Είπαμε να σας πούμε ένα γεια...

Roma

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2009
52
0
Αθηνα
Γειά σας λοιπόν, εγώ είμαι η Ρομίνα και έχω μία westina 16 μηνών που ακούει (όποτε θέλει) στο όνομα Νέλλη.
Μπαινοβγαίνουμε καιρό τώρα στο φορουμ σας αλλά δε σας είχαμε συστηθεί.Τις τελευταίες ημέρες φιλοξενούσαμε ένα κουταβάκι, τη Σταλίτσα, η οποία σήμερα πήγε στο νέο της σπίτι..Οπότε μείναμε μόνες μας..
χαρήκαμε λοιπόν

PA061116..jpg

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Γεια σου Ρομίνα, και καλώς ήρθες.
Χαίρομαι για την σταλίτσα που βρήκε σπίτι, και εύχομαι να ζήσει πολλά χρόνια ευτυχισμένη στο νέο της σπίτι!!
Να χαίρεσαι και την Νέλλη σου, η οποία παρεπιπτόντως είναι μια κούκλαρα! :) :) :)

Roma

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2009
52
0
Αθηνα
Γεία σας γειά σας..καλώς σας βρήκαμε!!η μικρή μου σήμερα είναι μοναχούλα της μετά από ένα μήνα περίπου..χωρίς τη φίλη της (βέβαια περισσότερο πρέπει να λείπει σε εμάς το μικρό παρά στη Νέλλη)..Να κάνουμε παρέα τα γουεστάκια ε??δηλώνω ψωνάρα,σορρυ.Αν και διαπίστωσα ότι τα ημιαιμάκια είναι πολύ μα πολύ καλά και υπάκουα σκυλάκια σε αντίθεση με τα άσπρα διαολάκια μας

ΜαριλεναΣ

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2010
47
0
Αθηνα
*agapoylas**agapoylas**agapoylas*Καλωσορισες με το γλυκο σου φατσακι. Ο Scottie μου της στελνει φιλακια, γιατι αγαπαει ιδιαιτερα τα κοριτσακια. Ελπιζουμε να σας δουμε την Κυριακη στο WESTIE WALK! Και δεν θελω κουβεντα για τα westies, ειναι προσωπικοτητες.

Roma

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2009
52
0
Αθηνα
Να είστε καλα..Κούκλα είναι -έτσι λέω εγώ..αλλά είναι και λίγο χαζή..αυτή τη στιγμή μία γράφω στο forum μία παίζω μαζί της..κυνηγάει την αντανάκλαση απο το φως στον τοιχο..έχει ενθουσιαστεί!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλως όρισες και εδω πέρα Ρομίνα και "Νελλο-δασκάλα". Για όσους δεν ξέρουν, την Ρομινα και την Νέλλη την γνωρίζουμε απο το άλλο φόρουμ όπου γνωριστήκαμε πριν κανα χρόνο περίπου και είχαμε την "Νελλο-δασκάλα" σε συνάντηση να μαθαίνει στην Ζήβα agility όταν η Ζήβα ήταν ακόμα 4μηνών.

Ορίστε ένα βιντεάκι απο την ημέρα που η Νελλο-δασκάλα μας έμαθε να ανεβαίνουμε στο τρίγωνο...

[video=youtube;IKXcutnXzbo]http://www.youtube.com/watch?v=IKXcutnXzbo[/video]

Roma

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2009
52
0
Αθηνα
Αχ βρε Διονύση...ωραία μέρα τότε.Και η ράμπα ήταν πολύ καλό παιχνίδι για τα σκυλάκια μας.Από τότε ψάχνω να βρω κάποιο οργανωμένο μέρος για agility και εκτός από ένα (στην κερατέα κάπου) ,δεν εχω βρει κατι αλλο.Μπας και εσυ που τα ψάχνεις έχεις κανένα υπόψη?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αχ Ρομίνα..........όντος ήταν ωραία μέρα αλλά επίσης πολλά πράγματα ήταν ωραία τότε στις πρώτες μας συναντήσεις (μετά κάτι πήγε στραβό και γίναμε τσίρκο μεντράνο) :) . Εγώ πηγαίνω ακόμα εκεί περα πάντος αρεά και που με άλλα άτομα και σκυλιά. Άλλο μέρος με στοίβο για agility δεν έχω βρει γιατί βασικά δεν ψάχνω. Είχα γνωρίσει κάποιον κύριο πάντος στο Puppy Park που μου είπε ότι θα ανοίξει στο μέλλον μέρος σαν το Puppy Park και θα έχει και agility χώρο.