Εγκατέλειψαν σκυλάκια σε περιφραγμένη κατοικία

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
(Εγώ απλά το προωθώ).

Στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας υπάρχει μια εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στην αυλή της οποίας μένουν 4 σκυλάκια κόκερ (3 μαύρα και ένα καφέ). Τα σκυλάκια είναι σε άσχημη κατάσταση! Υπάρχουν παντού κόπρανα και είναι όλη μέρα μες στη ζέστη.
Η μόνη φροντίδα που τους παρέχεται, είναι ότι μέρα παρά μέρα, έρχεται κάποιος και τους βάζει φαγητό. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν καλέσει την αστυνομία και η απάντηση που τους έδωσαν είναι ότι εφόσον υπάρχει ιδιοκτήτης, εκείνοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω ας βοηθήσει.
Η μονοκατοικία βρίσκεται στην οδό Χίου 19, στην Άνω Γλυφάδα.

http://www.enikos.gr/society/71444,Egkateleiyan_ta_skylakia_sto_eleos.html

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Συγγνώμη... για να καταλάβω... πηραν στην Αστυνομία και εκαναν καταγγελία αλλά αυτή λέει για ιδιοκτητη. Σε όσα ειναι παρατημένα σε ταράτσες, δεν υπαρχει ιδιοκτητης? Οι συνθηκες παραμένουν τρισάθλιες σε βαθμό κακοποιησης. Τελος. Η αστυνομια πρεπει να παει. Ή ας πάνε πρώτα στον εισαγγελέα.

Με τη λογική αυτή, όταν καλούν ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν και να βοηθήσουν, τι ζητούν? Να διαπράξουν εθελοντές κλοπή??????
ΥΓ: nfeel δεν απευθύνομαι σε σένα απλά απορώ...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ε ναι τι ψάχνεις να βρείς,εδώ και με το παράνομο εκτροφείο του Μαραθώνα πήγαν μια μέρα μετά την κοινωποίηση με τον εισαγγελέα,δίνοντας άφθονο χρόνο στο τέρας να πάρει όσα σκυλάκια θεωρούσε "χρυσορυχείο",σε άλλο χώρο.

Τελοσπάντων,αν μένει κανείς εκεί κοντά ας πάει κάνα πιάτο φαί η νερό γιατί παίζει να έχουν φύγει διακοπές κ να τα έχουν κλειδώσει μέσα..

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Από περιέργεια.....Αυτά δεν αντιβαίνουν στους όρους ευζωίας ενός ζώου? Γιατί δεν μπορεί η αστυνομία να κάνει τίποτα? Τελείως διακοσμητικός ο νόμος? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Το θεμα ειναι να συλλάβουν και το τερας για αυτοφωρο... όχι να λιμάρουν τα νύχια τους.
Η αστυνομία silver στις περισσότερες περιπτώσεις, ξέρει να σε πατρονάρει τι να κάνεις, αλλά οχι να κάνει αυτό που υποχρεούται. Αν πηγαιναν πρώτα στον Εισαγγελέα, θα εβγαινε διατάξη να επέμβει η αστυνομία και τότε δεν θα μπορούσαν να χαζεύουν...

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Το θεμα ειναι να συλλάβουν και το τερας για αυτοφωρο... όχι να λιμάρουν τα νύχια τους.
Η αστυνομία silver στις περισσότερες περιπτώσεις, ξέρει να σε πατρονάρει τι να κάνεις, αλλά οχι να κάνει αυτό που υποχρεούται. Αν πηγαιναν πρώτα στον Εισαγγελέα, θα εβγαινε διατάξη να επέμβει η αστυνομία και τότε δεν θα μπορούσαν να χαζεύουν...
Πρώτα στον Εισαγγελέα. Οκ, να ξέρω τι να κάνω αν μου συμβεί κάτι παρόμοιο. Ναι, αλλά αν όντως τα έχουν εγκαταλείψει ή έχουν φύγει για μηνιαίες διακοπές, τα ζώα δεν μπορούν να περιμένουν για το αυτόφωρο των ιδιοκτητών

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πρώτα στον Εισαγγελέα. Οκ, να ξέρω τι να κάνω αν μου συμβεί κάτι παρόμοιο. Ναι, αλλά αν όντως τα έχουν εγκαταλείψει ή έχουν φύγει για μηνιαίες διακοπές, τα ζώα δεν μπορούν να περιμένουν για το αυτόφωρο των ιδιοκτητών
Μα γιάυτό λέω ότι δεν εχει σημασία αν υπάρχει ιδιοκτήτης. Κατευθείαν μάζεμα τα ζώα και όταν επιστρέψει με το καλό ο"ιδιοκτητης" μια βόλτα από την αστυνομία για τσάι και συμπάθεια...

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
μια βόλτα από την αστυνομία για τσάι και συμπάθεια...
To know us better!!

Αυτό που μου τη δίνει είναι πως αν ένα αδέσποτο έκανε έστω και αμυχή σε περαστικό θα μαζευόταν η αστυνομία και όλοι θα ωρύονταν για να θανατωθεί το ζώο, που στην ουσία δεν ήξερε και τι έπραττε! Για τα δίποδα ζώα όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
To know us better!!

Αυτό που μου τη δίνει είναι πως αν ένα αδέσποτο έκανε έστω και αμυχή σε περαστικό θα μαζευόταν η αστυνομία και όλοι θα ωρύονταν για να θανατωθεί το ζώο, που στην ουσία δεν ήξερε και τι έπραττε! Για τα δίποδα ζώα όμως ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!
τα περισσότερα δίποδα θέλουν λοβοτομη και χωρις αναισθητικό... αλλα μεγάααααααλη συζήτηση αυτό

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
τα περισσότερα δίποδα θέλουν λοβοτομη και χωρις αναισθητικό... αλλα μεγάααααααλη συζήτηση αυτό
Εγώ είμαι υπέρ της εκτομής altogether! Αν ο άλλος με τη λογική που δύναται να αναπτύξει δεν νιώθει, ε, μην του αλλάζεις τη προβληματική περιοχή! Βγάλτη μία και καλή να τελειώνουμε!!