Εγκαταλειμμένα σκυλιά

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Λοιπόν, χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Απέναντι από το εξοχικό μου κάποιοι ανεύθυνοι έχουν 3 σκυλιά...ποτέ τους δεν τα΄΄εδωσαν ιδιαίτερη σημασία αλλά τώρα το κακό παραπήγε.! Η γυναίκα έφυγε και ο άντρας πηγαίνει πότε πότε και τα ταϊζει! Τα 'χει δεμένα σε αλυσίδες...και τα καημένα γαβγίζουν συνέχεια...Πρόσφατα έσπασαν τις αλυσίδες και βγαίνουν συχνά έξω.Εχθέςπήγαν και έξω απο το σπίτι μας και η γιαγιά μου τους έδωσε λίγο ψωμί και έπεσαν με τα μούτρα! Τιί μπορεί να γίνει ?Η κατάσταση είναι τραγική και αυτό που περιγράφω δεν είναι τίποτα μπροστά στην πραγματικότητα!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αν είναι κακοποιημένα ή παρατημένα, παίρνεις αστυνομία και πας.

Είτε τα κρατάς εσύ ή ψάχνεις κάπου να τα φιλοξενήσουν μέχρι να βρεθούν σπίτια.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Που ακριβως ειναι το εξοχικο σου? Περιοχη? Αρσενικα-θηλυκα ξερεις? Ελπιζω να βγαλατε τις αλυσιδες απο το λαιμο τους, μπορει να πιαστουν καπου και να εχουν ασχημη καταληξη.

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Είχαν καλέσει και παλιά την αστυνομία γιατί το ένα είχε ορμήσει σε μια γυναίκα αλλάη αστυνομία αδιαφόρησε!
Το εξοχικό μου είναι τσην Καλλικράτεια στην Χαλκιδική! Το λυκόσκυλο είναι σίγουρα θηλυκό και τα άλλα δύο πρέπει να ε΄ναι αρσενικά !

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Δηλαδη τι πρεπει να γινει για να καταλαβουν αυτοι οι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ τι κακο προκαλουν?
ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ???

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.266
Αυτό το κακό στη Χαλκιδική έχει παραπάει. Αυτές τις περιπτώσεις τις ακούω από παντού. Δίπλα σε εξοχικό φίλου τα ίδια ακριβώς, σκυλί παρατημένο μέσα σε εξοχικό που το ταϊζει η γειτονιά και ο ιδιοκτήτης πατάει μια φορά το μήνα και αν. Και η αστυνομία στα τέτοια της.

Να ξαναπάς στην αστυνομία και να πιέσεις για να τα απομακρύνουν νόμιμα και μετά αυτά που είπε το mad00lini. Να έχεις ήδη κανονίσει όμως τα της φιλοξενίας. Είναι παράνομο και οφείλουν να επιληφθούν. Άιντε με τον κάθε μαλάκα που θέλουν να "του προστατεύουν το εξοχικό"..

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Είχαν καλέσει και παλιά την αστυνομία γιατί το ένα είχε ορμήσει σε μια γυναίκα αλλάη αστυνομία αδιαφόρησε!
Το εξοχικό μου είναι τσην Καλλικράτεια στην Χαλκιδική! Το λυκόσκυλο είναι σίγουρα θηλυκό και τα άλλα δύο πρέπει να ε΄ναι αρσενικά !
1 & 2

Αν θελετε και το νομο 4039/2012 για να τον εχετε τυπωμενο ,στειλτε μου π.μ. να σας τον στειλω με μεηλ.

malou t.

Member
16 Αυγούστου 2012
20
0
Σας ευχαριστώ πολύυυ όλους :) Τώρα αρχίζω και ψάχνω και για φιλοζωικές οργανώσεις :)