Εγώ και το τρελοκούταβο!

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Καλησπέρα σας!!!!
Είμαι η Ελένη και έχω το Σιράκι μας(κατάκόσμον Σίρα) ένα ημίαιμο κατά πάσα πιθανότητα λυκάκι!:)
Η ιστορία μεγάλη για βέλγικο πηγαίναμε χαζούληδες ήμασταν και την πήραμε από κάποιον σε μια συμβολική τιμή....όμως....Βέλγικο...νιετ!!!Θα σας τη δείξω σε φωτό και θα καταλαβετε τη....βασική διαφορά!!!
Είναι τρελό,δαγκώνει αρκετά(κατά κύριο λόγο εμένα μόνο:confused:!) αλλά έχει καλές βάσεις σαν κουτάβι και μαθαίνει πολύ εύκολα!!!
Αυτές τις μέρες είχα πολλή ανησυχία στο θέμα της διατροφής και έχω απευθυνθεί και σε άλλα φόρουμ αλλά επειδή δεν αναγράφονται μάρκες τροφής έχω μπλέξει τα μπουτια μου και άκρη δεν βρήκα!!!
Καλώς σας βρήκα και ελπίζω να έχουμε καλές σκυλοκουβέντες:tel:

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Καλησπερα Ελενη και να χαιρεσαι το Σιρακι σου..Κουκλα ειναι με αυτια που πιανουν νοβα:p..Πανε στα στα θεματα της διατροφης και θα βρεις πολλες πληροφοριες για τροφες και αλλα..Εχεις καποιο θεμα με την τροφη της;

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Τα αυτια είναι ένα θέμα!Χιχιχι ειναι τοσο μεγαλα που μου φαινεται οτι δε θα μεγαλωσει ποτε ΚΑΙ το κεφαλι της!!!
Σκοπευω να οδευσω στο θεμα της διατροφης αφου εχουμε θεμα με την ξηρα και εψαχνα αποψεις για πιθανες τροφες που θα επαιρνα και επεσα πανω σας!!;)
Θα με ξαναδειτε σ εκεινη την ενοτητα που θα εκφρασω τον πονο μου
:cool:

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
καλώς όρισες !!! τέλειο το κουτάβι άν και νομίζω είναι απο χάσκι έχει τα χρώματα και τις αυτάρες..πρέπει να είναι ποιμενικό με χάσκι..να το χαίρεσαι και να το προσέχεις !!