"Εγώ Ξέρω από σκυλιά!!"

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δευτερα πρωι στο γραφειο, ποιος εχει ορεξη για δουλεια τωρα, ειπα να ανοιξω αυτό το θεμα για να ευθυμησουμε λιγο (ή μαλλον να στενοχωρηθουμε) και να μοιραστουμε και τιποτα.

Λοιπον, εγω ΔΕΝ ξερω από σκυλια.

Εχω την Ζηνα, πινσερακι 2,5 χρονων από μωρο και την Ηρα, βελγογερμανιδα ποιμενικη 7 μηνων, εδώ και περιπου 3 βδομαδες. Για την Ηρα γραφτηκα εδώ για να μαθω πραγματα οποτε αρκετοι την γνωριζετε ηδη.

Στο θεμα τωρα, τι εμαθα ή απλα τι ειδα εδώ και χρονια αλλα κυριως τις τελευταιες μερες από ανθρωπους που «ξερουν από σκυλια».
Κατά ποσο με εχουν επηρεασει αυτά τα βιωματα? Ελπιζω λιγο ή τουλαχιστον όχι ανεπανορθωτα.
Εσεις παντως συντροφοι με εχετε ξεκολλησει από πολλα.

Παμε λοιπον. Θα αναφερω ελαχιστα.

Το σκυλι μολις γινει 1 με 2 μηνων πρεπει να κλειστει σε σκοτεινη αποθηκη ολομοναχο για να αγριεψει και να γινει φυλακας.
Φαγητο και νερο από ένα ανοιγμα, καμια προσωπικη επαφη, καμια κουβεντα.
Αλλιως θα γινει φλωρος, αχρηστο για φυλαξη και θα είναι χαζοχαρουμενο με ολο τον κοσμο.
Το εφαρμοζει ο γειτονας στο κτημα και οι φιλοι του συμφωνουν.

Το σκυλι στο κλουβι για να ένα 48ωρο, πας και το βγαζεις μιση ωρα στην αυλη και μετα παλι μεσα.
Το εφαρμοζει φιλος μου.

Το σκυλι παντα δεμενο για να είναι καλος φυλακας.
Από την ωρα που το παιρνεις μεχρι να πεθανει.
Το εφαρμοζουν παρα πολλοι αλλα θα μιλησω για έναν συγκεκριμενο κυριο.
Καποτε επισκεφτηκα για μια δουλεια έναν κυριο με κτημα και αρκετα σκυλια.

Όλα δεμενα. Γυρνουσαμε μαζι και μιλουσαμε και ξαφνικα ο κυριος με αρπαζει και με σπρωχνει με δυναμη. Ένα τσομπανοσκυλο πεταχτηκε από την τρυπα του και ορμηξε με μανια πανω μου. Προλαβε και μου γραπωσε το μπουφαν την ωρα που με εσπρωχνε ο τυπος. Αλλα ετσι κι αλλιως ειχε τεντωσει η αλυσσιδα.
-[FONT=&quot] [/FONT]Στο ειπα να προσεχεις! 47 μεχρι τωρα εχει στειλει στο νοσοκομειο. Είναι απιστευτος φυλακας!
-[FONT=&quot] [/FONT]Καλα ρε μεγαλε, αφου μας βλεπει μαζι. Μοιαζω να θελω να κανω κακο?
-[FONT=&quot] [/FONT]Δεν εχει σημασια!

Παμε πιο κατω, ένα μεγαλο ροτ μας εκλεινε τον δρομο και μου ουρλιαζε και ηθελε να σπασει την αλυσσιδα.
Παει ο τυπος το καβαλαει, του κραταει και το λαιμο, αυτό να λυσσαει στο μεταξυ.
-Ελα, πέρνα, τον κραταω!

Επειδη η Ηρα είναι μεγαλοσωμη και καταμαυρη εμπνεει λιγο φοβο στους γειτονες.
Οποτε προσπαθω να την γνωρισουν και να εξοικειωθουν.

Τις προαλλες συναντηθηκα στην εισοδο της πολυκατοικιας με ένα πολύ καλοσυνατο γειτονα. Βλεπει την Ηρα, γονατιζει της μιλαει, την χαϊδευει.

Χαρηκα εγω φυσικα.
Μετα προσπαθει ομορφα για ωρα να της μαθει να «δινει το χερι».
Οσο του το δωσα εγω τοσο του το δωσε κι η Ηρα. Τελος παντων.

Μετα φτυνει το πανω μερος της παλαμης του και το βαζει επιμονα στη μουρη της Ηρας να το γλυψει.
Την τραβαω εγω την Ηρα.
-[FONT=&quot] [/FONT]Να το κανεις συνεχεια αυτό για να σε μαθει το σκυλι!

Δεν αμφιβαλλω ότι μπορει να είναι αριστη εκπαιδευτικη μεθοδος αλλα δεν θελω το σκυλι μου να γλυφει τα σάλια του αλλουνου!
-[FONT=&quot] [/FONT]Εγω ξερω από «λυκοσκυλα». Ο,τι απορια εχεις να με ρωτας και οποτε θελεις να μου λες να ερχομαι μαζι σας να την μαθω.
-[FONT=&quot] [/FONT](Ναι δεν θα παραλειψω. Την επομενη φορα μπορει να ειμαστε πιο τυχεροι και να μας κατουρησεις κιολας!)

Τρεις φιλοι ολοι με αρσενικα ποιμενικα εχουν εδώ και χρονια τα σκυλια σε μικρο περιφραγμενο χωρο στον κηπο. Εχουν να βγουν χρόνια.
-Καμια βολτα ρε παιδια τα σκυλια?
-Τι να την κανουν την βολτα ρε συ? Δικο τους χωρο εχουν! Μια χαρα τα εχουμε. Εξαλλου εχουν μεγαλωσει και δεν μπορουμε να τα κρατησουμε. Τραβανε σαν τρακτερ.

Εμβολια.

• Δεν χρειαζεται καθολου.
  • Ένα τριπλο αρκει για μια ζωη.
  • Κανε ελαχιστα αλλιως το σκυλι θα αρρωστησει βαρια.
  • Οι κτηνιατροι θελουν να τα κονομησουν και τζαμπα τρυπανε τα σκυλια μας.

Και το all time classic, βορειοελλαδιτικο τουλαχιστον:
-Το θυληκο πριν το στειρωσεις πρεπει να γεννησει μια φορα αλλιως θα παθει καρκινο στη μητρα.

Οι γυναικες το επεκτεινουν:
-Να μην του στερησεις τη μητροτητα. Κριμα είναι.

Τρεις βδομαδες που εχω την Ηρα, ολοι οι τρεις παραπανω κυριοι με τα ποιμενικα μου την ζητησαν για ζευγαρωμα και τρεις αγνωστοι με σταματησαν στο δρομο για τον ιδιο λογο.
Στην αρχη εκανα μια προσπαθεια να τους μεταφερω το γνωστο αρθρο του φορουμ αλλα ηταν ματαιο.
Πλεον λεω κοφτά ότι δεν ενδιαφερομαι για να μην ακουω τις θεωριες τους.

Ας το δω από τη θετικη πλευρα:
Εχω κουκλα σκυλα και ολοι την θελουν!

Καλη σας μερα παιδια
Αρης

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
...και λίγα μαθηματικά

Φαντάσου να ασχολείσε με τα σκυλιά 20-25 χρόνια, να συναναστρέφεσε καθημερινά ανθρώπους με σκυλιά και για 10-11 χρόνια να γράφεις και να διαβάζεις σε φόρουμ στο ίντερνετ για σκυλιά.

Τι έχεις ακούσει/διαβάσει και κυρίως ΠΟΣΑ και ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ? :eek:

Ακόμα και Ιώβ να σε λέγανε, ένα θέμα με την υπομονή και τον αυτοέλεγχο θα το είχες κάπου-κάπου...:D

Για αυτό τρέφω κρυφό και φανερό θαυμασμό για τους ανθρώπους του φόρουμ (και άλλους βέβαια).

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
A ναι... κι εγώ ήξερα από σκυλιά, μέχρι που γράφτηκα στο φόρουμ.
Τώρα λέω ότι ξέρω κάποια στοιχειώδη.
Όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνομαι ότι ξέρω ελάχιστα!

Φυσικά "ήξερα" ότι ένα θηλυκό πρέπει να ζευγαρώσει τουλάχιστον μία φορά πριν στειρωθεί, αλλιώς θα πάθει καρκίνο. Ήθελα και απόγονο του σκύλου μου... τρομάρα μου! Αναθεώρησα αμέσως διαβάζοντας τα σχετικά άρθρα.

"Ήξερα" ότι υπάρχουν πετ σοπ που φέρνουν ζώα από καλούς εκτροφείς. Μου είπαν "όχι, δεν είναι έτσι". Είπα "μα...", διάβασα λίγο ακόμα και αναθεώρησα.

"Ήξερα" ότι πνίχτης και ηλεκτρικό κολάρο είναι βασανιστήριο για τα σκυλιά και λέξεις απαγορευμένες για οποιονδήποτε φιλόζωο. Μου πήρε καιρό, αλλά κατάλαβα ότι δεν είναι απαραιτήτως έτσι τα πράγματα.

Μια που έκανα αναφορά στη λέξη "φιλόζωος", έμαθα ότι μόνο τέτοια δεν είμαι, κι ότι η λέξη χρησιμοποιείται καταχρηστικά από πολύ κόσμο. Οι πραγματικοί φιλόζωοι σπανίζουν.

"Ήξερα" ότι ΟΛΑ τα θηλυκά πρέπει να στειρώνονται. Ακόμα είμαι υπέρ της στείρωσης, αλλά τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι ότι το ζήτημα τίθεται στην κρίση του καθενός κι ότι δεν είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να μην στειρώνουμε τα θηλυκά μας.

"Ήξερα" ότι είναι καλό να ταϊζουμε τα αδέσποτα, "θεάρεστη" ας πούμε πράξη. Ακόμα το πιστεύω ως ένα βαθμό, εξετάζοντας την πρόθεση. Καταλαβαίνω όμως ότι μπορεί να είναι και ΚΑΚΟ αν ταϊζουμε ό,τι να 'ναι και κυρίως αν δεν κάνουμε και 5 ακόμα, στοιχειώδη πράγματα.

"Ήξερα" ότι η μύτη του σκύλου πρέπει να είναι πάντα υγρή, κι ότι αν δεν είναι, είναι άρρωστος.

"Ήξερα" ότι οι εκθέσεις μορφολογίας είναι καλλιστεία σκύλων που απευθύνονται σε ιδιοκτήτες - ψώνια.

Πολλά "ήξερα" γιατί ανήκα στην πλειοψηφία των Ελλήνων που "ξέρουν" από σκυλιά. Αυτό είναι το κακό με τη... φυλή μας. Την τύφλα μας δεν ξέρουμε, κι όμως πάντα έχουμε κάτι να πούμε... συμβουλές να δώσουμε.
Και κάτι τελευταίο. "Ήξερα" που λέτε, ότι ο σκύλος μου είναι ασφαλής ελεύθερος στη βόλτα... (χωρίς λουρί). Του είχα ΤΡΕΛΗ εμπιστοσύνη, καθώς ποτέ δεν απομακρυνόταν από μένα. Τον είχα ελεύθερο ακόμα και δίπλα σε λεωφόρο!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα μέλη που "μου τα 'χωσαν", "με έκραξαν", "μου επιτέθηκαν", με είπαν ανεύθυνη και... τελικά έκαναν το σκύλο μου πιο ασφαλή!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Γεια σου Chloe! Απιθανη οπως παντα :)

Να πω και ένα ακομα.
Ακομα καινουρια η Ηρα, παμε βολτα στο παρκο, συνανταω έναν πολύ καλο κυριο.
Ειχε ένα ημικυνηγοσκυλο που το ειχε μαζεψει από αδεσποτο πριν χρονια.

Γνωριστηκαμε και κατσαμε και μιλουσαμε, γνωριστηκαν και τα σκυλια.

Ξαφνικα παρκαρει ένα αυτοκινητο διπλα μας, βγαινουν τρεις τυποι και ερχονται σε μενα.
-Ωραιο το βελγικο, εχουμε και μεις ολοι σκυλια κλπ κλπ. Η δικια μου ηταν στον λευκο οικο στην φρουρα του προεδρου! Ποσο καιρο την εχεις?
-Τωρα την πηρα
-Α, θελει εκπαιδευση λεει ο ενας, τεραστιος τυπος, αρκουδιαρης κανονικος, μιλαμε 150 κιλα.

Και ξαφνικα πλησιαζει αρπαζει την Ηρα με το ένα χερι από το κολλαρο, με το άλλο της παταει τον πισινο με ολο το βαρος του και ταυτοχρονα ουρλιαζει ΚΑΤΣΕΕΕΕ!!!
Όχι μονο η Ηρα, αλλα σιγουρα κατσανε και όλα τα σκυλια της περιοχης!
-Για σε παρακαλω ρε μεγαλε, σου εδωσα την αδεια να ακουμπησεις το σκυλι μου?

Παρεξηγηθηκε ο μαγκας, πηρε τους αλλους και φυγανε.

Οποτε γυρναει ο κυριος με το κυνηγοσκυλο και μου λεει:
-Ειδες υπακοη?? Ετσι πρεπει να κανεις κι εσυ!

Somebody??? :confused: Helloooooooo!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν καταλαβαίνω την απορία σου!Κάθησαν δεν κάθησαν όλα τα σκυλιά;;;:p:p:p:p
Καλά δεν πάμε καλά.....:shock::shock::shock:

Α!Όταν είπε λευκό οίκο, ο τύπος δεν εννοούσε τον Λευκό Οίκο στην Αμέρικα...ένα άσπρο σπιτάκι που είναι 200 μέτρα πιο πέρα, που μένει ο Λάμπης, ο πρόεδρος του Ομίλου Α.Α.Π. (αργόσχολοι αλλά παντογνώστες) του καφενέ στην γωνία...:p:p

Άσε το ζήτημα του Βέλγικου...αυτό που όποιο μαύρο σκυλί με σηκωμένα αυτιά είναι βέλγικο....:rolleyes:

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Επρεπε να του πεις του τυπα οτι η δικια σου μολις τελειωσε τα γυρισματα του Ρεξ: The Movie και κανει διακοπες!!! Χλοη αυτο με την μυτη να μου το διευκρηνησεις ; δεν ισχυει;

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Άσε το ζήτημα του Βέλγικου...αυτό που όποιο μαύρο σκυλί με σηκωμένα αυτιά είναι βέλγικο....:rolleyes:
αντε μετα να τους πεισεις οτι
αυτο

αυτο

και αυτο ειναι βελγικα

αφου ειστε ασχετοι ολοι

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το Μαλινουά είναι απλά μπασταρδάκι Γ.Π που δεν μπορεί καλά καλά να σηκώσει τα αυτιά του και το Τερβυρέν είναι ημίαιμο Γ.Π. με Κόλευ!
Άσε το Λακενουά...Είναι η γνωστή ράτσα Γκριφόν-Λυκόσκυλο( κατά το Γκριφόν-Κανίς...):p:p:p

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Την περασμένη εβδομάδα ήρθε στο σπίτι μου ένας υδραυλικός για να μου δώσει προσφορά για μια δουλιά.
Στην πόρτα τον συνάντησα με το γκρενενταλάκι μου - και τι γυρίζει και μου λέει ο τύπος:
''Ωραία η Λάσσυ σας!!!!!!!!!!!!!"":paja1::paja1::paja1:................κόκαλο εγώ.

''Μα ξέρετε δεν είναι κόλευ -μάλλον αυτό θα εννοείτε λέγοντάς μου Λάσυ-είναι βέλγικο ποιημενικό-γκρένενταλ''

..........ΌΟΟΟΟχι κοπέλα μου εγώ ξέρω απο σκυλιά!!!!! Λάσυ είναι....!!!

''Μα ξέρετε....επέμενα εγώ υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κλπ.κλπ.κλπ.'' .....αμηχανία για λίγο....
...εν το μεταξύ κατέφτασαν τα ημιαιμάκια μου ο Αλομπαράκος, η Φριντούλα και η Λίμπα....ο τύπος τότε αναφωνεί γεμάτος χαρά :rolleyes: ΑΥΤΑ !!!!!είναι σκυλιά, δεν παθαίνουν ποτέ τίποτα:paja1:.:paja1::paja1:....( εδώ θυμήθηκα την διαφήμηση για τα Dacun - με διπλό διαφορικό....ανεβαίνει στην ανηφόρα και δεν κλατάρει....!!!!)
.....εμείς έναν τέτοιον είχαμε στην αυλή ,χρόοοοοοοονια και δεν ζήταγε τίποτα ...και απο φαί ΟΟΟΟΟΛΑ τα έτρωγε και ψωμί και πατάτες τηγανιτές του έδινε γιός μου...τα πάντα!!!!
Ούτε γιατρούς, ούτε τίποτα, μόνο όταν γέναγε(εκεί κατάλαβα ότι η σκύλα του ήταν θυλυκιά) είχαμε πρόβλημα με τα κουτάβια ,αλλά βρήκα και τα έδωσα στην γειτονιά ...μερικά τα βλέπω εκεί γυρίζουν, μια χαρά είναι ....άλλα τα άφηνα πιο κάτω ..έχει κάτι σπίτια που αγαπάνε τα ζώα:confused::confused:....και ήταν και όμορφα τα σκασμένα σαν την μάνα τους!!!
''...και γιατί καλέ μου άνθρωπε δεν στείρωνες την σκύλα σου ή έστω δεν την μάζευες για να μη ζευγαρώνει αφού δεν ήθελες τα κουτάβια;'' ....κάνω και εγώ την ηλίθια ερώτηση.:cool:
Απάντηση: έ σιγά τώρα μη την στειρώσω ,φύση είναι αυτή ,εγώ βέβαια δεμένη την είχα με κοτζάμ αλυσίδα αλλά πήδαγαν κάτι σκυλιά απο τον δρόμο μέσα στην αυλή και έτσι γινόταν η δουλιά!!:paja1::paja1::paja1:

.....και το κερασάκι:Τι τα θέλετε τα καθαρόαιμα...ένα σωρό λεφτά σας κοστίζουν και τρέχετε συνέχεια στούς γιατρούς που σας τα τρώνε!

(εννοείται βέβαια ότι του φάνηκε εντελώς τρελό όταν του είπα ότι όλα μου τα σκυλιά καθαρόαιμα ή ημίαιμα παρακολουθούνται απο κτηνίατρο κλπ.κλπ.κλπ. )

Εννοείται επίσης ότι ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ πήρε την δουλιά γιατί όπως όλοι θα γνωρίζετε :τα υδραυλικά του σπιτιού είναι μία ΠΟΛΥ σοβαρή υπόθεση!!!!!:D

Last edited:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τηλεπαιχνίδι Φιφτυ - Φιφτυ

το ζευγαρι ειναι μπαμπας - γιος

ερώτηση

τι ειναι το μπρακ ???

οι δυο πιθανες απαντήσεις ειναι

α. ρατσα σκυλου

β. ουγκρικη σουπα

μπαμπάς

εγω επειδη ΞΕΡΩ απο σκυλια (με εμφαση)

Ουγκρικη σουπα :D:D:D:D:D:D:D

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
@Tara
Ωχ τον κακομοιρη ! Εχασε την δουλεια γιατι ΗΞΕΡΕ απο σκυλια!!!
χαχαχα....εχω κατι φιλους ηλεκτρολογους και υδραυλικους ο ενας μου οταν ειδε την Λακτα την περασε για ροτβαιλερ!Παλι καλα..που δεν το πε σε κανεναν αλλο!!!:D:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μα καλά βρε Τara, πας τα σκυλιά στον κτηνίατρο;:confused:
Αντε την Λάση που είναι αρρωστιάρα, αλλά και τα ημίαιμα;;;:confused::confused::confused:
Τστστστστστσ....:p:p:p

[Άσχετο....αλλά γέλασα πάρα πολύ...
Ψάχνωντας αν η σούπα Μπόρστ είναι Ουγγρική, έπεσα πάνω σε αυτό:
"Ενας από την Ινδονησία πήγε την οικιακή του βοηθό στα δικαστήρια. Η 26χρονη Indra Ningsih δεν ήταν ευχαριστημένη από το περιβάλλον εργασίας της, το αφεντικό της της φερόταν απότομα. Ήθελε με έναν τρόπο να καλυτερέψουν οι σχέσεις τους. Κάποιες...ασιατικές παραδόσεις θέλουν το αίμα της περιόδου να έχει ιδιαίτερες δυνατότητες για αυτό και έριξε λίγο στη σούπα που του έφτιαξε. Τη είδε όμως μια άλλη κοπέλα που δούλευαν μαζί. Ειδε ότι κάτι περίεργο έκανε και κάλεσε την αστυνομία. Φυσικά την έδιωξε το αφεντικό και ευτυχώς δεν πρόλαβε να φάει τη σούπα.":D:D:D Sorry για το off topic]

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Ζητω παρεμβαση του ADMIN τωρα :eek::eek:!!!! Να σβηστει το το μηνυμα του Φοιβου Τωρα :eek:!!! Αχ να το δει κανενος μας η γυναικα και θα πηξουμε στην ντοματοσουπα!!!! αχ αχ αχ :D:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Μα καλά βρε Τara, πας τα σκυλιά στον κτηνίατρο;:confused:
Αντε την Λάση που είναι αρρωστιάρα, αλλά και τα ημίαιμα;;;:confused::confused::confused:
Τστστστστστσ....:p:p:p
Μήπως επειδή είναι αγόρι θα έπρεπε να τον πούμε ''Λάσης'';;;;:D:D:D:D

giannis

Well-Known Member
1 Μαϊου 2009
81
0
ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.
με στεναχωρει αλλα ετσι ειναι,ειμαστε μια υποανπτυκτη χωρα.....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όχι βρε Tara!Εσύ που έχεις κιόλας Λάση, θα έπρεπε να το ξέρεις!Είναι ο/η Λάση!!!!!:p:p:p:p
Πάντως το κατάμαυρο Groenendael να το πούνε Κόλευ είναι από τα πιο επιτυχημένα που έχω ακούσει!Πρέπει να το παραδεχθώ!:D:D:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Πολύς κόσμος δεν με πιστεύει όταν λέω ότι το σκυλί μου είναι κανίς. Έχουν κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό τους ως "καθαρόαιμο κανίς".

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
Πριν από 5-10 λεπτά... συζήτηση με συνάδελφο για φίλο της που "ξέρει από σκυλιά".
(Κάπως έτσι)

- Βρε Λιζάκι να σε ρωτήσω κάτι, ένας φίλος απ' την Ανάβυσσο πήρε ένα ροτβάιλερ. Είναι κακά σκυλιά αυτά?
- Εεεεεεεεεεε σκυλιά είναι!!!
- Καλά αυτός ξέρει από σκυλιά είχε ένα λύκο τεράστιο πριν! Θέλει να πάρει ένα λυκόσκυλο τώρα. Ξέρεις κάπου εδώ στο Ίλιον να πουλάνε?
- Γιατί στο Ίλιον?
- Εδώ είπε θα έρθει να πάρει λυκόσκυλο.
- Γερμανικό ποιμενικό?
- Ε??? Ναι.
- Από πετ σοπ?
- Δεν ξέρω, κάποιος λέει θα του πουλήσει ένα.
- Να πάρει τον ΚΟΕ μπλα μπλα μπλα καλό εκτροφέα μπλα μπλα μπλα.
- Καλά αυτός δε θέλει και για έκθεση, ένα απλό λυκόσκυλο θέλει.
- Ναι, αλλά παθαίνουν δυσπλασία ισχίων μπλα μπλα μπλα, χαρακτήρας, υγεία, καλοί εκπρόσωποι φυλής, puppy mills μπλα μπλα μπλα.
- Α καλά, έχεις τηλέφωνο?
(τσεκάρω στο site του ΚΟΕ, γράφει αυτή τηλέφωνο).
- Του είπανε ότι τα ροτβάιλερ γίνονται άγρια και μπορούν να επιτεθούν σε παιδιά. Τώρα ψάχνει να το δώσει γι' αυτό θέλει το λύκο.
- ..................Καλά αυτός ξέρει από σκυλιά, άκουσε αυτό και θέλει να δώσει το κουτάβι του?
- Ε.... είναι και λίγο αφελής ό,τι του λένε το πιστεύει. Του το είπε κάποιος που ξέρει από σκυλιά!

Εγώ πάντως έτσι και ξανακούσω από κάποιον "ξέρω από σκυλιά", θα μπήξω τις φωνές!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn