ΕΦΙΑΛΤΕΣ?????

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
εχω την εξης απορια...το μπασε μου γενικα κοιμαται παααααρα πολυ.κατα την διαρκεια του υπνου λοιπον οχι παντα 8 στις 10 φορες κοιμαται τοσο βαθια που εκτος οτι ροχαλιζει σαν γουρουνι...αρχιζει κ εχει σπασμους.οταν λεμε σπασμους ομως δεν εννοω οτι απλα κουναει τα ποδαρακια...σε βαθμο να χτυπιεται ολοκληρος ο σκυλος,να σηκωνεται το κεφαλι 90μοιρες απο το εδαφος κ να κοπανιεται κατω ξανα,χερια ποδια σαν να τρεχει κ ολα αυτα συγχρονως...το κορυφαιο δε ειναι οτι πολλες φορες ειναι τοσο εντονοι οι σπασμοι που πεφτει κ κατω απ τον καναπε η το κρεββατι!
το αξιοπεριεργο ειναι οτι οταν την βλεπω να το παθαινει αυτο προσπαθω να την ξυπνησω αλλα ξυπναει δυσκολα με αποτελεσμα να την τσιμπαω με τα νυχια μου στην πατουσα για να ξυπνησει...!
γνωριζετε κατι γι αυτο?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Υπερβολικό μου ακούγεται... Θυμίζει επιληπτική κρίση (που δεν είναι μάλλον, εφόσον το παθαίνει στη διάρκεια του ύπνου). Στη θέση σου θα ρωτούσα κτηνίατρο. Η μητέρα μου έχει σπασμούς την ώρα του ύπνου και μάλιστα αρκετά έντονους, αλλά κατόπιν διεξοδικών ιατρικών εξετάσεων έλαβε τη διάγνωση "στρες".

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
το αξιοπεριεργο ειναι οτι οταν την βλεπω να το παθαινει αυτο προσπαθω να την ξυπνησω αλλα ξυπναει δυσκολα με αποτελεσμα να την τσιμπαω με τα νυχια μου στην πατουσα για να ξυπνησει...!
γνωριζετε κατι γι αυτο?
Εάν δεν υπερβάλεις όντως είναι λίγο περίεργο αυτό...
Σε καμία φάση ύπνου δεν δικαιολογείται να ανταποκρίνεται μόνο σε επώδυνο ερέθισμα...Δηλαδή αν του μιλήσεις ή αν το χαιδεύσεις δεν αντιδράει;

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
εγω παλι θα σου προτεινα να μην προσπαθεις να την ξυπνησεις,
να την αφηνεις να ηρεμησει και μετα να σηκωνεσαι εσυ,να κανεις λιγο θορυβο μεσα στο σπιτι ωστε να ξυπνησει απο μονη της φυσιολογικα.........

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κανει καποιον θορυβο?
Γαυγιζει?
Γρυλιζει?
Κλαιει?
η απλα δεν κανει θορυβο και κοπανιεται?

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Παρατήρησε αν αλλάζει η αναπνοή του.. Μπορεί αν γίνεται πιο γρήγορη ή αργή να δείχνει κάποιο σημάδι.. Για παραδειγμα το κουτάβι μου πρέπει να βλέπει που και που όνειρα γιατί τινάζεται και αλλάζει και ο ρυθμός της αναπνοής..

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
κ γιατι να κανεις κατι?κ γιατι να το ξυπνησεις?
που το ξερεις μωρε οτι βλεπει εφιαλτες?
μπορει να βλεπει οτι τρεχει στα λιβαδια παρεα με καλοψημενα ολοκληρα κοτοπουλα!!:D:D:D
εσυ τι ζορι τραβας κ του χαλας τον υπνο?:p
κ η μαγκνα παλευει κανονικα κ γαβγιζει στον υπνο της οποτε εχει περασει εντονη μερα, αλλα δεν καθομαι να το τσιμπαω το ζωντανο! ακου εκει....:D:D:p:p
το μονο που να κανεις ειναι να μην την αφηνεις να κοιμαται στον καναπε.στο τελος θα ''ζαβωσει'' απο τις πτωσεις!:D

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
δεν υπερβαλω καθολου ισα ισα κ γενικα δεν ειμαι κ ατομο που θα ασχοληθει με το παραμικρο σημαδι....
chloe μοιαζει παρα πολυ με επιλιπτικη κριση οπως λες...αλλα γινεται μονο στον υπνο της...
foibos κ ομως δεν ανταποκρινεται σε κανενα αλλο ερεθισμα για να ξυπνησει παρα μονο σ αυτο στο οποιο δεν σας κρυβω οτι βαζω κ αρκετη δυναμη...:confused:δεν ξυπναει με λογια, απαλα χαδια η να την κουναω με τιποτα!!!!
LUNA με θορυβους δεν γινεται τιποτα,ουτε ειναι σκοπος μου ντε κ καλα να την ξυπνησω,απλα χτυπαει ασχημα οταν πεφτει απ τα κρεβατια η κοπαναει το κεφαλακι της...να ξυπνησει απο μονη της θα το κανει αφου εχει φαει καμια καλη!ξυπναει κ αυτη κ το βλεμα της ειναι χαμενο...για δευτερολεπτα.
kango κανει ολα οσα ειπες...
scooby doo αλλαζει η αναπνοη της οταν αρχιζει κ γρυλιζει η γαβγιζει η καλπαζει τελος παντων αλλα αυτο γινεται υποθετω απ την προσπαθεια που καταβαλει.
elenamagna δεν ξερω αν βλεπει εφιαλτες απλα επρεπε να βαλω ενα τιτλο στο θεμα:pδεν θα ηταν κ τοσο ωραιο να βαλω "σκυλος μεταμορφωνεται σε εωσφορο!":D

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
elenamagna δεν ξερω αν βλεπει εφιαλτες απλα επρεπε να βαλω ενα τιτλο στο θεμα:pδεν θα ηταν κ τοσο ωραιο να βαλω "σκυλος μεταμορφωνεται σε εωσφορο!":D
τι να σου πω ρε δεσποινα αυτο το σκυλι σου με εκπλησει μερα με τη μερα..μια με τα αγιοβασιλακια, μια με τις κρυμενες φρατζολες κατω απο τα σεντονια σου, μια με την μετεμψυχωση του εωσφορου..τι να πω..αναρωτιεμαι τι αλλο θα ζησεις?:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog