Εγώ το σκύλο μου τον αγαπώ

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
εγω τον σκυλο μου τον αγαπω..αλλα οταν βγαινω στο μπαλκονι για πεμπτη συνεχη φορα μεσα σε 3 λεπτα για να τον μαζεψω επειδη γαυγιζει..μου ρχεται την ωρα που παιζουμε με το μπαλακι να το πεταξω απο το μπαλκονι κ αυτος να..θυσιαστει για να το πιασει!
εγω τον σκυλο μου τον αγαπω..αλλα οταν βγαινουμε βολτα κ σταματαει ανα ενα μετρο ναφησει μια σταλα πολυτιμου...ουρου!..μου ρχεται να τον λυσω,να του πω ενα "run forrest run" ,να κανω αναστροφη κ να γυρισω σπιτι (αν κ φοβαμαι οτι σαν αλλος κοντορεβυθουλης θα ακολουθησει τα κατουρημενα δεντρακια κ θα μου χτυπησει την πορτα περιχαρης που βρηκε το δρομο για πισω!)
εγω τον σκυλο μου τον αγαπω...αλλα οταν βλεπω για πολλοστη φορα την ταινια "θα σε βρω στον παραδεισο" κ σπαραζω στο κλαμα αγκαλιαζοντας τον κ εκεινος θεωρει οτι εκεινη ακριβως ειναι η καταλληλη στιγμη για να...απελευθερωσει αερια...μου ρχεται να βαλω στο ντιβιντι το επεισοδιο απο εκπομπη μαγειρικης που δειχνει πψς οι βιετναμεζοι τρωνε σκυλια κ να τον βαλω να το παρακολουθησει μεχρι τελους με το ζορυ!
εγω τον σκυλο μου τον αγαπω..αλλα οταν ενω εχουμε παει ηδη βολτα κ εχει "ξελαφρωσει" περναμε απο κεντρικο δρομο,χαζευω βιτρινες( κ αυτος μαλλον θεωρωντας οτι το συγκεκριμενο φορεμα ειναι για χεσιμο) αποφασιζει να το κανει πραξη κ εγω ψαχνω για χαρτομαντηλα να μαζεψω τα αμαζευτα..μου ρχεται να μπω στο διπλανο φαρμακειο,να παρω αρσενικο κ να του ριχνω λιγο λιγο στην τροφη(για να φανει ως ατυχημα ντε!)
εγω τον σκυλο μου τον αγαπω..αλλα οταν(οπως τωρα)με σπρωχνει επιμονα στο κρεββατι γιατι δεν βολευει την κορμαρα του..μου ρχεται να περιμενω να κοιμηθει,να τον σπρωξω δυνατα να πεσει απο το κρεββατι κ να κανω πως κοιμαμαι!
εγω τον σκυλο μου τον αγαπω..αλλα οταν ετοιμαζομαι να βγω κ ερχεται την ωρα που βαφομαι κ με κοιταει μεκεινα τα ματια του στυλ "μονο μου θα μαφηηηηηηηηησεις?μπουχουουουουου" κ νιωθω τυψεις...μου ρχεται να τον στειλω πισω στην...μανα του!
κατα τα αλλα...εγω τον σκυλο μου τον αγαπω!
εχετε νιωσει ποτε δολοφονικες τασεις για το σκυλο σας η ειναι κατι που θα πρεπει να συζητησω με τον ψυχιατρο μου απο βδομαδα??????

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Χαχαχα. Όποιος πει όχι, είτε είναι ψεύτης, είτε πρέπει να ξεπερνάει τις 5 ώρες γιόγκα την ημέρα :D

Η δικιά μου τελευταία φορά ήταν όταν βρήκα ολόκληρη τη μικρή ΣΚΥΛΑ χωμένη μέσα στην κλειστή αμμολεκάνη της γάτας να γεύεται γκουρμέ γατοκούραδα. Βέβαια δεν έφταιγε εκείνη, αλλά εγώ που ξέχασα να βάλω την τουαλέτα της γάτας στη θέση της. Τουλάχιστον στο 99% των περιπτώσεων εμείς φταίμε κι εκείνα μας ανέχονται. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες.
Εκείνο με τα αέρια ας πούμε... βαρύ! :lol:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
το κορίτσι μου κατέστρεφε τα πάντα στο διάβα της είναι όλα όσα περιγράφεις και παραπάνω, μα όταν την είδα νεκρή και ένιωσα αβοήθητος και μόνος δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτε απ' όλα αυτά μόνο πόσο πολύ τη θέλω πίσω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το πόσο γέλασα!!!!

Για το πόσο σε ένιωσα, ένα μόνο θα σου πω... Ότι μέχρι και περίπου που χρόνισε ένιωθα ότι ήμουν διχασμένη προσωπικότητα. Κι ο διχασμός ο παρακάτω.
Κατάσταση α: Τι καταπληκτικό σκύλο έχω 'γω? Ο καλύτερος σκύλος του κόσμου, τον λατρέυω! Καλά ε, είναι ΚΑΙ ο πιό έξυπνος σκύλος του κόσμου.

Κατάσταση β: Να τον εκπαραθυρώσω ή να τον ρίξω από το μπαλκόνι? Να φανεί σαν ατύχημα ή παντελώς σκόπιμο?

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
εγω τον σκυλο μου τον αγαπω..αλλα οταν(οπως τωρα)με σπρωχνει επιμονα στο κρεββατι γιατι δεν βολευει την κορμαρα του..μου ρχεται να περιμενω να κοιμηθει,να τον σπρωξω δυνατα να πεσει απο το κρεββατι κ να κανω πως κοιμαμαι!
Να είσαι καλά!
Γέλασα με τη ψυχή μου!!! :D
Αυτό το "σπρώξιμο" είναι απίστευτο!!!! :confused:
και μάλιστα όταν έχεις βολευτεί και ετοιμάζετε να σε πάρει ο υπνούλης!!!! :mad:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Χαχαχαχα πολυ εξυπνο κειμενο! Οποιος δεν εχει τετοιες στιγμες δε ζει πραγματικα μαζι με το σκυλο του..
"τι κουκλος ειναι αυτος! " Μια κυρια χτες στην παραλία που ειχαμε παει βολτα.
"σας τον δινω αλλα δε δέχομαι επιστροφες!" Εγω...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Πρεπει να προσεχουμε να ειναι παντα ψιλα η αμμος της γατας γιατι η Λαρα ειναι πραγματικος σομελιε στα γατοκουραδα. Πρεπει να προσεχουμε μην υπαρχει καποιο χαρτομαντηλο η χαρτοπετσετα σε υψος που το φτανει η Ισις γιατι θα το κανει χιλια κομματια. Πρεπει να προσεχουμε να μην αφηνουμε ουτε στιγμη τα σκουπιδια εξω οταν μεσα υπαρχουν πετσες, ψαρια, χαλασμενα φαγητα γιατι θα τα απλωσουν σε ολο τον κηπο. Τετοες στιγμες μου ερχεται να τις γδαρω και να αφησω τα τομαρια τους στον ηλιο να στεγνωσουν*demonio**demonio**demonio*. Αλλα τις αγαπαμε γιατι ενω με τις μαλακιες τους σου ερχεται να τις σκοτωσεις, δεν ειναι δυνατον να μην σε πιασουν τα γελια οταν την κυνηγας ενω αυτη τρεχει με τη σουπιδοσακουλα στο στομα και σε δουλευει γιατι μολις πας να την πιασεις κανει μια τασφ και επιταχυνει και ξεφευγει.:cuniaoo::cuniaoo::cuniaoo:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Χαχαχααααα τέλεια ιδέα για κείμενο!
Λοιπόν κι εγώ τα αγαπώ τα σκυλιά μου..πολύυυυυ..
τον Τζιμάκο όμως όταν πηδάει πάνω μου και με δαγκώνει πριν βγούμε για βόλτα ευχαρίστως του έκανα κεφαλοκλείδωμα!!!
το ίδιο όταν σκίζει τα σκουπίδια !!
με αντιπροσωπεύει πολύ το κείμενο σου Rudy :D

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
χαχα ,φοβερο
αυτο με τα αερια πω πω παναγια μου,σκετα δακρυγωνα

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
το κορίτσι μου κατέστρεφε τα πάντα στο διάβα της είναι όλα όσα περιγράφεις και παραπάνω, μα όταν την είδα νεκρή και ένιωσα αβοήθητος και μόνος δε μπορούσα να σκεφτώ τίποτε απ' όλα αυτά μόνο πόσο πολύ τη θέλω πίσω.
Δυστυχώς επειδή το έχω πρόσφατο κι εγώ.... μακάρι να γινόταν ένα θαύμα να την έβλεπα και πάλι να με κοιτάει με αυτά τα υπέροχα μάτια της και ας μου έκανε τα πάντα μπάχαλο......
έχω μετανιώσει για όλες τις φορές που την μάλωσα ή την κακολόγησα για ασήμαντα πράγματα.... :(
Α, ρε Γρίφε.... σε καταλαβαίνω...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλάααααααααααααααααα
θέλω να τη σκοτώσω όταν μου σκάει μπούφλες με τις ποδάρες της στη μούρη μου το πρωί για να ξυπνήσω

θέλω να τη σκοτώσω όταν τρώει τα χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλα, τα μανταλάκια, τα καπάκια από τα τάπερ της μαμάς μου, το χαλί

θέλω να τη σκοτώσω όταν μέσα στην απόλυτη ησυχία ακούει κάτι και αρχίζει να γαυγίζει σαν τρελή και εγώ πετάγομαι μέχρι το ταβάνι από την τρομάρα μου

θέλω να τη σκοτώσω όταν έρχεται κόσμος στο σπίτι και τους πρήζει ζητιανεύοντας χάδια

...

άμα συγκεντρωθώ θα σκεφτώ κι άλλα

το βρωμόσκυλο το λατρεύω :cuniaoo:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πόσες φορές τα παιρνω όταν στη βόλτα δεν ακούει και τρώει γατοκούραδα,και τον τραβολογάω λεγοντας του ΜΗΗΗΗ και ΑΣΤΟ κι αυτός με γράφει κανονικά,μουρχεται να τον αρχίσω στις γρήγορες!
Οταν τον αφήνω για λίγο στο μπαλκόνι και μου το "νοικοκυρεύει" τρώγοντας ότι του κατέβει,και ενώ τον μαλώνω την επόμενη φορά πάλι τα ίδια! Ειδικά τη μέρα που μας κατέστρεψε το αυτόματο πότισμα για τις γλάστρες μουρθε να τον σκοτώσω! Το παλιόσκυλο!!!:mad:

Μετά απο λίγο τα ξεχνάω όλα ομως και τον αρχίζω στα χάδια!!!
ααχ...τον λατρεύω τον..."τυρανάκο"μου!:-({|=*agapoylas*

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πολύ καλό κείμενο rudy;)......
Viana πόσο σε καταλαβαίνω με το μπαλκόνι 5 λεπτά να την αφήσω έχει χαλάσει για χιλιοστή φορά το σωλήνα του a/c!!
Αυτή την εποχή με τόσο τρίχα που χάνει και υπάρχει παντού όσο και να καθαρίζω θέλω να την κουρέψω γουλί!!
Αλλά σε 5 λεπτά αλλάζω αμέσως γνώμη με αυτά που κάνει χαλάλη της...και ας βρίσκω τρίχες μέχρι και στο βρακί μου(που λέει ο λόγος)...:rolleyes:
Τέλος την Αγαπάω την Μουσούδο μου...*agapoylas*

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
α τις τρίχες τις είχα ξεχάσει...........τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδιά αυτή την εποχή????
εγώ Φανή βρίσκω και στο βρακί μου πάντως τρίχες και δεν το λέει ο λόγος μόνο
το τι ρολό έχω χαλάσει μπας και φανεί το χρώμα των ρούχων μου, δε λέγεται και πάλι είναι λες και κυκλοφορώ με άσπρη γούνα!!!!
και το τι ξεμάλλιασμα πέφτει καθημερινά, με τη βούρτσα, με τα χέρια....με τσουγκράνα δεν έχω δοκιμάσει :p
αλλά είναι η εποχή τους τώρα, τι να κάνουμε...υπομονή

ευτυχώς το αγοράκι μου δεν μαδάει, σε όλα του βολικό αυτό το σκυλί, αγάααααπη μου *agapoylas*

Last edited:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Μονο εγω ειμαι μαζόχα?? Δεν με τσαντίζει σχεδόν ποτέ πραγματικά! Ουτε οταν γυρνάω απο ξενύχτι και έρχεται και κλαψουρίζει μεσα στ αυτια μου μεχρι να σηκωθώ και ας εχω κοιμηθεί μονο ενα τρίωρο.
Απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να του θυμώσω!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εγω αρχιζω τα γαλλικα οταν:

Η μεγαλη κανει επιθεσεις λατρειας στον γατο οπου τον στριμωχνει και τον μπανιαρει κανονικα, και μετα θελει να παιξει μαζι του και δεν δεχεται επ ουδενι το οχι ουτε τις προσπαθειες του γατου για λιγη ησυχια. Θα ανεβασει τις πατουσαρες της παντου, θα χωθει σε σημεια που μπορει να βγει μονο με την οπισθεν και ολο και καποια απωλεια θα εχουμε με την ουρα ή το πισω συστημα. Το μονο που πιανει ειναι να βγω να κανω τον διασωστη και να της πω 2 λογακια.

Και οι 2 εχουν πλεον το χουι να λυσσανε οταν φτανουμε στο παρκο για τα δευτερολεπτα που μεσολαβουν απο την εισοδο μας στο παρκιν μεχρι την αποβαση. Η μικρη εχει απλα εκνευριστικο γαυγισμα, η μεγαλη κανει το αμαξι να πηγαινει σαν αυτα τα αμερικανικα με τα εξτρα αμορτισερ που βλεπουμε στις ταινιες.

Η μικρη κοντεσσα απαιτει με το διακριτικο γαυγισμα που σου τρυπαει τα τυμπανα να βγει στον κηπο, μονο για να αποφασισει 2-3 λεπτα αργοτερα οτι τελικα θελει να ειναι μεσα...

Α και εχει και αυτη την διαισθηση που με τσακιζει, να γινεται εντελως χαλια στην βολτα μονο οταν το προγραμμα μου ειναι ασφυκτικα πιεσμενο...

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Τρώει και εσένα το σωλήνα του ac? Noμιζα οτι ηταν προνομιο μονο του δικου μου.Εγώ δεν θέλω να τον σκοτώσω για αυτο γιατι έχω άντρα μάστορα και τα φτιάχνει.Εγώ θέλω οχι απλά να τον σκοτώσω αλλά παιδιά συγχωρέστε με αλλά και να τον δειρω (άλλο που οχι μονο συγκρατουμαι αλλά βγάζω και τέτοιες σκέψεις μπας και με καταλαβαινει τηλεπαθητικά) οταν γραβάει στη βολτα.4 τενοντιτιδες ειναι πολλές στους 9 μήνες που τον έχω ....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ