ΕΠΕΙΓΟΝ... Χάθηκε τρίχρωμη κουταβούλα - Κηφισίας, Μαρούσι

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σήμερα το απόγευμα, σπάσανε το αυτοκίνητο μίας γνωστης μου, έξω από το Media Markt, στο Μαρούσι, (επι της λ. Κηφισίας).
Μέσα στο αυτοκίνητο είχε αφήσει τη σκύλα της...ημίαιμο κυνηγοσκυλακι, στυλ γκέκας, 8 μηνών.
Κατα πάσα πιθανότητα, δεν το έκλεψαν αλλά το έσκασε.
Φοράει ταυτότητα και περιλαίμιο.
Παρακαλω, όποιος μένει στη περιοχή αυτη...και βγάλει τον σκύλο του βόλτα, ας έχει το νού του..
Πρέπει να είναι πολύ φοβισμενη γιατι δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα και είναι και μωρούλι η κακομοίρα...
Τα χρώματα της είναι πολύ μαύρο, καφέ και λίγο άσπρο.
Περιμενω να μου στειλουν φωτογραφία για να την αναρτησω...
Τηλ 6936900118

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Την κακομοίρα, θα φρικάρισε με την κίνηση στην Κηφισίας! :shock::(

Τυχαίνει να γνωρίζω αρκετά καλά το σημείο γιατί δούλευα πολύ κοντά στο Media Markt. Το πιθανότερο είναι, αν προσπάθησε να αποφύγει τα αυτοκίνητα να κατευθύνθηκε προς τα κάτω (προς ΟΑΚΑ).

Σε εκείνο το σημείο πηγαινοέρχεται πολύς κόσμος λόγω των Avenue, Golden Hall, Media Markt, Carrefour, Ιασω κλπ. Εκτός από το να βάλει αφίσες το συντομότερο δυνατόν, θα μπορούσε να βοηθήσει το να μιλήσει με όσους περισσότερους εργαζόμενους στα παραπάνω καταστήματα μπορεί. Ειδικότερα με τους security που βρίσκονται έξω την περισσότερη ώρα και έχουν πιθανότητες να την δουν. Στο τέρμα της Αγησιλάου που είναι το κάθετο δρομάκι στην Κηφισίας, ανάμεσα στην Helexpo και το Golden Hall, βρίσκεται ένα κτίριο που λέγεται Blue Land Center. Οι security του κτιρίου έχουν για παρέα και ταϊζουν ένα ημιδεσποζόμενο της περιοχής, οπότε είναι αρκετά πιθανό να την συναντήσανε κάποια στιγμή αν έχει παραμείνει εκεί κοντά. Επίσης δίπλα στο Ιασω και πίσω από το Carrefour έχει κάτι σαν μικρή αλάνα όπου έχει μια επίσης ημιδεσποζόμενη σκυλίτσα και μπορεί η μικρή να έχει πάει προς τα κει ψάχνοντας για φαγητό.

Καλή τύχη εύχομαι, μακάρι να βρεθεί σύντομα και να είναι καλά!

Υ.Γ. Ξέχασα να πω ότι στην περιοχή βρίσκεται ήδη (ή βρισκόταν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι) μια σκυλίτσα που ταιριάζει πολύ με την περιγραφή αυτής που χάθηκε. Μαύρη/κανελί, γύρω στα 15 κιλά, γκεκοφέρνει, αλλά είναι ενήλικη και τουλάχιστον ως τότε χωρίς κολάρο. Το λέω κι αυτό για να ξέρει η γνωστή σου ότι μπορεί κάποιοι να την μπερδέψουν από περιγραφή μόνο, αν δεν δουν φωτογραφία.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ευχαριστω Ειρήνη...θα της στειλω το post σου με mail..
Μέχρι τώρα η σκυλίτσα δεν έχει βρεθει...
Πιστευουμε ότι το έσκασε...και δεν την έκλεψαν...
Αν την έχουν κλέψει...άστο...πάει η σκύλα...΄

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Πόσο στεναχωριέμαι όταν διαβάζω τέτοια... Ελπίζω να βρεθεί σώα η μικρή.
Πλέον έχω πάψει να αφήνω τον Κόφι στο αυτοκίνητο γιατί φοβάμαι... Για το αμάξι δε με νοιάζει, προτιμώ να μου κλέψουν όλο το αμάξι παρά να μου πάρουν και το σκυλί.
Όπως την ίδια φοβία έχω αν μου παραβιάσουν το σπίτι. Προτιμώ να τα πάρουν όλα παρά να μου πειράξουν τα ζώα...

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κυκλοφόρησε και η αγγελία της με φωτογραφία:

ΧΑΘΗΚΕ ΚΟΥΤΑΒΙ,ημίαιμο,θηλυκό,5 μηνών,στις 27/2/10, στην περιοχή ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,πίσω απ το Media Markt.

Φορούσε κόκκινο κολλάρο και σέρνει το λουρί της.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ 6944646050-6932495867

ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ