Εγώ και η Ίβα, η Ίβα και εγώ ! ! ! !

Fido

Member
24 Απριλίου 2012
19
13
Εικόνα001-.jpg
Την Ίβα (ελληνικός ποιμενικός, με όλα τα χαρακτηριστικά της ράτσας της - το τονίζω αυτό ;)) τη βρήκα χτυπημένη στα 3 πόδια από αυτοκίνητο, στις 7/1/11 με συμπτώματα ασιτείας, με εμφανή δερματική αλλεργία στα πόδια της, και γενικα σε κακά και μαύρα χάλια.

2 μήνες μετά ήταν εμφανώς καλύτερα ;) Εικόνα0037-.jpg

Ενώ στους πέντε μήνες είχε προσαρμοστεί πλήρως στην έννοια "ραχάτι" P6110051P.jpg

Τώρα πια είναι μέλος της οικογένειας. Ατρόμητος φύλακας, με μεγάλη αφοσίωση σε μένα, πολύ ανεξάρτητη, πολύ λιχούδα ;), αλλά βέβαια για να τα λέμε όλα, δύσκολη στην εκπαίδευση (όταν τη βρήκα ήταν και 1,5 έτους οπότε η προσπάθεια εκμάθησης είναι ακόμα πιο δύσκολη) πολύ αρχηγική στα υπόλοιπα ζώα, και φοβερά πεισματάρα. Πάντως δεν χάνουμε την υπομονή μας, σημειώνουμε προοδους, έστω και με μικρά βήματα. Χαίρουμε άκρας υγείας τώρα πια, ενω ζυγίζουμε 40 κιλά αισίως ! Σας καλημερίζουμε λοιπόν ! !

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες με την ομορφιά σου,Μπράβο σου για όλα αυτά που έκανες και κάνεις γι'αυτήν!

Fido

Member
24 Απριλίου 2012
19
13
Καλώς σας βρήκα ! ! Αν και ποτέ μου δεν είχα σκυλί, ανέκαθεν τα λάτρευα, αλλά είναι αλήθεια πως με τους Ε.Π πέφτεις αμέσως στα βαθεια ! Αλλά δεν πειράζει, χαλάλι της !

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
κατευθειαν στα βαθεια μου φαινεται επεσες!

καλως ηρθες και θελουμε και αλλο υλικο:cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και μπράβο σου για την ανθρωπιά σου !

Να διαβάζουμε και τίποτα της προκοπής που και που.

Ετσι για παρηγοριά :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Το σκυλάκι της πρώτης φωτογραφίας δεν έχει καμία σχέση με το σκυλάκι της δεύτερης και τρίτης! :)

Η αγάπη και η φροντίδα κάνουν θαύματα :) Μπράβο σου!

Fido

Member
24 Απριλίου 2012
19
13
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια ! Για να γελάσουμε και λίγο (καθώς ομολογώ ότι το σκυλί μου είναι σαν το αφεντικό του -πρώτης τάξεως νούμερο- ;)) θέλετε να δείτε πως κοιμόμαστε ;

Εδώ είναι τις πρώτες μέρες που είχε έρθει σπίτι, είχε γίνει και η στείρωση οπότε είχαμε και ξυρισμένη κοιλίτσα ! Picture 023-.jpg

Όχι βέβαια ότι αυτή τη συνήθεια την εγκαταλείψαμε αργότερα :cool:Picture 113.jpg

Βέβαια το κωμικοτραγικό ήταν πριν από δύο μήνες περίπου που αποκτήσαμε ένα έλκος στο μάτι, οπότε έπρεπε να φοράμε κολλάρο για κάποιες μέρες. Βγαίναμε βόλτα και γελούσαν μέχρι και τα περίπτερα με την εμφάνισή μας. Κάποιος μάλιστα μας είπε ότι μοιάζουμε με πορτατίφ ! Όχι ακούστε θράσσος!!!!!;)11042012104.jpg

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθατε :) Να τη χαιρεσαι !
Τα αυτακια βλεπω της τα ειχαν πετσοκοψει ε?

Fido

Member
24 Απριλίου 2012
19
13
Καλως ηρθατε :) Να τη χαιρεσαι !
Τα αυτακια βλεπω της τα ειχαν πετσοκοψει ε?
Ναι οι άχρηστοι ! :mad: Ένας Θεός ξέρει τις τους έφταιξαν τ'αυτάκια ! Αυτό όπως και όλα τα κακοποιημένα ζώα αν είχαν ανθρώπινη λαλιά δεν θα ξέραμε που να κρυφτούμε...

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
να το χαιρεσαι το κοριτσι σου ειναι πολυ ομορφη!και τυχερη που βρεθηκες στο δρομο της!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ειναι μια κουκλα η κοπελαρα σου. Καλα για το θεμα υπνου δεν συζηταω ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :p Πραγματικα 1000 μπραβο γι αυτο που εκανες αλλα ως ανταλλαγμα εχεις ενα υπεροχο πλασμα που σε υπερλατρευει και σε κανει να γελας με τα καμωματα της. Σας ευχομαι μια υπεροχη ζωη να εχεται :D