ΕΡΧΕΤΑΙ το yorki μου!!!

duff

Member
2 Απριλίου 2009
16
0
Θεσ/νίκη
Καλημερα σε απαντες!!Αυριο περιμενω 15:30 κατευθειαν απο Σλοβακια τον RIO μου...μηπως υπαρχει καμια συμβουλη ετσι ωστε να προετοιμασω τον χωρο μου για το κουταβι, ουτος ωστε η προσαρμογη του στον καινουργιο χωρο του κ το καινουργιο αφεντικο να γινει οσο τον δυνατον ευκολοτερη; :)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Χωρίς να είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσω (μετράω μέχρι τώρα ένα μόνο κούταβο... :D ) μπορείς να κάνεις τα εξής:

Να έχεις το σπιτάκι του
Να έχεις τροφή puppy
Να έχεις μπολάκια για νερό και τροφή
Μια κουβέρτα
Παιχνίδια - μασουλητήρια

Καλώς να τον δεχτείς!

:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ σίγουρα δεν έχω καμία εμπειρία από τόσο μικροσκοπικά κουτάβια...
Σε μεγαλύτερα κουτάβια φροντίζεις να φιάξεις τον χώρο ώστε να είναι ασφαλής για το κουτάβι, προσοχή σε πρίζες και και κυρίως καλώδια που μπορεί να μασήσει, φυτά που δεν κάνει να φαεί, ότι άλλο μπορεί να μην κάνει να φάει κι επίσης ότι δεν θες να μασίσει για να μην στο χαλάσει, πόδια από καρέκλες, καναπέδες τραπέζια και τέτοια...
Καλό είναι, αν δεν πάρεις crate, να πρέπει να φτιάξεις ένα χώρο που θα είναι ο χώρος, σαν σκυλοπάρκο για να τον αφήνεις εκεί μόνο του ζωρίς να έχεις άγχος!
Ίσως οι ιδιοκτήτες μικρόσωμων σκυλιών να έχουν να σου πουν κάτι επιπλεόν που να αφορά μόνο στα μικρόσωμα!;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Kι εγώ πάνε χρονια που είχα κουτάβι, αλλά θα ήθελα να προσθέσω:

Πολλά απορροφητικά χαρτιά κουζίνας
Βολικό κουβά και σφουγγαρίστρα
Μπόλικο ξύδι

:D Καλώς να το δεχτείς.

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Υπομονη κ επιμονη φιλε αυτο χρειαζεσαι πανω απο ολα....κ οταν βγεις εκτος εαυτου θυμησου γιατι το πηρες...!
Καλο κουραγιο να φανεις δυνατος!!!
Καλη επιτυχια!!!

duff

Member
2 Απριλίου 2009
16
0
Θεσ/νίκη
Ευχαριστω σε ολους!!ο μικρος ηρθε κ τον βολεψα σε γωνια περιτριγυρισμενο απο μαξηλαρια,το κρεβατακι του...τροφη,νερο,πανες,ενα ζευγαρι καλτσες (εδω γελαμε) :) κ πολυ αγαπη!
επισης απ'οτι καταλαβα λατρευει τα παπλοματα!! μπορει αν τον αφηνα να εμενε κ 1 ωρα εκει μεσα χαχαχαχ :D
φωτογραφιες θα αναρτηθουν συντομα!!! :D:D:D