Καλησπέρα σε όλους σας! Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι 17. Πριν 2,5 μήνες περίπου απέκτησα ένα υπέροχο τετράποδο που τώρα πλέον ακούει στο όνομα Όσκαρ! Δεν είναι ράτσας.. Αλλά ξέρω ότι έχει μέσα του κάτι από Jack Russel και Griffon..! Τώρα μπορεί να ήταν και κανάς παππούς δεν ξέρω Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι φάτσας κι αν είχε μάγουλα θα του τα ζουμπούσα όλη μέρα!!! Έχουμε ένα θεματάκι βέβαια με την ξηρά τροφούλα μας....... Αλλά διάβασα σχετικά άρθρα εδώ μέσα και λέω να τα εφαρμόσω.! Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικά γιατί δυστυχώς λόγω σχολείου λείπω σχεδόν 7 ώρες + από το σπίτι και ο Όσκαρ είναι στα χέρια της υπόλοιπης οικογένειας.. Κι όταν η μαμάκα μου τον βλέπει να είναι άκεφο και να μην τρώει αμέσως του μαγειρεύει κοτοπουλάκι με μακαρονάκι .. Οπότε έχει καλομάθει! Πφφ είναι ένα πρόβλημα κι αυτό.. Αλλά με τη θέληση και την υπομονή όλα γίνονται! Α! Για να διευκρινίσω, του δίνω την τροφή Pedigree junior vital protection με γεύση κοτόπουλο. Να σημειώσω επίσης ότι τώρα είναι 4,5 κιλά και δε θα ξεπεράσει τα 6 σύμφωνα με την καταπληκτική γιατρό μας!
Αυτάαα λοιπόν! Αν έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλη σχετικά με αυτό που μας απασχολεί είναι καλοδεχούμενη αφού είναι το πρώτο μου φιλαράκι και είμαι κάπως αγχωμένη! Ευαριστώ εκ των προτέρων και.. Καλώς σας βρήκαμε!
Αυτάαα λοιπόν! Αν έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλη σχετικά με αυτό που μας απασχολεί είναι καλοδεχούμενη αφού είναι το πρώτο μου φιλαράκι και είμαι κάπως αγχωμένη! Ευαριστώ εκ των προτέρων και.. Καλώς σας βρήκαμε!