Είμαι μια περήφανη μαμά!

13 Μαϊου 2013
5
0
Ρόδος
Καλησπέρα σε όλους σας! Ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι 17. Πριν 2,5 μήνες περίπου απέκτησα ένα υπέροχο τετράποδο που τώρα πλέον ακούει στο όνομα Όσκαρ! Δεν είναι ράτσας.. Αλλά ξέρω ότι έχει μέσα του κάτι από Jack Russel και Griffon..! Τώρα μπορεί να ήταν και κανάς παππούς δεν ξέρω :p Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι φάτσας κι αν είχε μάγουλα θα του τα ζουμπούσα όλη μέρα!!! Έχουμε ένα θεματάκι βέβαια με την ξηρά τροφούλα μας....... Αλλά διάβασα σχετικά άρθρα εδώ μέσα και λέω να τα εφαρμόσω.! Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικά γιατί δυστυχώς λόγω σχολείου λείπω σχεδόν 7 ώρες + από το σπίτι και ο Όσκαρ είναι στα χέρια της υπόλοιπης οικογένειας.. Κι όταν η μαμάκα μου τον βλέπει να είναι άκεφο και να μην τρώει αμέσως του μαγειρεύει κοτοπουλάκι με μακαρονάκι .. Οπότε έχει καλομάθει! Πφφ είναι ένα πρόβλημα κι αυτό.. Αλλά με τη θέληση και την υπομονή όλα γίνονται! :D Α! Για να διευκρινίσω, του δίνω την τροφή Pedigree junior vital protection με γεύση κοτόπουλο. Να σημειώσω επίσης ότι τώρα είναι 4,5 κιλά και δε θα ξεπεράσει τα 6 σύμφωνα με την καταπληκτική γιατρό μας! :)
Αυτάαα λοιπόν! Αν έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλη σχετικά με αυτό που μας απασχολεί είναι καλοδεχούμενη αφού είναι το πρώτο μου φιλαράκι και είμαι κάπως αγχωμένη! Ευαριστώ εκ των προτέρων και.. Καλώς σας βρήκαμε!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Καλώς ήρθες Κατερινακι και να τον χαίρεσαι!! Συμβουλή μου είναι να του ζουμπας(πολύ μου άρεσε αυτή η λέξη!!!) ασταμάτητα τα μάγουλα και ας μην είναι μεγάλα! Επίσης μπορείς να ψάξεις στο forum ποιες είναι αξιόλογες τροφές για το μικρό σου..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι!!
συμφωνώ απόλυτα με την συμβουλή του radionuclide!! Πώς λέμε χούφτοστην χούφτοστην, έτσι πάει και το ζούμπαντον ζούμπαντον!!
Eπίσης όσο η μανούλα θα του μαγειρεύει κοτοπουλάκι με ρυζάκι τόσο θα του βρωμάει η ξηρά!
Δεν είναι κακό το μαγειρευτό, απλά πρέπει να αποφασίσετε τι θα τρώει τελικά και να μείνετε σ'άυτό :D

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Η τροφή της pedigree δεν είναι πολύ καλή,θα σου έλεγα να ψάξεις για καινούρια.Ακόμα το μακαρονάκι μην ειναι μακαρόνι αλλά ρυζάκι και θα καλομάθει έτσι και άντε να φάει μετά απο την ξηρά.

να τον χαίρεσαι και πολλές φωτογραφίες να μας δώσεις να τον ζουμπήξουμε απο εδώ!

13 Μαϊου 2013
5
0
Ρόδος
Καλώς ήρθες Κατερινακι και να τον χαίρεσαι!! Συμβουλή μου είναι να του ζουμπας(πολύ μου άρεσε αυτή η λέξη!!!) ασταμάτητα τα μάγουλα και ας μην είναι μεγάλα! Επίσης μπορείς να ψάξεις στο forum ποιες είναι αξιόλογες τροφές για το μικρό σου..
Γεια σου radionuclide ! Σε ευχαριστώ πολύ! Χαχαχα! Ναι όντως δεν είναι αλλά του τα ζουμπάω και του τα φιλάω όλη μέρα :) Είμαι μια χαζομαμά..! :p Ναι θα το ψάξω όταν βρω λίγο χρόνο :) :*

13 Μαϊου 2013
5
0
Ρόδος
Καλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι!!
συμφωνώ απόλυτα με την συμβουλή του radionuclide!! Πώς λέμε χούφτοστην χούφτοστην, έτσι πάει και το ζούμπαντον ζούμπαντον!!
Eπίσης όσο η μανούλα θα του μαγειρεύει κοτοπουλάκι με ρυζάκι τόσο θα του βρωμάει η ξηρά!
Δεν είναι κακό το μαγειρευτό, απλά πρέπει να αποφασίσετε τι θα τρώει τελικά και να μείνετε σ'άυτό :D
Ναι δεν είναι κακό το μαγειρευτό σε καμία περίπτωση αλλά η γιατρός με συμβούλεψε να του δίνω ξηρά γιατί κάνει καλό και στα δόντια του, και στο τρίχωμά του και στο στομαχάκι του και γενικότερα είναι μια ευκολότερη λύση. Του χρόνου πρώτα ο Θεός, θα είμαι φοιτήτρια (Παναγίτσα μου και Χριστέ μου κάνε να βγει αληθινό!!) και θα είναι λίγο πρόβλημα να μαγειρεύω για το σκυλάκο μου.. Εδώ δεν ξέρω να μαγειρεύω για μένα :p Οπότε με την ξηρά τροφούλα μας θα ξεμπερδέψουμε! :)

13 Μαϊου 2013
5
0
Ρόδος
Η τροφή της pedigree δεν είναι πολύ καλή,θα σου έλεγα να ψάξεις για καινούρια.Ακόμα το μακαρονάκι μην ειναι μακαρόνι αλλά ρυζάκι και θα καλομάθει έτσι και άντε να φάει μετά απο την ξηρά.

να τον χαίρεσαι και πολλές φωτογραφίες να μας δώσεις να τον ζουμπήξουμε απο εδώ!
Γεια σου KICKASS ! Η αλήθεια είναι ότι την τροφή της pedigree την προμηθεύτηκα από ένα από τα super του χωριού. Και δυστυχώς δεν έχω πολλές επιλογές.. Εκτός αυτού τα pet shop είναι πολύ μακριά από εδώ που μένω και είναι ένα θέμα. Δηλαδή θα με ικανοποιούσε αν μπορούσα να βρω την τροφή του σε κάποιο super market και να πετάγομαι όποτε τελειώνει.. Παρένθεση.. Αν είναι δυνατόν! Σε "χωριό" με 9000 και να μην έχουμε ένα pet shop! Ανεπίτρεπτο! ΠΦΦΦΦΦΦ
Γι' αυτό αν έχετε να μου προτείνετε κάτι θα το κάνω! :)

13 Μαϊου 2013
5
0
Ρόδος
Καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε; Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι :) Σήμερα το πρωί και καθώς έπαιζα με τον Οσκαρίνο μου .. Αντίκρυσα το.. πρώτο του τσιμπούρι! :( Φόρεσα γάντια μιας χρήσεως και το έβγαλα από πάνω του. Είχε αρκετά κόκκινο το σημείο από όπου το ρουφούσε και έπαθα ένα σοκ.. Πφφ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά.. Γιατί βγήκε σχετικά δύσκολα και μπορεί να προκάλεσα κάτι άθελά μου! Υπάρχει περίπτωση να έχει μείνει κάτι ακόμα πάνω του; Και δεν το καταλαβαίνω.. Αφού βάλαμε και αμπούλα και αντιπαρασιτικό σαμπουάν :S
Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα ήταν πολύ ανακουφιστικό! Μπορεί να είναι και υπερβολικό αυτό που λέω αλλά όπως είπα με διακρίνει η.. απειρία! Που θα μου πάει θα μάθω :)