα) αρκετή ασφάλεια..

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Καλώς ήρθες gonefg !!

.
Θα έπρεπε ίσως να ασχοληθώ λίγο με την εκπαίδευσή του και προπάντων θα έπρεπε να εκπαιδευτώ η ίδια..
Ένα παλικάρι στη γειτονιά μου εκπαιδεύει με 30 ευρώ την ώρα και ίσως όταν επιστρέψουμε να του τηλεφωνήσω..
Εννοείται πως θα δεις δείγματα της δουλειάς του και φυσικά την ώρα που εκπαιδεύει.

gonefg

Member
24 Ιουλίου 2011
18
0
Thessaloniki
Καλώς ήρθες gonefg !!

Εννοείται πως θα δεις δείγματα της δουλειάς του και φυσικά την ώρα που εκπαιδεύει.
Είχα δει ένα ομαδικό του μάθημα και μιλήσαμε κιόλας και μου αρέσει η λογική του που είναι μία ώρα τη φορά -κι όχι π.χ. όλη η βασική εκπαίδευση πακέτο- μαζί με τον σκύλο σου στο χώρο σου και αν δεις διαφορά και μπορέσεις να ακολουθήσεις συνεχίζεις..
Έχει και πολύ προσεγμένη ιστοσελίδα: http://dogschool.gr/

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Καλωσηρθατε! :)Ειναι πολυ χαριτωμενος ο ρουμπακος σου! Καλο διαβασμα!

Υγ: αν ηταν με sharpei η μουριτσα του θα ηταν λιγο πιο τετραγωνη, οχι τοσο μυτερη.