Εγώ και ο κούκλος μου, Μαρτσέλο!!

fofi

New Member
3 Οκτωβρίου 2011
4
0
Να 'μαι και εγω στην παρεα σας...!!!Λέγομαι Φωφη και την προηγουμενη Κυριακη μου χαρισαν ενα καθαροαιμο γιορκι. Ειναι περιμου 2,5 μηνων και ειναι αξιολατρευτος. Βεβαια εχουμε κ εμεις τα μικροπροβληματακια μας... οπως την τουαλετα αλλα αυτο το θεμα θα το ξανα συζητησουμε!!! Χαιρομαι που βρισκομαι αναμεσα σας...φιλια!!:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Φώφη καλώς ήρθες :)

Ποιός καλός άνθρωπος, σου χάρισε καθαρόαιμο γιόρκι; :eek:
Δέχεται κι άλλες παραγγελίες; :D

NAUTILUS1900

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
74
0
52
Κηφισιά
Καλώς ήρθατε.
Κι άλλη μια ψείρα στην παρέα.
Αυξανόμεθα και πληθύνουμε.
Θέλουμε φωτογραφίες και σύντομα παρακαλώ!!!

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
μου χαρισαν ενα καθαροαιμο γιορκι
Καλώς ήλθες στην παρέα μας Φώφη...να χαίρεσαι τον Μαρτσέλο..!!!

Η καθαροαιμία του απο που προκύπτει...εάν επιτρέπεις την ερώτηση μου..???

fofi

New Member
3 Οκτωβρίου 2011
4
0
Μου τον εκανε δωρο το αγορι μου επειδη ξερει οτι τα λατρευω!! Παιδια να σας ρωτησω κατι??? ειδικα εσεις που εχετε γιορκι... πως να του μαθω να τα κανει σε ενα συγκεκριμενο μέρος??? Και βολτα που τον παω δεν τα κανει εξω...περιμενει να ερθει σπιτι...τι να κανω???

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
2,5 μηνών βόλτα?
Με εμβόλια τι γίνεται?

Κάνε μια αναζήτηση για το θέμα της τουαλέτας θα βρεις πάρα πολλά θέματα που θα σε βοηθήσουν!

Καλώς ήρθατε!:)

fofi

New Member
3 Οκτωβρίου 2011
4
0
δεν κανει να τον κανω βολτα??? ετσι μου ειπε ο γιατρος. εχει κανει τα 2 πρωτα εχει παρει τα φαρμακα γι ατα σκουλικια και την αλλη εβδομαδα θ ακανει κ το τριτο!!! Αγχωθηκα τωρα...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αν σου το είπε ο γιατρός δεν έχω να πω κάτι! Απλά μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος με το τρίτο που θα κάνει θέλει πολύ προσοχή! Ο δικός μου γιατρός π,χ επέτρεψε βόλτες μετά το τρίτο!

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Ακομη δεν εχει πληρη τα αντισωματα του ,θα πρεπει να προσεχεις να μην ερχετε σε επαφη με αλλα σκυλακια ,να μη μυριζει κακα στο δρομο ,και γενικως να εισαι πολυ προσεχτικη μη κολλησει τιποτα ...αλλα αν το εχεις αγκαλιτσα δεν υπαρχει προβλημα .
Μετα τον υπνο ,το φαι και το παιχνιδι τα κουταβακια θελουν τουαλετα ...οταν το βλεπεις να στριφογυρναει τον πας στη πανα του και μολις τα κανει του λες μπραβο ,κανεις ενα παρτυ προς τιμη του και του δινεις ενα κομματακι λιχουδιας για επιβραβευση...θα το πιασει γρηγορα το κολπο . Αν ψαξεις στο φορουμ εχει πολλα θεματα και για τη τουαλετα αλλα και την εκπαιδευση του γενικως ,ψαξ'το .
Να σου ζησει - φωτο θελουμε :)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μην αγχωνεσαι για τις βόλτες. Λίγη προσοχή θέλει. Κ μένα ο γιατρός μου της ίδιας άποψης ήταν κ δν Είχε άδικο. Χαίρομαι που με Είχε πείσει αν κ αυτο είναι επιλογή του καθενός μας δν το συστηνω έτσι ελαφριά την καρδια. Κ όπως είπαν πιο πάνω κανε μια αναζήτηση για το θέμα τουαλέτα. Να σου πω μόνο ότι εγω απο τη στιγμη που είχα πάρει το οκ κάθε 2 ώρες την είχα έξω μέχρι να πιάσει το νόημα για το που να τα κάνει. Βέβαια είναι έτσι η δουλεια μου που είχα τον χρόνο, δν ξερω αν βολεύει εσένα. Μπορει να είναι κ σένα όπως η δικη μου που το σκηνικο με τν πανα δ έπιασε ποτε. Κ για μένα ήταν πιο εύκολο τελικά να της μάθω κατευθείαν το έξω.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μου τον εκανε δωρο το αγορι μου επειδη ξερει οτι τα λατρευω!! Παιδια να σας ρωτησω κατι??? ειδικα εσεις που εχετε γιορκι... πως να του μαθω να τα κανει σε ενα συγκεκριμενο μέρος??? Και βολτα που τον παω δεν τα κανει εξω...περιμενει να ερθει σπιτι...τι να κανω???
Επειδί υποθέτω ότι είναι το πρώτο σου σκυλί να σου πω ότι το "Γιόρκι" είναι πάνω απόλα σκυλί όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν υπάρχει λόγος να απευθύνεσαι για τέτοια θέματα μόνο σε όσους έχουν Yiorkie. Έχοντας αυτό υπόψειν μη βλέπεις το σκύλο σου ρατσιστικά και να του συμπεριφέρεσια όπως θα συμπεριφερόσουν σε σκύλο 100kg. Έτσι θα αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα συμπεριφοράς, το οποίο έχω προσέξει πολλοί άπειροι ιδιοκτήτες μικρόσωμων φυλών έχουν με τα σκυλιά τους.
Αυτά, μια μικρή παρατήρηση :D
Καλώς μας ήρθες και ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ηρθε και η ώρα να μάθεις, ότι ποτέ δεν παίρνουμε σκυλάκι από pet shop ή αγγελία ιδιώτη.
Η μόνη ηθική πηγή απόκτησης, είναι εκτροφέας αν θέλουμε καθαρόαιμο ή καταφύγειο αν απλώς θέλουμε ένα παρεάκι, να κάνει την ζωή μας ομορφότερη.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ηρθε και η ώρα να μάθεις, ότι ποτέ δεν παίρνουμε σκυλάκι από pet shop ή αγγελία ιδιώτη.
Η μόνη ηθική πηγή απόκτησης, είναι εκτροφέας αν θέλουμε καθαρόαιμο ή καταφύγειο αν απλώς θέλουμε ένα παρεάκι, να κάνει την ζωή μας ομορφότερη.
Καλημέρα,
Να συμπληρώσω και το "βούτηγμα" από τον δρόμο που είναι και κεραυνοβόλο:)