ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πέθανε ένα από τα πιο αγαπητά αδέσποτα του Συντάγματος | ATHENOLOGY | LiFO

Τη Παρασκευή που μας πέρασε, έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης....το πιο μεγάλο μούτρο του Συντάγματος...Μαζί με τον Γλύκα, (τον υπέροχο άσπρο ντολμά), ήταν μόνιμοι κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας, όπου κοιμόντουσαν και έτρωγαν εκεί. Μάλιστα τις μέρες που στο κέντρο γινόντουσαν φασαρίες, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου φρόντιζαν να βάλουν μέσα στη reception τα 2 σκυλιά για να μη κινδυνεύσουν από τα δακρυγόνα.... Λόγω δουλειάς μου έχω περάσει αρκετές μέρες σε αυτό το ξενοδοχείο στήνοντας μέχρι αργά το βράδυ συνέδρια. Όταν έβγαινα για τσιγάρο, ότι ώρα και να ήταν....η παρεούλα μου ήταν αυτά τα 2 σκυλιά!!! Μπάμπη , θα μας λείψεις!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Καλό σου ταξίδι Μπάμπη..
Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι αν η χώρα μας ακολουθήσει πολιτικές άλλων χωρών στο θέμα των αδέσποτων όλοι αυτοί οι αδέσποτοι ήρωες θα πηγαίναν για ευθανασία...Και ο κόσμος θα ήταν πιο φτωχός χωρίς την παρουσία αυτών των αλητάκων με την μοναδική προσωπικότητα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ε, μη πας μακριά..το 2004....δεν ακολουθήσαμε διαφορετική συνταγή...δυστυχώς.
Ακριβώς...
Επιπλέον δεν είναι ότι δεν ακολουθούν αυτή τη πολιτική από ευαισθησία...απλά ούτε σε αυτό δεν μπορούν να συμφωνήσουν..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ